SnappCar Blog

De beste tripjes voor de herfstvakantie 2019

Wil je één of meerdere dagen weg deze herfstvakantie, maar weet je niet waar naartoe? Zoek niet langer verder. Hier vind je de inspiratie die je zoekt voor een dagje weg met een SnappCar. Zie hier onze top 5 van beste tripjes voor de herfstvakantie 2019! En vergeet niet onderaan deze blog de kortingscode te checken voor het huren van een SnappCar.

  1. Waddeneilanden

Ondanks dat de dagen iets donkerder worden en het zo nu en dan flink kan regenen, staan de Waddeneilanden bij ons stipt op nummer 1 van deze top 5. Juist na de drukte van de zomer, zijn de Waddeneilanden een heerlijk rustige plek om lange wandelingen te maken en lekker uit eten te gaan in een warm restaurant. Daarnaast zijn er ook genoeg dingen te doen, zoals een bezoek brengen aan de Texelse bierbrouwerij, in Ameland op de boot stappen voor een trip naar de Robbenbank of ontsnappen uit de escape room van Vlieland.

2. Een dagje toeren in het Limburgse heuvelland

Wat is een mooiere omgeving dan het Zuid-Limburgse heuvellandschap om een mooie toer te maken? Rijd bijvoorbeeld de autoroute Drielandenpunt met de auto of de fiets. Deze route loopt via de Voerstreek en het Drielandenpunt naar het Zuid-Limburgse Heuvelland. Of kies voor de wijnroute en vergeet de Bob niet mee te nemen! Ook deze route loopt door zowel een stukje België als door Zuid-Limburg. Aanschouw de wijngaarden en dineer of lunch tussen de ranken. Vergeet niet een flesje wijn mee te nemen tijdens je tocht langs de wijngaarden.

3. Nationaal Park De Hoge Veluwe

Net als de Waddeneilanden is Nationaal Park De Hoge Veluwe een mooie plek om voor in de auto te stappen. Kies een regenvrije dag om het park te verkennen op de authentieke witte fietsen waar het park om bekend staat. Vergeet niet halverwege je fietstocht het Museonder te bezoeken in Otterlo en alles te leren over de natuur, cultuur en historie van het Park. Is er regen op komst? Plan dan een bezoekje aan het Kröller-Müller Museum. Hier vind je de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld: bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen. Pak vervolgens je paraplu bij de hand en loop door de beeldentuin die behoort tot een van de grootste beeldentuinen van Europa! 

4. Deltapark Neeltje Jans

Heb jij de stormvloedkering al eens in het echt gezien? Bij Neeltje Jans kun je dit immense bouwwerk in het echt zien. Daarnaast zijn er genoeg dingen te bezichten, zoals de Delta Experience. Dit is een 4D film in panorama die je de verwoestende kracht van het water laat ervaren. Wil je de spanning nog meer opvoeren? Ga dan zwemmen met haaien in het Bluereef Aquarium Zeeland. Dat is waarschijnlijk net zo spannend als de heenreis in bijvoorbeeld de Tesla X!

5. Hunebedden

Benieuwd naar de oudste monumenten van Nederland? Bezoek dan Drenthe en zijn hunebedden eens. Hunebedden zijn grafkamers van zwerfkeien gemaakt tussen 3350 en 3050 v.Chr. In Nederland zijn er in totaal 52 bewaard gebleven. Omdat 52 hunebedden bezoeken erg fanatiek is, bestaat er The Big 5 onder de hunebedden. Deze Big 5 geven je een kijkje in het verleden en tonen je de meest indrukwekkende hunebedden. Bekijk hier welke hunebedden onder deze big 5 vallen. 

Ben je enthousiast geworden om de auto te pakken en een leuke trip te maken? Maak dan gebruik van onze speciale kortingscode voor deze herfstvakantie. Huur een SnappCar en vul de code ‘HERFST2019’ in bij de betaalstap voor €7,50 korting op jouw boeking. De code is te gebruiken tot en met 27 oktober. Enjoy the ride!

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: