SnappCar Blog
jelle-snappstory

Jelle en zijn spiksplinternieuwe private lease Fiat 500

Het is nog pril, maar sinds juli 2018 zijn Jelle en zijn luxe Fiat 500 bij elkaar. Jelle heeft gekozen voor het concept van Private Lease, omdat het perfect bij hem past. Hij woont in Delft en werkt full-time vanuit huis, waardoor hij de auto zelf weinig gebruikt en hij dus extra vaak beschikbaar is voor zijn buurtbewoners. Benieuwd of zo’n gloednieuw bakkie ook iets voor jou is?

Ha Jelle! Vertel eens, waarom ben jij trotse verhuurder van de Fiat 500?

Ondanks dat ik in de stad woon en heel veel met het openbaar vervoer kan doen, miste ik toch een auto voor de deur. Ik wilde niet meer afhankelijk zijn van de bus of trein en vooral bij het vervoeren van grotere spullen, zou een auto af en toe erg praktisch zijn. Nadat ik als huurder een paar keer gebruik had gemaakt van SnappCar en hoorde over de Private Lease aanbieding, was ik om. Een Private Lease auto: dát is iets voor mij!

“Een Private Lease auto: dát is iets voor mij!”

Jouw eerste verhuur ervaring kun je je vast nog goed herinneren… Vond je het spannend?

“Dat viel reuze mee!”, aldus Jelle. De communicatie met de huurder verliep erg vlot en ik vond het superleuk om mijn auto aan te kunnen bieden zodat hij er een leuke dag mee kon beleven.

Waarom heb je gekozen voor Private Lease via SnappCar?

Natuurlijk is het fijn om mijn autokosten deels terug te verdienen door mijn auto via SnappCar te delen, maar ik vind het vooral mooi om mijn auto aan te kunnen bieden aan mensen in de buurt die niet altijd een auto nodig hebben maar er zo wel makkelijk mee weg kunnen. Daarnaast draag ik zo ook mijn steentje bij aan het milieu.

We zien dat jij je auto goed promoot! Hoe doe je dit allemaal?

Dat klopt! Ik heb een Instagram account aangemaakt om mijn Fiat te promoten. Via een advertentie laat ik af en toe mensen in de buurt mijn auto zien, om ze op deze manier kennis te laten maken. Mijn auto beschikt over extra opties, die maar weinig andere Private Lease Fiat 500’s hebben. Bijvoorbeeld Cruise Control, Bluetooth, Aux, mat chrome accenten en gave velgen. Verder zet ik hem regelmatig beschikbaar op Nextdoor, een besloten buurtapp. Als ik de auto zelf niet gebruik, wil ik hem het liefst zo veel mogelijk weg hebben.

jelle-snappstory

Gebruik je nog andere deelinitiatieven?

Zoals de meeste mensen maak ik geregeld gebruik van AirBnb. Dit is begonnen toen ik op rondreis was door West-Amerika. Samen met vrienden gingen we elke dag weer op zoek naar een nieuwe AirBnB en het was heel leuk om op deze manier nieuwe plekken te ontdekken.

“Ik vind het vooral mooi om mijn auto aan te kunnen bieden aan mensen in de buurt die niet altijd een auto nodig hebben”

Verder heb je hier in Delft nog een ander leuk concept: deelfietsen van Mobike. Deze fietsen staan op verschillende plekken in de stad en kun je via een app huren. Zolang ze binnen de gemeentegrenzen blijven, kun je ze gewoon overal neerzetten.

Heb je nog tips voor andere verhuurders?

Vraag om reviews! Ik vind het belangrijk én leuk om reviews te ontvangen, en ik geef ze ook graag terug. Op deze manier kom ik hoger in de zoekresultaten en zien huurders wat voor een verhuurder ik ben.

Blog-jelle-reviews

Verhalen gezocht! 

Ben jij een fervent autodeler? Laat je dan horen! We zoeken mensen die geloven dat autobezit slimmer kan en daar iets over willen zeggen. Ben jij zo’n verhuurder? Of heb jij juist jouw auto de deur uitgedaan om af en toe te huren? Stuur een e-mail naar marketing@snappcar.nl t.a.v. “Mijn SnappStory”. 

Nieuw SnappCar Private Lease aanbod 

Ben je benieuwd naar ons SnappCar Private Lease aanbod? Wij hebben onze modellen uitgebreid! Je kunt nu kiezen voor een Fiat 500Peugeot 108Volkswagen PoloOpel Astra en een Dacia Logan.

2 reacties

Laat je horen :)

%d bloggers liken dit: