SnappCar Blog
update-app-blog

De SnappCar app: nu in de volgende versnelling!

We kunnen het ons nog herinneren als de dag van gisteren. Op 14 april 2017 kwam op de SnappCar Blog het artikel online waarin we de lancering van een nieuwe mijlpaal bekend maakten: onze app! Het lijkt ons nu hoog tijd voor een update op app-gebied. Wat is er allemaal veranderd en wat zijn de nieuwste features?

Nieuw in de iOS app

Ons app team heeft de SnappCar app in de afgelopen maanden in een topsnelheid ontwikkeld. Elke maand kwamen er weer nieuwe mogelijkheden bij en werd het zowel huurders als verhuurders gemakkelijker gemaakt om een auto te (ver)huren via hun iPhone. Benieuwd naar de nieuwste snufjes? Check snel het overzicht hieronder!

Rapporteren

Help ons Community Support team mee om ongewenste activiteiten te controleren om een veilige en betrouwbare community te garanderen. Zie jij verdachte of ongepaste activiteiten betreft een profiel, auto, verzoek, review of bericht? Laat dit ons weten door het probleem te rapporteren en wij crossen er meteen achteraan.

Honk, honk…!

Zie in één oogopslag de datum, tijd en verdiensten van een huurverzoek via een push notificatie. Door hem langer in te drukken, kun je er zelfs meteen op reageren. En… vergeet vooral je geluid niet aan te zetten! 🎵 Heb je het geluid van je telefoon uitstaan? Ook via de notication badge bij het icoon van de SnappCar app ben je direct op de hoogte als je een nieuw huurverzoek ontvangt.

Nooit meer een boeking vergeten?

Vanaf nu heb jij altijd een handig overzicht van je SnappCar boekingen in je eigen agenda. Geaccepteerde boekingen kun je toevoegen in je Apple agenda met één klik op je touchscreen. Gebruik je een andere agenda? Klik dan op de bijlage in de bevestigingsmail om de boeking in je eigen agenda te zetten.

iphone-app-blog

Verbeterde kalender voor huurders en verhuurders

Ben jij een verhuurder? Zowel openstaande als geaccepteerde boekingen worden nu gemarkeerd in de kalender. Als je een periode selecteert, zie je hoeveel boekingen je in het vooruitzicht hebt en als je erop klikt, zie je meteen de boekingsgegevens. Vind je een 7 dagen overzicht prettiger? Ook dat is nu mogelijk!

Voor huurders hebben we de SnappCar kalender verbeterd die jij gebruikt om een huurperiode te kiezen. Je ziet nu makkelijker of een auto beschikbaar is en je kunt tegelijkertijd het datumbereik en de ophaal- en terugbrengtijden kiezen.

Heb jij de app nog niet? Download ‘m hieronder!

Nieuw in de Android app

Ook in de Android app zijn we grote stappen aan het maken. In de komende maanden zul je steeds meer nieuwe opties ontdekken.

Vers van de pers: een gloednieuwe verhuurderssectie

Een nieuwe wereld binnen de app, waar je je auto’s kunt bekijken en je beschikbaarheid kunt updaten in de nieuwe kalender. Ook je auto online en offline zetten doe je met een tik op je touchscreen. Het verhuren van je auto wordt nu nog makkelijker!

SnappCar Keyless

Enkele maanden geleden zijn wij begonnen met onze Keyless technologie en er rijden steeds meer auto’s op de weg die je kunt openen met je smartphone. Verhuur jij jouw auto met Keyless via SnappCar? Dan maak jij je auto eenvoudig klaar voor een Keyless boeking en weet je altijd waar de huurder de auto heeft teruggezet bij jou in de straat. Daarnaast hoef je nu nooit meer thuis te zijn tijdens een boeking, maar kun je je auto verhuren vanaf je werk, op vakantie of terwijl je op de loopband in de sportschool staat.

Wist je dat verhuurders met een Keyless auto gemiddeld 3 x vaker hun auto verhuren?

Voor SnappCar huurders biedt een Keyless auto ook veel voordelen. Zo huur je nog flexibeler een auto en kun je veel sneller de weg op dankzij het vernieuwde check-in proces. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier meer!

blog-app-android

Wissel naar (ver)huren met 1 klik op de knop

Ben jij een verhuurder, maar heb je af en toe ook een busje nodig om grote dingen te verhuizen? In de Android app is het nu mogelijk om eenvoudig te wisselen tussen huren en verhuren in het Profiel scherm. Dat is overzichtelijk!

Even voorstellen…

Binnen het app team werken developers, product designers en project owners. Wij stellen ze graag een voor een aan je voor! In deze aflevering: Dylan, Android developer. Dylan is op 1 april aangeschoven bij het app team en heeft ondertussen al veel verbeteringen doorgevoerd om de app zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

dylan-developer

Naam: Dylan Drost
Woonplaats: Utrecht
Leeftijd: 32
Hobbies: Snowboarden, Netflix en programmeren
Leuk feitje: Dylan zijn vriendin is foodblogger en de taarten en versgebakken brownies neemt Dylan vaak mee voor zijn collega’s. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen!

Help ons mee de app te verbeteren

Heb jij nog tips of feedback over de app? Stuur een e-mail naar iosfeedback@snappcar.nl als iPhone gebruiker of naar androidfeedback@snappcar.nl als Android gebruiker en wij gaan ermee aan de slag!

 

1 reactie

Laat je horen :)

%d bloggers liken dit: