All about keyless voor verhuurders • SnappCar Blog
SnappCar Blog
september-autos-features-image

All about keyless voor verhuurders

Voor gebruikers van SnappCar willen we alles zo makkelijk mogelijk maken. Daarom kiezen  zowel huurders als verhuurders steeds vaker voor auto’s met de ingebouwde Keyless-technologie. Hierbij is er geen sleuteloverdracht meer nodig, aangezien de auto gemakkelijk geopend kan worden met de app. In deze blog lees je meer over de Keyless-technologie en hoe het werkt.

Wat zijn de voordelen?

Naast dat het ideaal is dat je vanuit huis of werk je auto kan verhuren zonder fysiek aanwezig te zijn, en dat je je boekingen eenvoudig via de app kan beheren, heeft het nog een erg aantrekkelijk voordeel. Verhuurders met de Keyless-technologie verdienen namelijk gemiddeld maar liefst 350 euro per maand. Auto’s met Keyless technologie worden drie keer vaker geboekt dan auto’s op ons platform zonder Keyless. Keyless is namelijk hot onder de huurders.

Hoe werkt het?

Verhuurders kunnen gratis de Keyless-technologie laten installeren bij ProtectEffect in Amsterdam, of thuis voor eenmalig €49. Na de installatie kunnen zij twee maanden gratis gebruik maken van de apparatuur en daarna op abonnementsbasis voor €39,95 per maand. Wanneer de auto beschikt over de Keyless box kan de verhuurder gemakkelijk zijn huur verzoeken accepteren, waarna huurders na de check-in gemakkelijk met één klik in de app de auto openen. Het enige wat de verhuurder op voorhand moet doen is de autosleutel in de daarvoor bestemde box te plaatsen en wij doen de rest! Wij zorgen ervoor dat de huurder op de hoogte is hoe Keyless werkt, zodat hij of zij weet hoe de auto open en op slot gaat. Na de verhuur zal de kilometrage automatisch afgelezen worden. Daarnaast zullen wij je tijdens de boeking op de hoogte houden met de app via push notificaties!

Meer informatie over Keyless

Ontvang je graag meer informatie over SnappCar Keyless, of ben je benieuwd of jouw auto geschikt is voor de technologie? Neem vrijblijvend contact op met ons door je gegevens achter te laten op onze Keyless pagina. Ben jij huurder en ben je benieuwd wat Keyless voor jou betekent? Lees hier onze blog voor Keyless huurders.

Thanh Nguyen

1 reactie

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

%d bloggers liken dit: