Het grootste aanbod aan auto’s

Het grootste aanbod aan auto’s
14-03-2022 Nieuws

Bij SnappCar huur je een auto uit je buurt. Door auto’s met elkaar te delen maken we slim gebruik van de miljoenen auto’s die er in Nederland al zijn. Via onze app heb je niet alleen eenvoudig toegang tot het grootste aanbod aan deelauto’s van Nederland, maar ook de grootste variatie aan auto’s: we hebben honderden verschillende modellen beschikbaar, van Peugeot 108 tot Tesla X en oldtimers.

Het grootste aanbod bij jou in de buurt

Op ieder moment van de dag kan je eenvoudig via de app meer dan 10.000 auto’s boeken via SnappCar. Daarmee hebben we verreweg het grootste aanbod en tevens de beste spreiding. Bij 90% van alle Nederlanders staat er een SnappCar in de buurt. Dus of je nou in de stad woont of een dorp: de kans is groot dat er een SnappCar om de hoek staat!

De juiste auto voor elke gelegenheid

Een goed geprijsd autootje om van A naar B te komen? Hebben we. Een busje om te verhuizen? Bij ons open je ‘m eenvoudig via de app en zet je ‘m na afloop op straat weer terug. Een keertje toeren in een Tesla X? Check. Herinneringen ophalen in een klassiek eendje – bij SnappCar kan het!

 

Share


Copyright © SnappCar 2024