SnappCar Blog
autos-oktober-blog

De nieuwste SnappCars van oktober

Onze community groeit met de dag! Heb jij de nieuwste auto’s van oktober al ontdekt? Wij hebben 8 SnappCars in het zonnetje gezet die jij sinds deze maand via SnappCar kunt huren. Wat dacht je van de ruime Toyota Yaris Verso van Asing of de gloednieuwe Kia Picanto van Michelle en Chris? Kijk snel of er ook een bij jou in de buurt is toegevoegd!

1. De Kia Picanto van Michelle

Kia Picanto

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 30,- 
Bouwjaar: 2018
Bijzonderheden: Gloednieuw!

 

 

 

Maak kennis met Michelle en Chris! Dit jonge, Amsterdamse stel is sinds kort trotse bezitter van de gloednieuwe Kia Picanto. Ze leasen deze auto via SnappCar Private Lease en delen hierbij minimaal twee keer per maand hun auto met jou. Ze reizen zelf vaak met de fiets en de trein en daardoor is de auto extra vaak beschikbaar. Het is een compacte, zuinige auto waar verrassend veel inpast!

Huur de Kia Picanto van Michelle en Chris

2. De Volkswagen Passat van Pieter

Volkswagen Passat

Waar: Den Haag
Dagprijs: € 30,-
Bouwjaar: 2004
Bijzonderheden: Zuinige Diesel

 

 

 

Deze betrouwbare Volkswagen Passat TDI van Pieter is een zuinige Diesel die je vaak kunt huren. Pieter en zijn familie gebruiken de auto namelijk alleen af en toe in het weekend. De auto heeft veel extra’s zoals een trekhaak, carkit, dakdragers, een dakkoffer en een tweepersoons fietsendrager.

Huur de Volkswagen Passat van Pieter

3. De Volkswagen Transporter van Lukas

Volkswagen Transporter

Waar: Utrecht
Dagprijs: € 57,50
Bouwjaar: 2004
Bijzonderheden: Ideaal voor een verhuizing

 

 

 

Lukas zijn Volkswagen Transporter heeft een laadruimte van bijna 3 meter! Daarmee is het een ideale bus voor verhuizingen of vervoer van grote en/of zware spullen. De transporter rijdt heerlijk en huur je incl. gratis verhuisdekens, spanbanden en een hondje. Met deze bus mag je in alle milieuzones (NL) en je kunt gratis parkeren in Hooggraven (Utrecht).

Huur de Volkswagen Transporter van Lukas

4. De Peugeot 307 SW van Mark

Peugeot 307 SW

Waar: Eindhoven
Dagprijs: € 27,50
Bouwjaar: 2003
Bijzonderheden: Met maar liefst 200 vrije km p/d

 

 

 

Ben je op zoek naar een ruime en voordelige gezinsauto? De Peugeot 307 SW van Mark is in zeer goede staat en is een betrouwbare auto waarmee veel kilometers gereden kan worden. Ben je bijvoorbeeld van plan om naar de sneeuw te gaan dit jaar? De auto mag naar het buitenland en heeft winterbanden en is hierdoor perfect geschikt voor een heerlijke ski- of snowboardvakantie!

Huur de Peugeot 307 SW van Mark

5. De Opel Karl van Yvonne

Opel Karl

Waar: Houten
Dagprijs: € 30,-
Bouwjaar: 2016
Bijzonderheden: Vaak te huren!

 

 

 

Yvonne woont in Houten en gaat vaak op de fiets naar haar werk in Utrecht. Haar witte Opel Karl uit 2016 staat hierdoor vaak ongebruikt voor de deur. Wil jij haar auto een keer huren? Boek hem dan minimaal één dag van tevoren om er zeker van te zijn dat jij haar auto mee kunt nemen.

Huur de Opel Karl van Yvonne

6. De Toyota Yaris Verso van Asing

Toyota Yaris Verso

Waar: Haarlem
Dagprijs: € 22,50
Bouwjaar: 2000
Bijzonderheden: Met veel bagageruimte

 

 

 

De Toyota Yaris Verso van Asing is ruim en erg betaalbaar. Asing probeert duurzamer te leven en daarom staat zijn auto nu op SnappCar. De compacte MPV heeft vijf deuren en veel bagageruimte in de kofferbak. Je kunt zelfs een koelkast rechtopstaand vervoeren. De auto is voorzien van winterbanden, een oplaadstekker voor een smartphone en via de Bluetooth carkit kun je handsfree bellen of je smartphone gebruiken voor navigatie of muziek. Zo rijd jij zorgeloos naar je bestemming!

Huur de Toyota Yaris Verso van Asing

7. De Fiat Punto Evo van Marike

Fiat Punto Evo

Waar: Heerenveen
Dagprijs: € 25,- 
Bouwjaar: 2012
Bijzonderheden: Met reguliere én CNG-tank: extra zuinig

 

 

 

De Fiat Punto van Marike heeft een reguliere benzinetank en daarnaast een CNG-tank voor biogas of aardgas. Daarmee heb je nog eens ruim 220km extra actieradius! En heel erg fijn: je rijdt minder milieubelastend en bovendien goedkoper. Marike reist zelf vaak met het openbaar vervoer en daarom staat haar Fiat meestal stil voor de deur. Help jij mee om hem wat vaker de weg op te krijgen?

Huur de Fiat Punto Evo van Marike

8. De Ford Fiesta van Maartje

Ford Fiesta

Waar: Zwolle
Dagprijs: € 25,- 
Bouwjaar: 2005
Bijzonderheden: Ook structureel te huren

 

 

 

Maartje heeft deze Ford Fiesta voor haar werk gekocht, maar op dagen dat ze niet werkt staat hij vaak stil. Op die dagen maakt ze andere mensen graag blij met haar fijne, compacte auto! Er zitten 2 autostoeltjes in voor kinderen van 1-4 jaar, die er ook uit gehaald kunnen worden. Mocht je interesse hebben in het structureel huren van de auto, bijvoorbeeld 1-2 dagen per week, dan is dit in overleg met Maartje mogelijk.

Huur de Ford Fiesta van Maartje

Verhuur jij je auto al?

Ben jij ook in oktober begonnen met het verhuren van jouw auto? Wij zijn benieuwd! Breng jouw auto onder de aandacht en plaats de link naar jouw vierwieler in een reactie onder dit artikel. Wil je de nieuwste auto’s van september bekijken? Je vindt ze hier.

Nog makkelijker een auto huren? Download nu de vernieuwde SnappCar app!

 

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: