SnappCar Blog
Peugeot 108 Rotterdam

Deelauto Rotterdam maximaal verhuurd

Een auto leasen voor minder dan €50 per maand. Het lukte Geerte meteen om in haar eerste maand autodelen haar kosten laag te houden. Ze is de eerste verhuurder uit Rotterdam die de Peugeot 108 least. Vanaf de eerste dag blijkt een deelauto in Rotterdam een goed plan te zijn. Haar auto werd meteen geboekt door huurders. Net als enkele andere verhuurders heeft Geerte een leasecontract dat na een jaar maandelijks opzegbaar is. “Een auto kopen die je één of twee keer per maand gebruikt vind ik financieel te duur, maar met het concept van SnappCar ben ik het eens.”

Als student Geneeskunde woonde Geerte op veel verschillende plekken. Ze studeerde in Groningen en Florida, ging voor vrijwilligerswerk naar de Galapagos Eilanden, deed haar coschap in Deventer en kreeg haar eerste baan in Schiedam. Nu Geerte in Rotterdam op de Spoedeisende Hulp werkt, zijn haar plannen verre van afgerond. Met internationale reizen en buitenlandse werkervaringen in het verschiet, is een leasecontract voor een jaar een bewuste keuze geweest. Vanwege haar werk als arts werkt Geerte op wisselende tijden en heeft ze overdag geen auto nodig. Voor het maandelijkse bezoek aan haar ouders in Noord-Brabant is eigen vervoer wel handig. Vanwege haar reisplannen over een jaar was een contract met een korte looptijd daarom de beste optie.

De Fiat 500 is een van de populairste auto’s op SnappCar. Laura uit Haarlem vertelt hier haar verhaal.

Via familie uit Amsterdam werd Geerte bekend met het concept van SnappCar en kreeg ze de Peugeot 108 met Keyless voor haar deur. “Rotterdam-Zuid heeft minder problemen met parkeren dan het centrum, maar alles staat hier wel na 16.00 uur vol. In de wijk verderop moet betaald worden om te parkeren, waardoor mensen de auto hier neerzetten. Het probleem schuift daardoor op. Als meer mensen SnappCar zouden gebruiken, dan zouden er minder parkeerplekken nodig zijn.” Geerte kreeg haar Peugeot halverwege maart en deze heeft amper stilgestaan. Een groot deel van haar leasebedrag werd meteen terugverdiend, wat aantoont dat er in Rotterdam genoeg behoefte is aan een deelauto.

Geerte zal “maar” een jaar op ons platform haar auto delen en we zijn na slechts een maand al dik tevreden met haar bijdrage!

Meer weten over de mogelijkheden van SnappCar private lease in jouw buurt? Bekijk het aanbod en doe een aanvraag! 

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: