SnappCar Blog

De nieuwste SnappCars van December

Onze community groeit met de dag! Heb jij de nieuwste auto’s van december al ontdekt? Wij hebben 8 SnappCars in het zonnetje gezet die jij nu via SnappCar kunt huren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Renault Twingo van Tjitske? Kijk snel of er ook een bij jou in de buurt is toegevoegd!

1. Skoda Fabia Combi van Jose

Waar: Petten
Dagprijs: € 30,-
Bouwjaar: 2011

In het Noord-Hollandse Petten verhuurt Jose haar fijne Fabia. Doordat ze momenteel veel vanuit huis werkt, vindt ze het zonde dat haar Fabia zo weinig op de weg is. Door hem te delen kan haar auto toch nog lekker de weg op. Jose heeft haar auto stoer laten tunen, waardoor hij nu lekker pittig rijdt. De Fabia rijdt op diesel en heeft ook cruise control. Daarbij heeft haar auto zitplaatsen voor vijf personen en je huisdier mag je er ook in meenemen! Zo kun je een lekker (corona proof) familiedagje uit doen.

Huur de Skoda Fabia Combi van Jose

2. Renault Twingo van Tjitske

Waar: Zwolle
Dagprijs: € 25,-
Bouwjaar: 2000

Tjitske is student Bedrijfseconomie en docent economie. Wanneer zij moet werken maakt ze gebruik van haar auto, maar als zij heerlijk aan het genieten is van haar studentenleven, deelt ze graag haar auto met jou. Haar Twingo is een compact autootje dat makkelijk wendt en keert. En laat je niet misleiden door de leeftijd van de auto, want haar vader heeft een autogarage waar de auto in onderhoud is en regelmatig wordt nagekeken. Daarom hoef je je geen zorgen te maken als je ermee de weg op gaat! Ook is deze auto voorzien van winterbanden, dus je kan er in deze nattere dagen goed mee over de weg.

Huur de Renault Twingo van Tjitske

3. Seat Leon van Lawen

Waar: Groningen
Dagprijs: € 27,50,-
Bouwjaar: 2007

Deze mooie Seat Leon is van Lawen. Het is een compact autootje met vijf deuren die rijdt op diesel. Daarnaast heeft deze Seat Leon ook cruise control en een Bluetooth koppeling. Deze auto is dan ook ideaal om een lange autorit geamuseerd door te komen. Of je met de kinderen even een dagje naar het zuidelijke gedeelte van het land wilt of over de grens, het is allemaal mogelijk met deze auto!

Huur de Seat Leon van Lawen

4. Kia Niro 1.6 Hybrid Dct6 van Henk

Waar: Seliingen
Dagprijs: 40,-
Bouwjaar: 2020

De Kia Niro 1.6 Hybrid Dct6 van Henk kan je huren in Sellingen, Groningen. Het is een spiksplinternieuwe hatchback en ideaal voor een familie met kinderen. Door de hoge instap is de auto ook makkelijk te betreden voor mensen die wat moeilijker te been zijn. De Hybrid rijdt ook lekker zuinig en is een automaat. Zo zoef je lekker het hele land door.

Huur de Kia Niro 1.6 Hybrid Dct 6 van Henk

5. Toyota Aygo van Jasmijn en Jacob

Waar: De Bilt
Dagprijs: € 22,50,-
Bouwjaar: 2016

Jasmijn en Jacob kunnen met hun fiets naar hun werk. Hierdoor gebruiken zij hun auto niet zo vaak. Daarom delen zij hem graag! Het is een vurige bak die tegelijkertijd lekker zuinig rijdt. Verder is hij zeer compact en comfortabel. De auto van Jasmijn en Jacob boek je gemakkelijk, direct boeken hebben zij namelijk aan staan!

Huur de Toyota Aygo van Jasmijn en Jacob

6. Opel Agila van T.

Waar: Wageningen
Dagprijs: € 25,-
Bouwjaar: 2003

T. gebruikt zijn Opel Agila gemiddeld twee keer per week om naar werk te rijden. De rest van de tijd kan hij daarom gedeeld worden via SnappCar! De auto zelf rijdt gemiddeld 1 op 7 en heeft een ruime laadruimte wanneer de achterbanken omlaag worden geklapt. Ook is de auto voorzien van een trekhaak en dakrails. Kortom, deze auto is uiterst handig!

Huur de Opel Agila van T.

7. Seat Ibiza 1.6 van Larissa

Waar: Capelle aan den Ijssel
Dagprijs: € 25
Bouwjaar: 2001

Deze compacte stadsauto is ideaal voor in de drukke straten. Deze auto wendt en keert namelijk zeer makkelijk en past in iedere lege parkeerplek. De auto is ook voorzien van airconditioning. En al is het maar een kleine auto, er is maar liefst plek voor vijf personen in deze Seat Ibiza! Ideaal voor als de Covid-19 periode voorbij is.

Huur de Seat Ibiza van Larissa

8. Suzuki Swift van Marjolein

Waar: Arnhem
Dagprijs: € 27,50
Bouwjaar: 2008

De turquoise gekleurde Suzuki Swift van Marjolein rijdt als een zonnetje, zoals ze dat zelf beschrijft. Marjolijn deelt haar auto graag vanuit een milieu oogpunt en vanwege kostenbesparing. De auto ziet er erg netjes uit. Wil jij een van haar eerste huurders zijn? Help haar leuke verhuurder ervaringen te hebben, want wellicht dat ze dan overweegt om de Keyless box te laten installeren!

Huur de Suzuki Swift van Marjolein

Auto delen in Nijmegen?

SnappCar groeit momenteel erg snel in Nijmegen. Wil jij een auto huren in Nijmegen? Bekijk dan snel ons aanbod. Ga je verhuizen of klussen? Je kunt ook eenvoudig een busje huren in Nijmegen.

Verhuur jij je auto al?

Ben jij ook in april begonnen met het verhuren van jouw auto? Wij zijn benieuwd! Breng jouw auto onder de aandacht en plaats de link naar jouw vierwieler in een reactie onder dit artikel.

Nog makkelijker een auto huren? Download nu de vernieuwde SnappCar app!

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: