SnappCar Blog
vaderdag-oldtimer

De 7 coolste auto’s voor Vaderdag

Kom jij elk jaar weer aan met sokken of een boekenbon voor Vaderdag? Tijd voor wat nieuws! Als je op zoek bent naar iets écht origineels, dan bevind je je hier al op de goede weg. Verras jouw vader eens met een rit in een van deze coole auto’s en bezorg hem de dag van zijn leven. Succes gegarandeerd!

Tip: koop een SnappCar tegoedbon t.w.v. €25,- of €50,- voor je vader! Extra leuk: gebruik hem in juni en je ontvangt €5,- extra! Interesse? Stuur een e-mail naar: news@snappcar.nl

Bekijk alle auto's

1. De Triumph Spitfire van Leon

Triumph Spitfire

De Triumph Spitfire TC1500 is een prachtige, betrouwbare oldtimer welke goed onderhouden is. Het is een pracht van een auto, waar je vader en jij ongetwijfeld veel plezier aan gaan beleven! Zie jij je vader (met jou ernaast 🙂 ) er al in rijden op Vaderdag?

Bekijk de Triumph Spitfire van Leon

2. De BMW Z4 Roadster van Sander

BMW Z4 Roadster

De luxe BMW Z4 Roadster van Sander is voor de allerstoerste vaders! De auto (automaat) is comfortabel en krachtig, wat je zeker merkt tijdens het rijden. Bij mooi weer kun je volop genieten van het open dak en de roomwitte lederen bekleding maakt hem helemaal af.

Bekijk de BMW Z4 Roadster van Sander

3. De Tesla Model S van Elwin

Tesla Model S

Een ritje in een Tesla: is dat niet de droom van (bijna) elke man? Stap in de auto en waan je voor even in de toekomst. Met de Tesla Model S kun je minimaal 350km rijden, wat ideaal is voor een dagje eropuit. Wil je toch nog een stukje verder toeren? Je kunt gratis gebruik maken van de super charger van Tesla die op meer dan 10 locaties in Nederland staan.

Bekijk de Tesla Model S van Elwin

4. De Land Rover Defender van Peter

land rover defender

Wat een stoere wagen! De Land Rover Defender van Peter is een echte aanrader als jij je vader goed wilt verrassen. De robuuste terreinwagen heeft een vierwielaandrijving en is geschikt voor de ruigste gebieden. Hij is geschikt voor het buitenland, heeft airconditioning en rijdt op Diesel.

Bekijk de Land Rover Defender van Peter

5. De MG B type van Frans

MG B type

De MG B type van Frans rijdt niet alleen als een zonnetje, zo ziet hij er ook uit. De gele oldtimer uit 1979 is in 2009 compleet gerestaureerd en opnieuw in de originele gele kleur gespoten. Deze stoere wagen is voorzien van lichtmetalen wielen, nieuwe leren stoelen en een leren sportstuur. 2 leuke pluspuntjes: de huurprijs is inclusief schoonmaak & de oldtimer heeft een mijlenteller, waardoor het aantal vrije kilometers meer is dan 100. Dat is mooi meegenomen!

Bekijk de MG B type van Frans

6. De Volvo Amazone van Samuel

Volvo Amazone

Al vanaf kleins af aan is Samuel een grote fan van auto’s en via SnappCar hoopt hij meer mensen te laten genieten van zijn hobby. Deze prachtige, authentieke Volvo Amazon is niet alleen een genot om te zien, maar ook om in te rijden. Dé auto om lekker mee te toeren, maar ook voor bijvoorbeeld een trouwerij of gala. De oldtimer rijdt op LPG, dus aan brandstof ben je niet veel kwijt.

Bekijk de Volvo Amazone van Samuel

7. De Volkswagen Transporter van Gerald

Volkswagen Transporter

Back to the 80’s! Gaat jouw vader er graag op uit? Maak zijn droom waar en geef een weekendje weg met deze supergave Volkswagen Transporter cadeau voor Vaderdag. De camper is volledig gerestaureerd en is zelfs om te bouwen tot DJ-bus.

Tip: er staan nog veel meer Volkswagen busjes op SnappCar! Check snel of er een bij jou in de buurt staat, bekijk ze hier.

Bekijk de Volkswagen Transporter van Gerald

 

Er is nog meer…

Naast de bovenstaande selectie aan stoere auto’s, staan er op SnappCar nog veel meer juweeltjes waarmee je jouw vader de dag van zijn leven bezorgt. Bekijk snel ons complete aanbod!

Nog makkelijker een auto huren? Download nu de vernieuwde SnappCar app!

 

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: