SnappCar Blog

De nieuwste SnappCars van november

Onze community groeit met de dag! Heb jij de nieuwste auto’s van november al ontdekt? Wij hebben 8 SnappCars in het zonnetje gezet die jij sinds deze maand via SnappCar kunt huren. Wat dacht je van de ruime Mercedes-Benz bus van Abdoel of de Skoda Superb Combi gezinsauto van Hans? Kijk snel of er ook een bij jou in de buurt is toegevoegd!

1. De Volkswagen Polo van Bianka

Waar: Zwolle
Dagprijs: € 27,50
Bouwjaar: 2014

Bianka, haar man Marnix en haar kinderen wonen in Zwolle-Zuid. Ze doen hun best een stukje duurzamer te leven, maar ze kunnen hun 2e auto, de Volkwagen Polo, nog niet missen. Daarom verhuren ze hem op de momenten dat hij stilstaat. Op die manier wordt hun auto weer op een duurzamere manier gebruikt. Goed bezig Bianka!

Huur de Volkswagen Polo van Bianka

2. De Citroen DS4 van Ifke

Waar: Hoofddorp
Dagprijs: € 30,-
Bouwjaar: 2011

Ifke heeft aankomende 3 maanden een lease-auto waardoor ze haar eigen auto even niet gebruikt. We zijn heel blij dat ze daarom haar auto op SnappCar plaatst, zodat anderen ook van deze auto gebruik kunnen maken! Laat haar auto dus niet in de kou staan en rijd met hem weg in Hoofddorp.

Huur de Citroen DS4 van Ifke

3. De Mercedes-Benz Sprinter van Abdoel

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 80,-
Bouwjaar: 2015
Bijzonderheden: Een bus met stoelverwarming!

De Mercedes-Benz Spinter van Abdoel is zijn zeer goed onderhouden bedrijfsbus. Hij heeft hem echter niet elke dag nodig, dus op die dagen deelt hij zijn bus graag met anderen. Een top-bus voor elke verhuisklus of vervoer van grotere objecten.

Huur de Mercedes-Benz Sprinter van Abdoel

4. De Toyota Yaris van Mike

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 30,00
Bouwjaar: 2002

In de Schinkelbuurt in Amsterdam vind je de Toyota Yaris van Mike. Mike kan op dit moment zelf niet autorijden waardoor de auto beschikbaar is voor anderen om te gebruiken. De Toyota Yaris rijdt zuinig en heeft 150 inbegrepen kilometers. Daar kun je goed een dagje mee toeren.

Huur de Toyota Yaris van Mike

5. De Ford Focus Wagon van Coosie

Waar: Beverwijk
Dagprijs: € 30,-
Bouwjaar: 2003

Coosie is een huidspecialist, mind & energy NLP coach en zorgverlener. Ze heeft een praktijk aan huis en deelt haar auto via SnappCar. De achterbank kan worden ingeklapt en hij heeft een trekhaak. Daarnaast rijdt hij heerlijk en is ook nog eens zuinig!

Huur de Ford Focus Wagon van Coosie

6. De Skoda Superb Combi van Hans

Waar: Utrecht
Dagprijs: € 35,-
Bouwjaar: 2011

Hans deelt zijn Skoda Superb Combi gezinsauto, want zoals hij het zelf zo mooi zegt: “Stilstaan is maar zonde”. En dat vinden wij ook! Al voor €35,- kun je deze ruime auto met krachtige motor huren.

Huur de Skoda Superb Combi van Hans

7. De BMW 1-serie van Thomas

Waar: Den Haag
Dagprijs: € 50,- 
Bouwjaar: 2012

De BMW van Thomas is te huren op de dagen dat hij hem zelf niet gebruikt. De BMW kan snel schakelen en het is daarom ook een plezier om in deze BMW te rijden. Probeer hem een keer uit voor €50,- per volle dag!

Huur de BMW 1-serie van Thomas

8. De Seat Ibiza van Carli

Waar: Wageningen
Dagprijs: € 30,- 
Bouwjaar: 2009

In Wageningen vind je de Seat Ibiza van Carli. Een goede stadsauto met 150 inbegrepen kilometers per dag voor slechts €30,-!

Huur de Seat Ibiza van Carli

Verhuur jij je auto al?

Ben jij ook in november begonnen met het verhuren van jouw auto? Wij zijn benieuwd! Breng jouw auto onder de aandacht en plaats de link naar jouw vierwieler in een reactie onder dit artikel.

Nog makkelijker een auto huren? Download nu de vernieuwde SnappCar app!

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: