SnappCar Blog

Meer verdienen en makkelijker autodelen zonder sleutel met SnappCar Keyless

Wil je meer verdienen zonder dat je daarvoor aanwezig moet zijn voor een sleuteloverdracht? Het kan met SnappCar Keyless. Huurders zoeken vaker naar auto’s met Keyless technologie. Daardoor verdienen verhuurders met Keyless gemiddeld €350,- per maand. Je draagt bij aan de deeleconomie én verdient meer geld. Ideaal toch? 

Met de SnappCar Keyless technologie die wij in een auto bouwen, kan je veilig verhuren zonder dat er een sleuteloverdracht moet plaatsvinden. De auto kan namelijk, na bevestiging van de boeking, gewoon worden geopend via onze app op een smartphone!

Ben jij een verhuurder met een auto die nog meer gedeeld kan worden? Dit zijn de voordelen van SnappCar Keyless op een rijtje:

  • Je hoeft niet meer thuis te blijven voor de sleuteloverdracht, de check-in en de check-out; 
  • Gemiddeld verdien je €350,- per maand, omdat je auto vaker beschikbaar is en vaker geboekt wordt;
  • SnappCar Keyless biedt extra beveiligingsmaatregelen: wel zo veilig! 
SC-keyless-blog

We horen het je al bijna denken: hoe werkt het dan precies? Het zit zo: wij installeren de technologie in je auto die het mogelijk maakt om jouw auto te openen en te sluiten met een smartphone en hiermee boekingen op afstand te beheren. Voor verhuurders bieden wij nu een abonnement aan voor slechts €29,95 per maand. De technologie wordt voor slechts €49,- in de auto gebouwd en dankzij de extra inkomsten haal je de abonnementskosten er gemakkelijk uit. Het enige wat je moet doen voordat een verhuur begint de autosleutel in de daarvoor bestemde box in de auto leggen.

Daarna is het voor jou tijd om achterover te leunen, wij doen de rest! Wij leggen de huurder uit hoe een verhuur met een SnappCar Keyless auto werkt, zodat hij of zij weet waar de auto staat en hoe hij open en op slot moet. Na de verhuur wordt de kilometrage automatisch afgelezen en houden we je tijdens de boeking op de hoogte via pushnotificaties.

SC-keyless-website

Meer informatie over SnappCar Keyless

Ontvang je graag meer informatie over SnappCar Keyless of ben je benieuwd of jouw auto geschikt is voor de technologie? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons door je gegevens achter te laten op de website.

Meer informatie over Keyless

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: