SnappCar Blog

Autodelen in de tijd van het coronavirus (English below)

Maatregelen die wij nemen en aanbevelingen hoe je SnappCar kunt gebruiken als je toch de weg op moet

We zijn met z’n allen in een bijzondere tijd beland waarin we goed op elkaar en onze gezondheid moeten letten. We hopen dan ook vooral dat jij en je geliefden gezond zijn en blijven.

Het nieuws rondom de verspreiding van het coronavirus en de aanbevolen voorzorgsmaatregelen houden we binnen SnappCar nauwlettend in de gaten. We willen je daarom informeren over hoe wij omgaan met deze maatregelen. Daarnaast hebben we enkele aanbevelingen voor als jij nu even liever een SnappCar huurt dan het Openbaar Vervoer gebruikt als je toch op pad moet.

  • Vanaf vandaag tot tenminste 6 april kun je jouw boeking gratis annuleren. Dit geldt ook binnen 24 uur voor aanvang van je boeking. We willen je zoveel mogelijk flexibiliteit geven om een boeking te kunnen annuleren wanneer je toch niet meer de weg op wilt.
  • Schud geen handen en houd afstand van elkaar bij een eventuele sleuteloverdracht vanuit hygiënisch oogpunt. Daarnaast kun je kiezen voor het huren van een Keyless auto of jouw auto Keyless te verhuren. Er vindt dan geen sleuteloverdracht plaats, maar je kunt de auto na betaling door middel van de app openen.
  • Neem je eigen verantwoordelijkheid door hygiënische doekjes of desinfecterende handgel mee te nemen. Desinfecteer het stuur, de deurgreep, de versnellingspook, het dashboard en de autogordel voor en na het gebruik van de auto. Dit geldt uiteraard ook voor verhuurders.
  • Heb je zelf koorts, hoest je of vertoon je andere verschijnselen van het coronavirus? Stop dan tijdelijk met het gebruik van SnappCar tot je er zeker van bent dat je een eventueel virus niet meer kan overdragen. 

Heb je geen auto, wil je het openbaar vervoer even vermijden en moet je toch op pad? Wij willen graag een bijdrage leveren en bieden onze gebruikers tot 6 april een kortingscode aan van €10,-. Gebruik de code ‘EXTRA-10’ bij jouw volgende boeking om de korting te ontvangen. 

Daarnaast hebben we een extraatje voor alle mensen die werken in een van de vitale beroepen. Enorm bedankt voor jullie inzet! Om onze dankbaarheid te tonen bieden we extra korting op een boeking bij SnappCar aan, zodat jij je makkelijker kunt reizen. Ben jij iemand die zich voor de inwoners van Nederland inzet in een van de door de overheid aangemerkte vitale beroepen? Ga dan naar deze speciale website, meld je aan door je naam, e-mailadres en beroep door te geven en ontvang drie coupons. Tijdens jouw volgende drie boekingen kun je vervolgens een coupon gebruiken met €15,- korting. 

Van dag tot dag zijn er nieuwe ontwikkelingen en ontvangen we nieuwe informatie. We willen je daarom aanbevelen altijd de laatste adviezen van het RIVM op te volgen. Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat we zo sterk mogelijk uit deze situatie te komen.

We wensen je veel gezondheid in de aankomende periode!

All of us are now living in a time where we need to pay special attention to each other and our health.

Above all, we hope you and your loved ones are and stay healthy.

The news regarding the spread of the corona virus and the recommended safety measures are being closely monitored by SnappCar. We would like to inform you on how we handle these measures. Next to that, we have some recommendations for when you need transportation and prefer to use a SnappCar over public transport when you have to get on the road.

  • Starting today until at least the 6th of April you can cancel a booking for free. This also applies to bookings starting within 24 hours. We want to give you as much flexibility as we can to cancel a booking whenever you decide not to get on the road.
  • Do not shake hands and keep a distance from one another during a potential key handover from a hygienic point of view. An alternative is to book a Keyless car or rent out your car using Keyless. For these cars, there is no physical key handover. Instead, you can open the car with our app after payment.
  • Take your own responsibility by bringing hygienic towels or disinfectant hand gel. Disinfect the steering wheel, door handle, gear stick, dashboard and seat belt before and after use of the car.
  • Do you have a fever, cough or do you show any other symptoms of the coronavirus? Stop using SnappCar until you are sure that you can no longer spread the virus.

Do you not own a car, want to avoid public transportation for now but do you still have somewhere you need to go? We would like to contribute by offering our users a €10,- coupon until the 6th of april. Use the code ‘EXTRA-10’ when paying for your next booking in order to receive the discount.

Next to that, we have an extra ‘thank you’ for all those people who work in a vital job. Thank you for your effort! To show our gratitude, we want to offer you an additional discount for a booking with SnappCar, so you can get around easier. Are you someone who is working to support everyone in the Netherlands in one of the vital occupations listed by the government? Go to this special website, register by submitting your name, e-mail and occupation and receive three coupons. During your next three bookings you can use one of these coupons to get a €15,- discount.

New developments arise on a daily basis, bringing new information constantly. We recommend you always follow the latest advice from the RIVM. By doing this together, we can come out of this difficult situation as best we can.

We wish you all the best and health in the coming period.

Laat je horen :)

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

%d bloggers liken dit: