SnappCar Blog
verhuisbusjes-blog

Op kamers? In deze verhuisbusjes past je hele uitzet

Ga jij binnenkort op kamers? Of is het tijd voor een ruimere studentenkamer om het nieuwe schooljaar mee te beginnen? Alle gespaarde Albert Heijn wijnglazen, het oude koffiezetapparaat van je ouders en de koelkast van je tante mogen eindelijk van zolder af of de kelder uit om een prachtig plekje in jouw nieuwe stekkie te krijgen. Ben jij er klaar voor? Wél met een van onderstaande handige verhuisbusjes!

1. De Peugeot Partner van Maurits

Peugeot Partner

Waar: Den Haag
Dagprijs: € 35,-
Bouwjaar: 2007
Bijzonderheden: Een zee van ruimte!

 

Woon jij nog bij je ouders in Den Haag en ga je binnenkort starten met een nieuwe opleiding in Amsterdam of Utrecht? Laad al jouw spullen in de ruime Peugeot Partner van Maurits en jij bent zo oververhuisd! Maurits reist zelf minder vaak door het land en daardoor staat zijn auto meer stil dan dat hij rijdt. Hij is ideaal voor alles wat niet in een reguliere kofferbak past en naast alle meubels, potten en pannen is er ook nog zitruimte voor twee personen.

Huur de Peugeot Partner van Maurits

2. De Citroen Berlingo van Mustafa

Citroen Berlingo

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 45,- 
Bouwjaar: 2013
Bijzonderheden: Met 11.000km op de teller, nog gloednieuw!

 

Mustafa woont op loopafstand van zijn werk, waardoor hij zijn (bijna) gloednieuwe busje uit 2013 niet vaak nodig heeft. Ideaal om je zoon of dochter op een doordeweekse dag over te verhuizen! De Berlingo heeft slechts 11.000 km op de teller, is een Diesel en rijdt zuinig (5,5 liter/100km). Het busje heeft 3 zitplaatsen en de afmetingen van de laadruimte zijn: lengte 1,80 (door het tussenschot wordt de laadlengte in de hoogte korter (1,65), breedte 1,25, hoogte 1,14m.

Huur de Citroen Berlingo van Mustafa

3. De Volkswagen Transporter van Martijn

Volkswagen Transporter

Waar: Maarssen
Dagprijs: € 47,50 
Bouwjaar: 2007
Bijzonderheden: Voorzien van handige achteruitrijsensor

 

De Volkswagen Transporter van Martijn is een echt werkpaard met een laadvermogen van 900 kg en een trekvermogen van 2200 kg. Dankzij de laadruimte van 290*124*190 (L*B*H) is hij klaar voor elke klus. Is de ophaallocatie van de bus niet erg op de route? Dan kan hij je zelfs even ophalen van het station. Het busje is voorzien van cruisecontrol en achteruitrij sensor en in overleg op haast ieder moment op te halen: handig!

Huur de Volkswagen Transporter van Martijn

4. De Renault Kangoo Family van Tineke

Renault Kangoo Family

Waar: Haarlem
Dagprijs: € 30,-
Bouwjaar: 2012
Bijzonderheden: Direct te boeken ⚡

 

Als voormalige niet-autobezitters zijn Tineke en Gerard gewend veel op de fiets en met het openbaar vervoer te doen, wat vaak veel makkelijker en sneller is midden in de stad. De auto staat dus veel ongebruikt voor hun huis, zonde. Door de achterbank plat te leggen, komt er achterin de auto extra veel ruimte vrij voor spullen.

Huur de Renault Kangoo Family van Tineke

5. De Renault Kangoo Express van David

Renault Kangoo Express

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 35,- 
Bouwjaar: 2004
Bijzonderheden: Ideaal voor kleine verhuizingen

 

Heb jij een kleine, maar fijne studentenkamer gefixt? Dan is de Renault Kangoo Express van David ideaal om jouw spullen mee te verhuizen. De nette Kangoo is altijd met liefde onderhouden en loopt dankzij het Dieselblokje zuinig: 1/19 is prima haalbaar. De afmetingen van het laadruim zijn: breedte 1,15 tussen wielkasten, 1,40 op breedste punt, hoogte: 1,15 op laagste punt (achterdeur), lengte: 1,40 op kortste punt (op 50cm hoogte), 1,50 op langste punt laadruimte (direct op laadvloer).

Huur de Renault Kangoo Express van David

6. De Opel Combo van Nick

Opel Combo

Waar: Utrecht
Dagprijs: € 35,-
Bouwjaar: 2004
Bijzonderheden: €5,- cashback als je hem doordeweeks huurt!

 

Nick deelt zijn Opel Combo graag voor een aantrekkelijke prijs. De bus is altijd goed onderhouden en heeft onlangs nog een grote beurt gehad. Wil je de auto huren tussen maandag en donderdag dan krijg je zelfs € 5,- cash back als je zijn busje heel de dag huurt!

Huur de Opel Combo van Nick

7. De Renault Trafic van Dave

Renault Trafic

Waar: Den Haag
Dagprijs: € 50,- 
Bouwjaar: 2011
Bijzonderheden: Direct te boeken ⚡

 

Dave rijdt met deze bus naar zijn werk en gebruikt hem af en toe voor vakantie. De auto is in prima conditie, APK-gekeurd in mei 2018 en de banden zijn toen ook vervangen. De auto is eventueel op verschillende locaties in Den Haag op te halen, bekijk zijn autoprofiel voor meer informatie!

Huur de Renault Trafic van Dave

8. De Ford Transit Connect van Mattheus

Ford Transit Connect

Waar: Delft
Dagprijs: € 32,50 
Bouwjaar: 2006
Bijzonderheden: Super flexibele verhuurders

 

 

De Ford Transit Connect doet zijn naam waar, want Mattheus en zijn vrouw verbinden de ruime bus graag met hun buurt 👍 De bus is op te halen op 1 minuut afstand van de A13 en je kunt gratis je eigen auto parkeren. De bus rijdt op Diesel en heeft een Bluetooth carkit die met elke telefoon met Bluetooth verbonden kan worden verbonden. Pluspuntje: je kunt de bus bijna elk moment van de dag ophalen, dankzij de flexibele tijden van Mattheus en zijn vrouw.

Huur de Ford Transit Connect van Mattheus

Zelf je bus verhuren?

Bij SnappCar kunnen we altijd verhuisbusjes gebruiken! Beschik jij over een busje die je niet altijd nodig hebt? Zet hem op SnappCar en start met verdienen met jouw bus door hem te delen met de buurt.

Nog makkelijker een auto of busje huren? Download nu de vernieuwde SnappCar app!

 

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: