SnappCar Blog
nieuwe-autos-juli

De nieuwste SnappCars van juli

Onze community groeit met de dag! Heb jij de nieuwste auto’s van juli al ontdekt? Wij hebben 8 SnappCars in het zonnetje gezet die jij sinds deze maand via SnappCar kunt huren. Wat dacht je van de gloednieuwe Fiat 500 van Jelle of de ruime bus van Martin? Kijk snel of er ook een bij jou in de buurt is toegevoegd!

1. De Volkswagen Up! van Luuk

Volkswagen Up

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 27,50 
Bouwjaar: 2014
Bijzonderheden: Te huur in hartje Amsterdam

 

“Ik bied anderen de kans in deze wagen te rijden zodat hij vaker van de buitenlucht kan genieten”, aldus onze tevreden verhuurder Luuk. Hij verhuurt zijn Volkswagen Up! uit 2014 met veel plezier aan zijn buurt. Het is een erg zuinige, moderne wagen en verbazingwekkend ruim voor zijn soort. De achterbank kan plat voor nog meer ruimte! Ideaal als je niet meer dan 1 passagier hebt en wel wat te vervoeren. Het is een fantastisch fijne wagen die rijdt als een zonnetje.

Huur de Volkswagen Up! van Luuk

2. De Chevrolet Matiz van Muza

Chevrolet Matiz

Waar: Den Haag
Dagprijs: € 25,- 
Bouwjaar: 2008
Bijzonderheden: Rijdt op LPG/CNG

 

Als student heeft Muza besloten een zuinige auto aan te schaffen om de wekelijkse boodschappen te doen en wat minder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Dat betekent dat de auto vaker stil staat dan dat hij onderweg is. Daarom biedt hij zijn auto aan sinds juli voor een ieder die daar gebruik van wil maken! Je kunt rekenen op een betrouwbare, zuinige en handige auto. Het is een ideale stadsauto, die tegelijkertijd ook gebruikt kan worden voor lange afstanden.

Huur de Chevrolet Matiz van Muza

3. De Volkswagen Caddy van Martin

Volkswagen Caddy

Waar: Utrecht 
Dagprijs: € 37,50
Bouwjaar: 2012
Bijzonderheden: Ideaal voor een verhuizing!

 

De Volkswagen Caddy van Martin is geschikt om naar het werk te rijden, maar ook voor een vakantie, weekend weg of verhuizing. De fijne, nieuwe personenbus heeft veel ruimte achterin en rijdt op gas, wat extra voordelig is. Let op: de bus is niet bedoeld om rommel naar de stort te brengen.

Huur de Volkswagen Caddy van Martin

4. De Daihatsu Trevis van Erik

Daihatsu Trevis

Waar: Den Haag
Dagprijs: € 27,50
Bouwjaar: 2006
Bijzonderheden: Een echte blikvanger!

 

Wat een plaatje! De Daihatsu van Erik is geïnspireerd op een Engelse taxi en is van binnen rijkelijk uitgevoerd. Met elektrische ramen voor en achter, airconditioning en een radio (inclusief USB en AUX) is dit een perfecte auto voor een dagtrip in Nederland. De Trevis stamt uit 2006 en heeft een kleine 1.0 motor. De maximumsnelheid is 100-110 km/u. De Trevis voelt zich het beste thuis in en rondom de (Rand)stad. Erik is als verhuurder erg flexibel en deelt deze stoere auto graag met jou!

Huur de Daihatsu Trevis van Erik

5. De Kia Rio van Laurens

Kia Rio

Waar: Haarlem
Dagprijs: € 32,50 
Bouwjaar: 2014
Bijzonderheden: Direct te boeken

 

Laurens reist veel met het OV en daarom is zijn auto veel beschikbaar. De Kia Rio Executive is een zeer comfortabele en zuinige wagen die nog maar weinig kilometers heeft gereden. De auto rijdt en schakelt perfect en is van alle gemakken voorzien. Zo heeft hij een ingebouwd navigatiesysteem met de nieuwste kaarten, een achteruitrijcamera en Bluetooth (voor je favoriete muziek!).

Huur de Kia Rio van Laurens

6. De Opel Karl van Ingrid

Opel Karl

Waar: Groningen
Dagprijs: € 30,-
Bouwjaar: 2017
Bijzonderheden: Zo goed als nieuw!

 

Als docent in het Middelbaar Beroepsonderwijs gaat Ingrid regelmatig op de fiets naar haar werk, daarom stelt ze haar mooie én zo goed als nieuwe Opel Karl graag beschikbaar! De mooie stadsauto heeft 5 volwaardige zitplaatsen en uitstekende comfort-en rijeigenschappen zoals cruise control, airconditioning, Bluetooth telefoonverbinding en USB aansluiting. Alles wat jij nodig hebt voor een dagje weg of weekend eropuit!

Huur de Opel Karl van Ingrid

7. De Fiat 500 van Jelle

Fiat 500

Waar: Delft
Dagprijs: € 30,- 
Bouwjaar: 2017
Bijzonderheden: Zeer flexibel te huren

 

Jelle is sinds juli de trotse eigenaar van zijn private lease Fiat 500. Hij heeft gekozen voor een deelauto, omdat ons concept perfect bij hem past. Hij werkt full-time vanuit huis en is dus altijd beschikbaar voor de check-in en check-out. De auto beschikt over cruise control, Bluetooth, aux en heeft een gaaf uiterlijk met matte chrome accenten (deze functies zijn zeldzaam bij andere deelauto’s van Snappcar!). Hij rijdt heerlijk en is erg comfortabel voor een kleinere auto.

Huur de Fiat 500 van Jelle

8. De Volkswagen Eos van Gerben

Volkswagen Eos

Waar: Rotterdam
Dagprijs: € 60,- 
Bouwjaar: 2008
Bijzonderheden: Ideaal met mooi weer!

 

Op dit moment gebruikt Gerben de Volkswagen EOS alleen als mooi-weer auto en zou graag zien dat er meer mensen van kunnen genieten. Want zeg nou zelf, hoe lekker is het om een dagje weg te gaan in deze cabrio met de wind door je haren en de zon op je gezicht? Extra pluspunt: de auto is ook te huren voor langere termijn, bijvoorbeeld voor een (paar) weken nazomeren in september aan de Middellandse zee!

Huur de Volkswagen Eos van Gerben

Verhuur jij je auto al?

Ben jij ook in juli begonnen met het verhuren van jouw auto? Wij zijn benieuwd! Breng jouw auto onder de aandacht en plaats de link naar jouw vierwieler in een reactie onder dit artikel. Wil je de nieuwste auto’s van juni bekijken? Je vindt ze hier!

Nog makkelijker een auto huren? Download nu de vernieuwde SnappCar app!

 

1 reactie

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: