SnappCar Blog
voorbereidingstijd-blog

Voorbereidingstijd instellen voor verhuurders

Sinds vorige week kun jij eenvoudig je lastminute boekingen beheren. Via de SnappCar website en in de app is het nu namelijk mogelijk om in te stellen hoeveel voorbereidingstijd er moet zitten tussen de verzoeken die je ontvangt en de start van de boeking. Hoe doe je dit? Ga naar je autoprofiel, vervolgens naar ‘voorkeuren’ en hier zie je ‘voorbereidingstijd’ staan.

Hoe werkt de voorbereidingstijd

Je kunt ervoor kiezen om lastminute boekingen te accepteren, dit betekent dat iemand een huurverzoek kan sturen en in principe 15 minuten later jouw auto op kan halen. Heb je iets meer tijd nodig? Kies dan voor 30 minuten, 1 uur, 2 uur, 3 uur, 6 uur, 12 uur, 1 dag of 2 dagen.

Ben je benieuwd hoe het werkt voor jouw auto? Stel de voorbereidingstijd dan snel in en ervaar het gemak!

3 reacties

Laat je horen :)

  • Zie deze optie niet in de app en ook niet in de browser. Waar kan ik dit vinden?

  • kan ik niet instellen dat ik in weekend een kortere voorbereidings tijd nodig heb dan door de weeks?

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: