SnappCar Blog
autos-oktober-blog

De nieuwste SnappCars van oktober

Onze community groeit met de dag! Heb jij de nieuwste auto’s van oktober al ontdekt? Wij hebben 8 SnappCars in het zonnetje gezet die jij sinds deze maand via SnappCar kunt huren. Wat dacht je van de ruime Renault Kangoo van Emel of de van alle gemakken voorziene Renault Mégane van Vincent? Kijk snel of er ook een bij jou in de buurt is toegevoegd!

1. De Renault Kangoo Express van Emel

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 40,- 
Bouwjaar: 2012
Bijzonderheden: Weinig km's op de teller!

Emel is een kickboks en fitnesstrainer en gebruikt deze Renault wanneer ze naar klanten gaat voor een personal training aan huis. Ze heeft ook haar eigen privé ruimte bij haar in de straat, waardoor ze haar Renault niet altijd nodig heeft en hem graag met anderen deelt. Mooie bijkomstigheid: ben je nog opzoek naar een trainer in Amsterdam? Ook hier kun je Emel voor bereiken.

Huur de Renault Kangoo Express van Emel

2. De Peugeot 308 van Lonneke

Waar: Maarssen
Dagprijs: € 40,-
Bouwjaar: 2015
Bijzonderheden: Kan met kinderzitje gehuurd worden.

Waarom Lonneke haar Peugeot 308 graag deelt? Zoals Lonneke het zelf zo mooi zegt “Sharing is caring en beter voor het milieu :-)” En daar staan wij natuurlijk vierkant achter. Lonneke werkt sinds kort op freelance basis en heeft haar auto daardoor niet meer dagelijks nodig. Bijkomend voordeel: de auto kan zelfs inclusief kinderzitje gehuurd worden!

Huur de Peugeot 308 van Lonneke

3. De Volkswagen Transporter van Bob

Waar: Zaandam
Dagprijs: € 47,50
Bouwjaar: 2003
Bijzonderheden: met maar liefst 300 vrije km's per dag!

De vrolijke Volkswagen Transporter van Bob heeft maar liefst 300 vrije km’s en heeft de optie ‘direct boeken’ aanstaan waardoor elke verhuisklus zo gepiept is.

Huur de Volkswagen Transporter van Bob

4. De Opel Corsa van Emiel

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 30,00
Bouwjaar: 2011
Bijzonderheden: Je kunt met deze auto ook naar het buitenland.

Emiel gaat als experiment deze auto delen, omdat hij groot fan is van de deeleconomie. Heb jij een auto nodig in de buurt van Amsterdam-Oost, bekijk dan eens de auto van Emiel en laat zijn experiment slagen. Let op: het kan zijn dat je soms wat zand in zijn auto vindt, want Emiel is een groot fan van kiten!

Huur de Opel Corsa van Emiel

5. De Iveco Daily van Nabil

Waar: Den Haag
Dagprijs: € 80,-
Bouwjaar: 2005
Bijzonderheden: Inclusief laadklep én achteruitrijcamera.

Met een rijbewijs B is deze bakwagen van Nabil al te rijden. Ideaal voor verhuizingen en het vervoeren van grotere objecten. Naast dat er veel in past is hij ook erg handig. Hij is namelijk van alle gemakken voorzien, zoals een laadklep, navigatie én achteruitrijcamera.

Huur de Iveco Daily van Nabil

6. De Renault Mégane Estate van Vincent

Waar: Amersfoort
Dagprijs: € 37,50
Bouwjaar: 2012
Bijzonderheden: Prachtig geluid door de BOSE muziekinstallatie

Van alle gemakken voorzien, dat is de Renault Mégane van Vincent. Met cruise control, parkeersensor, trekhaak, navigatie, airconditioning, winterbanden én een BOSE muziekinstallatie. Daarnaast is het ook nog eens een zuinige auto, die heerlijk rijdt en voor een mooi prijsje wordt aangeboden!

Huur de Renault Mégane Estate van Vincent

7. De Suzuki Celerio van Veronique

Waar: Rotterdam
Dagprijs: € 30,- 
Bouwjaar: 2018
Bijzonderheden: Slechts een jaar oud!

Ook Veronique biedt haar auto sinds een paar dagen aan op ons platform. Dit doet ze omdat ze een voorbeeld wilt zijn voor de participatie maatschappij, het zorgen voor elkaar en onze leefomgeving. Daarom lichten we haar graag hier even uit. Helpen jullie haar onderdeel te zijn van de deeleconomie door haar auto te huren als je er eentje nodig hebt in Rotterdam?

Huur de Suzuki Celerio van Veronique

8. De Renault Kangoo van Joep

Waar: Rotterdam
Dagprijs: € 35,- 
Bouwjaar: 2014
Bijzonderheden: Stil en ruim

We beginnen en sluiten onze lijst voor deze maand af met de Renault Kangoo. Bij Joep staat service en gastvrijheid in een hoog vaandel. Bij aankomst heeft hij heeft de koffie al klaar staan voor een uitgebreide introductie over zijn auto. De Renault is erg ruim door de neerklapbare achterbank. Eventueel haalt Joep op verzoek zelfs de bijrijdersstoel eruit, waardoor de laadruimte een lengte krijgt van maar liefst 2,4 meter!

Huur de Renault Kangoo van Joep

Verhuur jij je auto al?

Ben jij ook in oktober begonnen met het verhuren van jouw auto? Wij zijn benieuwd! Breng jouw auto onder de aandacht en plaats de link naar jouw vierwieler in een reactie onder dit artikel.

Nog makkelijker een auto huren? Download nu de vernieuwde SnappCar app!

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: