SnappCar Blog

SnappFun: Herfstvakantie vieren doe je zo!

Heb jij al plannen voor de herfstvakantie? Met de kids eropuit of samen een romantisch dagje weg? Deze vakantie navigeert SnappCar je naar de leukste 7 uitjes tijdens de herfstvakantie!

7. Maak een heerlijke herfstwandeling

Wanneer: Altijd
Waar:   Dwingelderveld
Entree:  Gratis
Parkeren: Aan de rand van het bos 
Meer info

Wat is er rustgevender dan een heerlijke herfstwandeling in het Nationaal Park Dwingelderveld? Dit bijzondere natuurgebied ligt in Zuidwest-Drente en is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa. Dwingelderveld bestaat niet alleen uit heide, maar ook uit bossen en jeneverbesstruwelen, esdorpen, grafheuvels en vennetjes. Er zijn zelfs twee schaapskudden met herder die het natuurpark in conditie houden. Ontdek de schitterende natuur en geniet van een ondergaande zon op een zonnige dag na een lange fietstocht of wandeling. Wil jij van tevoren alvast je route uitstippelen? Dat kan, gewoon via deze interactieve kaart!

SnappCar huurtip: Houd rekening met de rust in dit natuurgebied en huur een stille, elektrische auto.

6. Dutch Design Week

bron: http://www.thisiseindhoven.com
Wanneer: 20 oktober - 28 oktober
Waar:   Eindhoven
Entree:  Vanaf € 18,- p.p.
Parkeren: Via deze link vind je gratis of goedkope parkeergelegenheden
Meer info

9 dagen, 2600 designers, 110 locaties en 400 evenementen: de Dutch Design Week is het grootste designevenement van Noord-Europa en presenteert werk en concepten aan meer dan 335.000 bezoekers uit binnen- én buitenland. Hier moet je bij zijn! Door de hele stad worden er evenement georganiseerd. Van tentoonstellingen tot lezingen en debatten, er is voor ieder wat wils. Er wordt voornamelijk gefocust op de toekomst en dit jaar is het thema ‘If not us, then who?’. Extra leuk: ook SnappCar is aanwezig bij de expositie over circulaire economie in het Klokgebouw!

SnappCar huurtip: Met zo’n groot evenement verspreid door de hele stad, is een compacte stadsauto alles wat je nodig hebt.

5. Uitwaaien bij Sea Sights in Scheveningen

bron: http://www.indebuurt.nl
Wanneer: 18 oktober - 21 oktober
Waar:   Scheveningen
Entree:  Gratis toegang
Parkeren: Bekijk deze website voor meer informatie
Meer info

Het Sea Sights festival is een innovatiefestival aan én over de kust en biedt een uniek kijkje in de toekomst van steden aan zee. Zo worden er (inter)nationale initiatieven getoond, inspirerende verhalen verteld en durfdenkers en ontwikeklaars met elkaar in contact gebracht. Bruno Doedens toont tijdens Sea Sights zijn nieuwe, interactieve kunstwerk: LET’S DANCE. En jij kunt hier aan bijdragen! Als bezoeker kun je namelijk jouw wens voor de toekomst op een van de bollen laten schrijven. Naast het festival is het natuurlijk ook heerlijk om uit te waaien op het strand en van een warme chocolademelk te genieten in een strandtent.

SnappCar huurtip: Met het hele gezin eropuit? Een ruime stationwagen waarmee je eenvoudig lange afstanden aflegt is dan ideaal 👍

4. Mamma Mia! de musical

Wanneer: Tot januari 2019
Waar:   Beatrix Theater Utrecht
Entree:  € 12,50 tot € 17,50 p.p.
Parkeren: Parkeerplaats Jaarbeurs P1 t/m P3
Meer info

Mamma Mia!, wie kent het niet? Na de wereldpremière van Mamma Mia! in 1999 in Londen ontstonden in de jaren erop talloze theaterversies en films. In 2018 kun je de beroemde musical in het Beatrix Theater in Utrecht bekijken. De feel-good musical combineert energieke meezingmuziek met een komisch liefdesverhaal dat zich afspeelt in Griekenland. Wil je de middag of avond compleet maken? Boek dan een arrangement en geniet van een heerlijk driegangendiner of uitgebreide lunch bij het Queen’s Restaurant. Leuk feitje: ons SnappCar kantoor zit gevestigd boven het Beatrix Theater! Vergeet niet om even te zwaaien 🙂

SnappCar huurtip: Ben je van plan om met de hele familie op pad te gaan? Een ruime mpv is dan dé uitkomst.

3. Ontdek de magische wereld van LEGO® WORLD

http://www.bouwsteentjes.info
Wanneer: 18 - 24 oktober, 10:00 - 17:00
Waar:   Jaarbeurs, Utrecht
Entree:  € 19,50, tickets aan de kassa: € 25,-
     Gratis voor kinderen t/m 2 jaar
Parkeren: Parkeerplaats Jaarbeurs
Meer info

Als je dan toch je SnappCar hebt geparkeerd in Utrecht om naar Mamma Mia! te gaan, kun je ook meteen de weg oversteken en een bezoek brengen aan LEGO® World. Hier kun je op maar liefst 35.000m2 spelen met miljoenen LEGO steentjes, maar kun je ook meebouwen aan modellen van filmiconen, leren coderen of meedoen aan bouwwedstrijden of aan het Nederlands Kampioenschap LEGO Bouwen via Intertoys (tot 13 jaar).

SnappCar huurtip: De Jaarbeurs ligt pal naast Utrecht Centraal. Een uitstapje met de trein is voor elk kind een feest!

2. Deel je liefde met robots bij Robot Love

Wanneer: 13 - 28 oktober
Waar:   Campina Melkfabriek, Eindhoven
Entree:  Vanaf € 7,- 
Parkeren: In de buurt kan geparkeerd worden
Meer info

De vraag ‘Kunnen we met robots liefde delen?’ staat centraal in de interactieve tentoonstelling Robot Love in de voormalige Campina zuivelfabriek in Eindhoven. Je maakt op een speciale manier kennis met robots, je waant je door het gebouw en ontdekt wat jij nu echt voelt, denkt en vindt van de invloed van techniek en innovatie op onze maatschappij.

SnappCar huurtip: Waarmee kun je beter naar Robot Love als met een Tesla?  

1. Beleef een oergezellige dag bij het Oerfestival Maashorst

oerfestival-maashorst

Wanneer: 14 oktober - 19 oktober
Waar:   Maashorst
Parkeren: Bij een van de recreatieve entrees 
Meer info

Stap in je SnappCar, volg de weg naar je oerinstinct en haal de oermens in je naar boven op het Oerfestival De Maashorst. Van klimmen en klauteren tot een poepsafari of een gave Archery Attack met LARP-pijlen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt georganiseerd tijdens het Oerfestival. Elke dag staan er stOERe activiteiten op het programma voor zowel jong als oud.

SnappCar huurtip: Met een stoere terreinwagen waan je je alvast in de natuur!

Verhuur jij je auto in de herfstvakantie?

Heb je je eigen auto niet nodig tijdens de vakantie? Verhuur hem aan je buren en bezorg ze een dag om nooit te vergeten als ze er met jouw auto op uit kunnen gaan. Verhuren doe je hier. 

Laat je horen :)

%d bloggers liken dit: