SnappCar Blog

De beste SnappCars voor de voorjaarsvakantie

Ondanks het slechte weer, hangt het voorjaar in de lucht. Bij SnappCar kunnen we het vers gemaaide gras al bijna ruiken en we kunnen niet wachten om plannen te maken voor het voorjaar met de voorjaarsvakantie in het verschiet. Speciaal om jullie een handje te helpen, hebben wij de beste auto’s voor het voorjaar op een rijtje gezet. Zo kun je op avontuur met de Land Rover Discovery van Kees of de eerste voorjaarszonnestralen op je hoofd voelen met de Saab 9-3 Cabrio van Jan. Wat het dagje uit ook wordt, voor elke gelegenheid bestaat wel een geschikte auto. Geniet en have fun!

1. De Volkswagen Kever van Erwin

Waar: Bilthoven
Waarom: krijg de lente in je bol met deze vrolijke Kever!

Omdat we niet kunnen wachten op lekker weer en een zonnig gevoel, is deze Volkswagen Kever van Erwin een echte aanrader! Wij zien de lente al aankomen in de kleuren van deze auto en worden hier automatisch blij van! Verras je geliefde met een tour tijdens de mooie lentedagen in deze oldtimer. Leg een picknickmand op de stijlen van het dak en stop op een rustig plekje voor een romantische picknick. Een top dag gegarandeerd!

Huur de Volkswagen Kever van Erwin

2. De Land Rover Discovery van Kees

Waar: Barneveld
Waarom: voor de meest avontuurlijke tripjes

Kees verwoord het zelf het beste, want wat is leuker dan dit voorjaar op avontuur gaan? Kees: “Gek van 4×4’s, dol op wilde beesten, verliefd op Scandinavië. Dat ben ik: een actieve dertiger die van het leven geniet. Er is meer te ontdekken! Ga op reis met deze dikke Discovery. Of je nou rijdt over onverharde wegen in de Veluwse bossen, of de woeste natuur van Schotland intrekt, met deze 4×4 is het altijd een Beleving met een grote B! Je huurt deze stoere Land Rover namelijk inclusief daktent en complete kampeeruitrusting. Zo hoef je alleen nog maar je eigen slaapzak mee te nemen.”

Huur de Land Rover Discovery van Kees

3. De Hyundai i30 Wagon van Peter

Waar: Amsterdam
Waarom: genoeg ruimte voor een dagje weg met het hele gezin

Een dagje weg met het hele gezin én de hond? Met deze ruime stationwagen is dit geen enkel probleem. Deze comfortabele en mooie stationwagen is van alle gemakken voorzien. Had die kleine nog een ongelukje net voor je wilde vertrekken? Dit keer heb je geen stress, doordat je de auto opent door middel van de SnappCar app. Door het ingebouwde Keyless systeem, is er geen sleuteloverdracht meer nodig tussen de verhuurder en jij en vertrek je wanneer het jou uitkomt.

Huur de Hyundai i30 Wagon van Peter

4. De Volkswagen Transporter T2 van Teunis

Waar: Rijssen
Waarom: voor een sprankelende dag!

Met maar liefst plek voor 7 personen, is dit het ideale busje voor een vrijgezellenfeestje. Zorg dat je bestuurder de Bob is voor de dag en geniet van een dagje weg en maak er een feestje van. Deze prachtige bus zal hoofden doen omdraaien. Je zult voldoende aandacht krijgen! Dus vier het leven met deze prachtige Volkwagen Transporter T2 van Teunis.

Huur de Volkswagen Transporter T2 van Teunis

5. De Renault Zoe van J.J.

Waar: Utrecht
Waarom: rijd nu nóg bewuster met deze volledig elektrische Renault

Naast dat je deze lente al heel bewust omgaat met autobezit door het gebruik van SnappCar, kun je met deze volledige elektrische Renault van J.J. helemaal groen het voorjaar in! Zonder de uitstoot van benzine, geniet je nu nog meer van die heerlijke lente geuren.

Huur de Renault Zoe van J.J.

6. De Saab 9-3 Cabrio van Jan

Waar: Sint Jansklooster
Waarom: haren in de wind!

Ondanks dat het nu nog regent, hopen we dat je van de zon gaat genieten zodra de eerste zonnestralen doorkomen. In deze Saab 9-3 Cabrio van Jan kun je de winter uit je haren laten waaien bij mooi weer. Slaat het weer toch om? Geen probleem, het dak zit er ook zo weer op. Zo sta je niet voor verrassingen en geniet jij volop door alles uit jouw dagje weg te halen!

Huur de Saab 9-3 Cabrio van Jan

Wat doe jij deze voorjaarsvakantie?

Wat jouw plannen ook zijn voor deze voorjaarsvakantie: voor elke gelegenheid bestaat er wel een SnappCar. Kijk voor ons hele aanbod op: snappcar.nl/auto-huren.

Nog makkelijker een auto huren? Download nu de vernieuwde SnappCar app!

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: