SnappCar Blog

De nieuwste SnappCars van februari

Onze community groeit met de dag! Heb jij de nieuwste auto’s van februari al ontdekt? Wij hebben 8 SnappCars in het zonnetje gezet die jij sinds deze maand via SnappCar kunt huren. Wat dacht je van de luxe Volvo V70 van Jari of het handige busje van Renzo! Kijk snel of er ook een bij jou in de buurt is toegevoegd!

1. De Volvo V70 van Jari

Waar: Apeldoorn
Dagprijs: € 40,-
Bouwjaar: 2005

De Volvo V70 van Jari is van alle gemakken voorzien. Zoals hij het zelf omschrijft: ‘pure luxe’. De auto is o.a. voorzien van: stoelverwarming, spiegelverwarming, bluetooth, cruise control, alarmsysteem, parkeersensor en een automatisch dimmende achteruitkijkspiegel. Met zijn zeer ruime kofferbak is deze auto ideaal om comfortabel langere afstanden te rijden.

Huur de Volvo V70 van Jari

2. De Renault Clio van Patrick

Waar: Lelystad
Dagprijs: € 27,50
Bouwjaar: 2001

Handig, compact en goed geprijsd: dat is de Renault Clio van Patrick. Opvallend gekleurd en handig: hij bezit over een elektrisch dakraam én een trekhaak. Ideaal dus om mee naar de stad te gaan of juist om langere afstanden te rijden met een boedelbak. Kortom: deze Renault Clio is van alle markten thuis!

Huur de Renault Clio van Patrick

3. De Ford Fiesta van Maxime

Waar: Utrecht
Dagprijs: € 27,50
Bouwjaar: 2005

Deze Ford Fiesta van Maxime brengt haar overal naar toe: kitesurfen, snowboarden en volleybal. Maar overdag en doordeweeks fietst ze naar het werk en staat deze Ford daarom klaar om gedeeld te worden. Het is een sportieve uitvoering waardoor er comfortabelere stoelen inzitten dan bij de standaard uitvoering én hij daarnaast lekker optrekt.

Huur de Ford Fiesta van Maxime

4. De Kia Rio van Janssen

Waar: Eindhoven
Dagprijs: € 27,50
Bouwjaar: 2002

Net buiten de ring van Eindhoven vind je deze handige Kia Rio van Janssen. Deze Kia brengt je overal en biedt plek aan 5 personen. Daarnaast heeft de Kia een ruime achterbak, waardoor je gemakkelijk een weekendje weg kan met het gehele gezin. Met deze auto mag je namelijk ook naar het buitenland, dus waar wacht je nog op? Ga bijvoorbeeld lekker naar de Ardennen aankomende lente met deze Kia Rio en geniet ervan!

Huur de Kia Rio van Janssen

5. De Volkswagen Fox van Eva

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 30,-
Bouwjaar: 2007

In Amsterdam, tussen het Rembrandtpark en het Vondelpark in, vindt je de Volkswagen Fox van Eva. Een ideale ligging in Amsterdam. Centraal gelegen én toch ben je bent in no-time de stad uit. De perfect stadsauto die je overal naartoe brengt en die je op elke kleine Amsterdamse parkeerplek geparkeerd krijgt! Daarnaast zit er ook een stoelverhoger in, zodat je jouw kindje veilig mee kunt laten reizen.

Huur de Volkswagen Fox van Eva

6. De Citroen Jumper van Renzo

Waar: Rijswijk
Dagprijs: € 60,-
Bouwjaar: 2006

Tussen Den Haag en Delft gelegen, vind je deze Citroen Jumper van Renzo. Direct aan de A13 gelegen, waardoor je ook zo in Rotterdam bent. Deze Citroen Jumper is een handig busje voor het verhuizen van een studentenkamer of voor het ophalen van die mooie nieuwe bank. Wat de klus ook is, deze bus is groot genoeg voor elke doe-het-zelver!

Huur de Citroen Jumper van Renzo

7. De Volvo XC70 van Bert

Waar: Velserbroek
Dagprijs: € 55,- 
Bouwjaar: 2011

De prachtige Volvo XC70 van Bert is de ideale gezinsauto en is een representatieve zakenauto. Het is een automaat die van alle gemakken voorzien is. Zoals Bert het zelf zo mooi zegt: “Je merkt dat de auto veel vermogen heeft, dus in het begin even oppassen want hij wil er wel graag van door. Oh ja de stoelverwarming kan op standje barbecue als je dat prettig vindt.” Al met al een ideale auto om zowel privé als zakelijk te gebruiken. Als zelfstandig ondernemer is Bert vaak thuis, waardoor de auto niet dagelijks gebruikt wordt en deze vaak beschikbaar is om te delen!

Huur de Volvo XC70 van Bert

8. De Mini van Eveline

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 60,- 
Bouwjaar: 2012

De Mini van Eveline is net helemaal opgeknapt. Hierdoor is hij veilig en doet alles het perfect. De Mini is te vinden in Amsterdam Zuid en is een echte eye-catcher. Een top auto met als slogan ‘klein maar fijn!’ Dit komt zeker in Amsterdam van pas. Ook deze auto krijg je op elke parkeerplaats geparkeerd. Succes gegarandeerd!

Huur de Mini van Eveline

Verhuur jij je auto al?

Ben jij ook in februari begonnen met het verhuren van jouw auto? Wij zijn benieuwd! Breng jouw auto onder de aandacht en plaats de link naar jouw vierwieler in een reactie onder dit artikel.

Nog makkelijker een auto huren? Download nu de vernieuwde SnappCar app!

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: