SnappCar Blog
nieuwe-autos-mei

De nieuwste SnappCars van augustus

Onze community groeit met de dag! Heb jij de nieuwste auto’s van augustus al ontdekt? Wij hebben 8 SnappCars in het zonnetje gezet die jij sinds afgelopen maand via SnappCar kunt huren. Wat dacht je van de nette Opel Signa Sports Tourer van Adrien met allemaal veiligheidsextra’s! Kijk snel of er ook een bij jou in de buurt is toegevoegd!

1. De Audi A3 Limousine van Niels

Waar: Groningen
Dagprijs: € 65,-
Bouwjaar: 2014

De Audi A3 van Nils is een perfecte auto om mee in stijl op werk aan te komen. Een ruime auto met 5 zitplaatsen, cruise control, airconditioning en navigatie. Met het gemak van de 7-traps automaat is het daarnaast ook een ideale auto om een dagje mee weg te gaan. Wat dacht je van even over de grens naar Duitsland?

Huur de Audi A3 Limousine van Niels

2. De Fiat 500 van Marieke

Waar: Voorschoten
Dagprijs: € 30,-
Bouwjaar: 2013

Nabij Leiden, in Voorschoten, staat de Fiat 500 Turbo van Marieke. Het is een compacte auto waarmee je bijvoorbeeld de kids even snel heen en weer kan brengen. Daarnaast mag je in de auto van Marieke ook je huisdier meenemen. Met het gemak van de airconditioning en de luxe van het panoramadak is een fijne rit in deze Fiat 500 gegarandeerd!

Huur de Fiat 500 van Marieke

3. De Renault Clio Estate van Mirk

Waar: Voorschoten
Dagprijs: € 3,-
Bouwjaar: 2013

Mirk deelt deze Renault Clio Estate graag met jou. De bagageruimte van deze 5-deurs biedt genoeg plek voor extra spullen voor jou en jouw gezin. Perfect voor een dagje uit! Ook niet verkeerd om te weten: de Clio is voorzien van airco, navigatie en het heeft achteruitrijd sensoren zodat je veilig achteruit kan rijden. Ben je van plan om over de grens te gaan? Mirk maakt dit ook mogelijk voor je. Twijfel daarom niet en laat deze Renault Clio Estate niet stilstaan!

Huur de Renault Clio Estate van Mirk

4. De Opel Movano van HAX

Waar: Berg en Dal
Dagprijs: 97,50
Bouwjaar: 2014

Ben jij van plan om binnenkort te verhuizen? Of moet je zware en/of grote goederen vervoeren? Dan is deze Opel Movano ideaal voor jou. HAX is een onderneming in logistiek en wegvervoer en helpt je graag op weg. HAX verhuurd deze bestelwagen, voorzien van een achteruitrijcamera, airconditioning en navigatie! HAX onderhoudt de wagen goed en biedt maar liefst 300 vrije kilometers aan. Daarnaast is deze Opel Movano ook voorzien van Bluetooth, waardoor je heerlijk kan meezingen met je favoriete nummers!

Huur de Opel Movano van HAX

5. De Opel Isigna Sports Tourer van Adrien

Waar: Valkenswaard
Dagprijs: € 60,-
Bouwjaar: 2015

Sinds kort verhuurt Adrien deze Opel Isigna Sports Tourer op SnappCar. Hij verhuurt deze vierwieler graag met je. De auto heeft veel veiligheidsextra’s, zoals een sensor voor de gevarendriehoek en achteruitrijd camera’s, om jouw rit super veilig te laten verlopen. De auto van Adrien boeken is erg simpel, aangezien hij de functie automatisch boeken aan heeft staan en zijn agenda netjes bijhoudt. Jouw rit wordt nog aangenamer doordat de auto ook voorzien is van navigatie en airco. Je kunt bijna geen nee meer zeggen tegen een ritje in deze geweldige auto!

Huur de Opel Isigna Sports Tourer van Adrien

6. De Toyota Aygo van Mejane

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 40,-
Bouwjaar: 2009

Deze compacte stadsauto is geparkeerd op een centrale plek vlakbij de Pijp, waardoor je hem super makkelijk kan ophalen. De Toyota Aygo van Mejane is een knus autootje die makkelijk wendt en keert in de grote stad Amsterdam. Al is het een knus autootje, er is plek voor vier personen om een lekker rondje mee te rijden. Kom je gezellig een dagje naar Amsterdam? Dan is dit ook de perfecte auto om de stad mee te verkennen!

Huur de Toyota Aygo van Mejane

7. De Nissan Patrol GR van Mark

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 50
Bouwjaar: 1994

Ook deze te gekke Nissan Patrol GR van Mark kan je vanaf deze maand huren. Deze krachtige off-rider is voorzien van een trekhaak en zoeft lekker door het land. Met maar liefst zeven zitplaatsen is deze automaat bestand tegen hobbelige en onverharde wegen, maar rijdt hij ook heerlijk over de verharde wegen!

Huur Nissan Patrol GR van Mark

8. De Peugeot 206 van Stefan

Waar: Amsterdam
Dagprijs: 27,50
Bouwjaar: 2005

Stefan heeft recent een auto van de zaak gekregen, waardoor zijn Peugeot 206 voor het grootste deel van de tijd stilstaat… Tenzij jij hem wil huren! Hij staat naast de Pont Distelweg. Daarnaast is Stefan bereid, afhankelijk van jouw locatie, om jou te halen en brengen naar de auto. Dat is nog eens service! Daarnaast beschikt deze Peugeot 206 over airconditioning, wat heerlijk is deze zomer!

Huur de Peugeot 206 van Stefan

Auto leasen en delen?

Vanaf nu kun je ook een auto leasen via SnappCar en die vervolgens delen via ons platform. Je kunt er voor kiezen om keyless in te bouwen en ook je auto volledig laten bestickeren is een optie! Zo kun je nog makkelijker verhuren. Kijk eens naar ons aanbod:

Verhuur jij je auto al?

Ben jij ook in april begonnen met het verhuren van jouw auto? Wij zijn benieuwd! Breng jouw auto onder de aandacht en plaats de link naar jouw vierwieler in een reactie onder dit artikel.

Nog makkelijker een auto huren? Download nu de vernieuwde SnappCar app!

Laat je horen :)

%d bloggers liken dit: