SnappCar Blog
SnappCar direct

Autodelen zonder sleuteloverdracht met SnappCar Direct

Heb jij het al gehoord? Na een geslaagde proefperiode, brengen we SnappCar Direct op de weg. Maar SnappCar Direct, wat is dat nu eigenlijk? Wij leggen het hier aan je uit, lees snel verder!

Met de SnappCar Direct technologie die wij in een auto bouwen, kan er voortaan verhuurd worden zonder dat er een sleuteloverdracht moet plaatsvinden. Je kunt de auto namelijk gewoon openen met onze app op je smartphone! Geen gedoe meer, maar gewoon snel een auto geregeld. Voor verhuurders bieden wij nu een abonnement aan voor slechts € 9,95 per maand voor het eerste jaar, hierna wordt het maandbedrag € 27,95. De technologie wordt gratis in de auto gebouwd en dankzij de extra inkomsten haal je de abonnementskosten er gemakkelijk uit. Ben jij een huurder of verhuurder, of zie je het wel zitten er een te worden? Wij hebben de voordelen op een rijtje gezet.

Bekijk de deal

Voor verhuurders

Deel jij je auto via SnappCar? Dan kan SnappCar Direct iets voor jou zijn. Je verhuurt je auto op afstand, wat vele voordelen met zich meebrengt.

  • Je hoeft niet meer aanwezig te zijn tijdens de sleuteloverdracht, de check-in en de check-out;
  • Gemiddeld kun je €150,- per maand meer verdienen, omdat je je auto vaker en eenvoudiger kunt verhuren;
  • De SnappCar Direct technologie biedt extra beveiligingsmaatregelen: wel zo veilig!

SnappCar-direct-ervaringenWe horen het je al bijna denken: hoe werkt het dan precies? Het zit zo: wij installeren kosteloos de technologie in je auto die het mogelijk maakt om jouw auto te openen en te sluiten met een smartphone en hiermee boekingen op afstand te beheren. Vervolgens is het enige wat je moet doen voordat een verhuur begint de autosleutel in de daarvoor bestemde box in de auto leggen.

Daarna is het voor jou tijd om achterover te leunen, wij doen de rest! Wij leggen de huurder uit hoe een verhuur met een SnappCar Direct auto werkt, zodat hij of zij weet waar de auto staat en hoe hij open en op slot moet. Na de verhuur wordt de kilometrage en brandstofniveau automatisch afgelezen en houden we je tijdens de boeking op de hoogte via pushnotificaties.

Voor huurders

Huur jij graag een deelauto via SnappCar? Vanaf nu gaat dat nog eenvoudiger! De auto van verhuurders met de SnappCar Direct technologie is nu gemakkelijk te openen via je smartphone. Vergeet niet om eerst even de app te downloaden. Vervolgens ontvang je na bevestiging van de verhuur alle informatie over SnappCar Direct, zoals hoe je de auto kunt vinden, hoe de check-in en check-out werkt en waar de sleutel ligt. Je hoeft niet meer af te spreken met de verhuurder om de sleutel over te dragen, wat tijd bespaart en wat ervoor zorgt dat jij snel kunt starten met de rit.

Ben je benieuwd welke auto’s al voorzien zijn van SnappCar Direct? Dit kun je zien aan het handige, blauwe icoontje rechtsonderin. Bekijk hier of er al SnappCar Direct auto’s bij jou in de buurt staan.

SnappCar-direct-icoon

Meer informatie over SnappCar Direct

Ontvang je graag meer informatie over SnappCar Direct of ben je benieuwd of jouw auto geschikt is voor de technologie? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons support team door je gegevens achter te laten op onze website.

Gegevens achterlaten

 

Nog makkelijker een auto huren of verhuren? Download nu onze SnappCar app!

Laat je horen :)

%d bloggers liken dit: