SnappCar Blog

De nieuwste SnappCars van maart

Onze community groeit met de dag! Heb jij de nieuwste auto’s van maart al ontdekt? Wij hebben 8 SnappCars in het zonnetje gezet die jij sinds deze maand via SnappCar kunt huren. Wat dacht je van de Volkswagen Polo van Jack met handgel en hygiënische doekjes of de Audi A4 van Artjom! Kijk snel of er ook een bij jou in de buurt is toegevoegd!

1. De Volkswagen Polo van Jack

Waar: Den Haag
Dagprijs: € 60,-
Bouwjaar: 2015

In Den Haag staat deze Volkswagen Polo van Jack. Deze Volkswagen is zeker in deze tijd een handige auto om te gebruiken. Hij is voorzien van handgel en hygiënische doekjes, waardoor je deze niet zelf hoeft mee te nemen en ervoor kan zorgen dat de auto voor gebruik kan worden schoongemaakt en ook na gebruik weer schoon afgeleverd kan worden. Zo kun jij met een veilig en hygiënisch gevoel de (auto)deur uit gaan. 

Huur de Volkswagen Polo van Jack

2. De Toyota Yaris van GDS

Waar: Dordrecht
Dagprijs: € 30,-
Bouwjaar: 2006

Bij GDS hebben ze op dit moment minder auto’s nodig dan normaal. Daarom hebben ze besloten twee van hun bedrijfsauto’s op SnappCar aan te bieden, zodat mensen die een auto kunnen gebruiken op dit moment zichzelf kunnen verplaatsen. Dankjewel GDS voor dit initiatief! Je vindt de Toyota Yaris en de Alfa Romeo 156 Sportwagon nu in Dordrecht. 

Huur de Toyota Yaris van GDS

3. De Audi A4 van Artjom

Waar: Cuijk
Dagprijs: € 67,50
Bouwjaar: 2011

Artjom heeft een tweede auto, een Peugeot 107. Waar hij eerder met deze Audi dagelijks naar de kazerne reed, gaat hij dat nu met de Peugeot doen. Omdat hij de Audi dus niet meer dagelijks gebruikt, deelt hij deze elegante auto. De auto is netjes bijgehouden, geen mankementen. Een zeer representatieve auto voor bijvoorbeeld een zakelijke afspraak. 

Huur de Audi A4 van Artjom

4. De Renault Mégane coupé cabriolet van Jongen

Waar: Zwolle
Dagprijs: € 37,50
Bouwjaar: 2004

We hebben er een mooie auto bijgekregen op ons platform. Je kunt hem vinden in Zwolle. Deze auto is perfect voor op je wensenlijstje voor wanneer we weer een dagje weg zouden mogen. Dak open, haren in de wind en genieten van de zon. Wij zetten alvast op onze wish list!

Huur de Renault Mégane coupé cabriolet van Jongen

5. De Volvo V50 van Jochem

Waar: Dordrecht
Dagprijs: € 45,-
Bouwjaar: 2008

Jochem biedt zijn auto aan op SnappCar en geeft aan vierkant achter de visie van SnappCar te staan van delen voor een duurzamere wereld. Werkt hij daarnaast in de marketing kun je je afvragen. Hij weet namelijk zijn auto aan te prijzen als geen ander: “Mijn Volvo V50 is een wolf in schaapskleren, zijn D5 motor uit 2008 is nog gemaakt door de Zweden zelf en dat merk je! Ontspannen en soepel loopt deze machine op de lange afstand, maar opgelet als je even moet inhalen dan galopperen de 180 paardjes je zo even om die hindernis heen! Je zit in heerlijke lederen fauteuils met een parrot systeem waar je niet alleen mee kan bellen maar ook je streamdiensten door de speakers kan laten schallen. Er zit indien gewenst dakdragers bij met een dakkoffer en er is een trekhaak, 1500kg trekt hij met 2 vingers in de neus. Al met al een geweldige bolide die nog vele veilige en mooie kilometers voor de boeg heeft!”

Huur de Volvo V50 van Jochem

6. De Fiat 500 van Corlissa

Waar: Ede
Dagprijs: € 35,-
Bouwjaar: 2016

Corlissa gebruikt haar Fiat 500 niet voor woon-werk verkeer en biedt haar compacte Fiat 500 daarom aan. Deze Fiat 500 rijdt heerlijk en past daarnaast ook nog eens in elk parkeervlak. Ideaal dus als je ergens in een binnenstad moet parkeren. 

Huur de Fiat 500 van Corlissa

7. De Tesla Model 3 van Paul

Waar: Voorschoten
Dagprijs: € 150,- 
Bouwjaar: 2019

Een auto in het luxe segment: de Tesla Model 3 van Paul. Moet je dan toch écht ergens heen nu, dan kun je met deze nogal wat hoofden laten omkijken. De Tesla in wit is gloednieuw, namelijk uit 2019 en rijdt volledig elektrisch. De Tesla kan op afstand door Paul worden geopend en ook weer worden gesloten. Hierdoor hoeft er dus geen sleuteloverdracht plaats te vinden wanneer nodig in goed overleg. Zeker het proberen waard dus!

Huur de Tesla Model 3 van Paul

8. De Renault Kangoo Express van Desteney

Waar: Delft
Dagprijs: € 35,- 
Bouwjaar: 2008

Ondanks dat we willen zeggen: “blijf zoveel mogelijk binnen in deze tijd”, kan het toch zomaar gebeuren dat je jouw studentenkamer moet verhuizen. Of misschien wil je boodschappen halen voor een grote groep mensen. Dit past allemaal gemakkelijk in deze Renault Kangoo Express uit Delft. Voor een mooie prijs van slechts €35,- voor een hele dag, kun jij vooruit. 

Huur de Renault Kangoo Express van Desteney

Auto leasen via SnappCar?

Lease en deel een auto via SnappCar! Bekijk hier onze Private Lease aanbieding.

Verhuur jij je auto al?

Ben jij ook in maart begonnen met het verhuren van jouw auto? Wij zijn benieuwd! Breng jouw auto onder de aandacht en plaats de link naar jouw vierwieler in een reactie onder dit artikel.

Nog makkelijker een auto huren? Download nu de vernieuwde SnappCar app!

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: