SnappCar Blog
voorbereidingstijd-blog

Voorbereidingstijd instellen voor verhuurders

Sinds vorige week kun jij eenvoudig je lastminute boekingen beheren. Via de SnappCar website is het nu namelijk mogelijk om in te stellen hoeveel voorbereidingstijd er moet zitten tussen de verzoeken die je ontvangt en de start van de boeking. Hoe doe je dit? Ga naar je autoprofiel via de website of de mobiele website, vervolgens naar ‘voorkeuren’ en hier zie je ‘voorbereidingstijd’ staan.

Je kunt ervoor kiezen om lastminute boekingen te accepteren, dit betekent dat iemand een huurverzoek kan sturen en in principe 15 minuten later jouw auto op kan halen. Heb je iets meer tijd nodig? Kies dan voor 30 minuten, 1 uur, 2 uur, 3 uur, 6 uur, 12 uur, 1 dag of 2 dagen.

Ben je benieuwd hoe het werkt voor jouw auto? Stel het dan snel in en ervaar het gemak! Let op: gebruik je de app? Ga dan naar de (mobiele) website. Via de app is deze functie binnenkort ook beschikbaar.

Laat je horen :)

%d bloggers liken dit: