SnappCar Blog

De nieuwste SnappCars van april

Onze community groeit met de dag! Heb jij de nieuwste auto’s van april al ontdekt? Wij hebben 8 SnappCars in het zonnetje gezet die jij sinds deze maand via SnappCar kunt huren. Wat dacht je van de voordelige Ford Focus van Lamar of de Fiat 500 van Ilse inclusief desinfectie gel! Kijk snel of er ook een bij jou in de buurt is toegevoegd!

1. De Peugeot 308 SW van Nils

Waar: Weert
Dagprijs: € 40,-
Bouwjaar: 2015

In Weert staat een auto die met grote flexibiliteit te huren is en veel laadruimte heeft: de Peugeot 308 SW van Nils. Ruimte voor 5 personen, dus je kunt erin met het hele gezin. Ook voorzien van cruise control, airconditioning en navigatie. Daarnaast zijn huisdieren toegestaan in deze Peugeot. De ideale auto dus voor langere afstanden afleggen met het hele gezin.

Huur de Peugeot 308 SW van Nils

2. De Volkswagen New Beetle Cabriolet van Ellis

Waar: Nootdorp
Dagprijs: € 59,-
Bouwjaar: 2004

De auto van Ellis staat veel stil en daarom kan ze hem gemakkelijk aanbieden op SnappCar. Het is een heerlijk rijdende cabriolet voorzien van airconditioning, stoelverwarming en elektrische ramen. Ellis laat daarbij weten dat de auto regelmatig schoon wordt gemaakt. Dit kunnen we natuurlijk extra waarderen nu! Een heerlijke auto om te rijden en ook nog eens een plaatje. Waar wacht je nog op en geniet van deze cabriolet van Ellis!

Huur de Volkswagen New Beetle Cabriolet van Ellis

3. De Renault Laguna Break van Hans

Waar: Helmond
Dagprijs: € 30,-
Bouwjaar: 2000

Hans rijdt nog geen 1500 km per jaar met zijn Renault Laguna Break. Maar om de auto weg te doen, vindt hij toch wel erg jammer. Het is namelijk een handige auto voor boodschappen en hij gaat er graag mee naar zijn familie. Echter staat de auto veel stil en in die tijd wilt hij hem graag delen. Hij raadt af er nog hele lange afstanden mee te rijden, maar woon jij in Helmond en moet je ook boodschappen doen en nog even langs familie? Dan is de Renault Laguna Break van Hans ideaal!

Huur de Renault Laguna Break van Hans

4. De Daihatsu Cuore van Balog

Waar: Rotterdam
Dagprijs: € 25,-
Bouwjaar: 2004

Tommy. Zo heet de Daihatsu Cuore van Balog. Gedurende de week wordt hij gebruikt voor woon-werkverkeer, maar ook in het weekend wilt Tommy graag ritjes maken. Je rijdt er zo mee weg, het is namelijk een handige automaat en hij heeft maar liefst 300 vrije kilometers inbegrepen! Daarnaast verbrandt hij weinig en ondanks zijn compacte formaat heeft hij toch 5 deuren. Laat Tommy dus niet in de kou staan en boek hem gemakkelijk in de weekenden!

Huur de Daihatsu Cuore van Balog

5. De Peugeot 107 van Marit

Waar: Rotterdam
Dagprijs: € 32,-
Bouwjaar: 2009

In hartje Rotterdam vindt je de Peugeot 107 van Marit. Een echte stadsauto: te vinden midden in de stad en makkelijk wendbaar in de stad door zijn compacte formaat. De Peugeot is goed onderhouden, heeft een lekker opvallende kleur en is voorzien van airconditioning. Marit houdt haar kalender goed up-to-date, waardoor huren nog makkelijker wordt!

Huur de Peugeot 107 van Marit

6. De Ford Focus van Lamar

Waar: Den Haag
Dagprijs: € 25,-
Bouwjaar: 1999

Dichtbij het Haagse Bos vindt je de Ford Focus van Lamar. Een zeer betaalbare en ruime auto. Ook leuk voor een dagje touren door zijn panorama dak. Door zijn formaat, locatie en prijs is ‘ie ook ideaal voor inwoners van Den Haag om de weekelijkse boodschappen mee te doen. 

Huur de Ford Focus van Lamar

7. De Fiat 500 van Ilse

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 27,50
Bouwjaar: 2014

Ilse omschrijft haar auto zelf het beste: “Deze stoere, zuinige en goed onderhouden Fiat 500 is een ideaal autootje voor in de stad of voor bijvoorbeeld een dagje of weekendje weg! Handgeschakeld, airconditioning en slechts 55.000km op de teller. Eén klein huisdier toegestaan, mits in overleg. Parkeervergunning in de Pijp (Zuid 3.2).” Ook handig: desinfectie gel is aanwezig in deze auto!

Huur de Fiat 500 van Ilse

8. De Mercedes-Benz Sprinter van Ibrahim

Waar: Utrecht
Dagprijs: € 100,- 
Bouwjaar: 2012

Ibrahim biedt een Mercedes-Benz Sprinter aan op ons platform. Makkelijk te huren doordat deze direct te boeken is. Dat betekent dat jouw huurverzoek direct wordt geaccepteerd als je de bus huurt in een beschikbaar tijdsslot. Deze bus is ideaal voor een verhuizing. Er zitten stangen in om karren of andere materialen aan vast te klemmen en het heeft een laadklep. Met deze bus van Ibrahim wordt elke verhuizing een eitje!

Huur de Mercedes-Benz Sprinter van Ibrahim

Auto leasen en delen?

Vanaf nu kun je ook een auto leasen via SnappCar en die vervolgens delen via ons platform. Je kunt er voor kiezen om keyless in te bouwen en ook je auto volledig laten bestickeren is een optie! Zo kun je nog makkelijker verhuren. Kijk eens naar ons aanbod:

Verhuur jij je auto al?

Ben jij ook in april begonnen met het verhuren van jouw auto? Wij zijn benieuwd! Breng jouw auto onder de aandacht en plaats de link naar jouw vierwieler in een reactie onder dit artikel.

Nog makkelijker een auto huren? Download nu de vernieuwde SnappCar app!

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: