SnappCar Blog
nieuwe-autos-mei

De nieuwste SnappCars van mei

Onze community groeit met de dag! Heb jij de nieuwste auto’s van mei al ontdekt? Wij hebben 8 SnappCars in het zonnetje gezet die jij sinds deze maand via SnappCar kunt huren. Wat dacht je van de nieuwe Kia Picanto van Floris of de ruime Dacia Logan MCV van Hans? Kijk snel of er ook een bij jou in de buurt is toegevoegd!

1. De Kia Rio van Dori

Kia Rio

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 40,- 
Bouwjaar: 2013
Bijzonderheden: Incl. 2 kinderzitjes

 

Op pad met het hele gezin? De comfortabele Kia Rio van Dori is hier ideaal voor, haar auto beschikt namelijk over twee kinderzitjes! Dori gaat zelf vaak met de scooter naar haar werk, waardoor de auto vaak stilstaat voor de deur. De auto is vaak beschikbaar en rijdt heerlijk. Verder is hij voorzien van een aux- en iPhonekabel en mocht het nodig zijn, ontvang je er ook een TomTom bij.

Huur de Kia Rio van Dori

2. De Mini Cooper van Ilja

Mini Cooper

Waar: Breda
Dagprijs: € 42,50 
Bouwjaar: 2015
Bijzonderheden: Met een zeer flexibele huurster 👍

 

Wat een plaatje! In de toffe Mini Cooper van Ilja wil iedereen toch een ritje maken?! Omdat ze tegenwoordig met de fiets naar haar werk kan, staat de auto helaas vaak stil. Verkopen gaat haar nog iets te ver en daarom heeft ze ervoor gekozen om hem sinds mei te delen. Ophalen en terugbrengen is erg flexibel te regelen en nog een pluspunt: je fiets kan veilig in haar tuin worden gezet als jij met de auto op pad bent. De Mini heeft een groene, normale en sportstand, dus voor ieder wat wils.

Huur de Mini Cooper van Ilja

3. De Honda Insight van Wouter

Honda Insight

Waar: Leiden 
Dagprijs: € 32,50
Bouwjaar: 2010
Bijzonderheden: Hybride, dus extra zuinig

 

Wouter zijn Honda Insight rijdt heerlijk zuinig en rustig. Het is een automaat, wat ideaal is om mee in de stad (of als het tegenzit, file) te rijden. De auto geeft je feedback op je rijstijl, zodat je extra zuinig rijdt en alles uit je rit haalt wat erin zit!

Huur de Honda Insight van Wouter

4. De Kia Picanto van Floris

Kia Picanto

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 30,-
Bouwjaar: 2018
Bijzonderheden: Spiksplinternieuw!

 

Floris vindt het delen van diensten zoals vervoer en hun appartement een fijne manier om een extra zakcentje te verdienen, te denken aan het milieu en in contact te komen met leuke mensen. Dat vinden we goed om te horen! Zijn Kia Picanto is splinternieuw, rijdt erg fijn en is van alle gemakken voorzien. Elektrische bediening van de ramen, een bluetooth carkit en bediening van de radio en telefoon op het stuur. De Kia is lekker handelbaar in de stad en zeer zuinig op de snelweg: 1 op 26!

Huur de Kia Picanto van Floris

5. De Alfa Romeo MiTo van Samuel

Alfa Romeo MiTo

Waar: Nijmegen
Dagprijs: € 30,- 
Bouwjaar: 2012
Bijzonderheden: Rijdt op LPG

 

Samuel is al van kleins af aan een grote fan van auto’s. Hij heeft dan ook twee auto’s, een voor de hobby en een voor langere afstanden. De laatste is deze Alfa Romeo MiTo, welke hij sinds mei verhuurt via SnappCar om meer mensen mee te laten genieten van zijn hobby. De auto is voorzien van een gunstige LPG installatie, wat beter is voor het milieu én voor de portemonnee! De auto is vrijwel altijd beschikbaar, komt dat even goed uit!

Huur de Alfa Romeo MiTo van Samuel

6. De Dacia Logan MCV van Hans

Dacia Logan MCV

Waar: Roermond
Dagprijs: € 32,50
Bouwjaar: 2009
Bijzonderheden: Verrassend ruim!

 

Met het hele gezin eropuit of flink wat spullen vervoeren? De verrassend ruime stationwagen van Hans biedt de uitkomst! De auto beschikt over 5 of 7 zitplaatsen met voldoende hoofd- en beenruimte. De achterband kan eenvoudig gedemonteerd worden, zodat er een ruime laadruimte ontstaat. Hans heeft de auto niet iedere dag nodig en is dus extra vaak beschikbaar om gehuurd te worden door jou! Eventueel kun je er ook een kinderzitje, zitverhoger of dakdragen bijhuren: dat is handig! En last but not least: als je binnen een beperkte straal woont, kun je opgehaald en thuisgebracht worden. Wat een service! Let wel op: in de auto mag niet gerookt worden.

Huur de Dacia Logan MCV van Hans

7. De Volkswagen Camper van Stephanie en Elias

Volkswagen Camper

Waar: Utrecht
Dagprijs: € 55,- 
Bouwjaar: 1987
Bijzonderheden: Lekker opvallend

 

🌼 Flowerpower! 🌼 Deze gave Volkswagen T3 bloemenbus van Stephanie en Elias valt op! De vrolijk gekleurde bus met bloemen is ideaal voor een huwelijksfeesten of om mee op avontuur te gaan. Ze reizen er zelf met veel plezier mee door Europa en willen meer mensen laten ervaren hoe het is om op ontdekkingstocht te gaan met deze oldskool camper. De camper rijdt op diesel en is daardoor erg aantrekkelijk om lange afstanden mee af te leggen. Met een volle tank rij je al naar Berlijn. Ook op festivals voelt deze bloemenbus zich erg thuis. Kortom, het ideale vervoers- en verblijfsmiddel voor een wat langere trip! Let wel op: de camper is WA+ verzekerd.

Huur de Volkswagen Camper van Stephanie en Elias

8. De Citroën Grand C4 Picasso van Eveline

Citroen Grand C4 Picasso

Waar: Haarlem
Dagprijs: € 47,50 
Bouwjaar: 2012
Bijzonderheden: Optioneel: 3 kinderstoeltjes

 

Eveline is een groot fan van de deeleconomie dus biedt daarom graag de fijne, ruime Citroën Grand C4 Picasso via deze weg aan op de dagen dat ze hem zelf niet nodig hebben. De ruime 7-zitter is ideaal om een groot gezin mee te vervoeren of als vervoer voor een kinderfeestje. Optioneel kun je er drie kinderstoeltjes bij ontvangen, extra handig als je kleine kids hebt!

Huur de Citroën Grand C4 Picasso van Eveline

Verhuur jij je auto al?

Ben jij ook in mei begonnen met het verhuren van jouw auto? Wij zijn benieuwd! Breng jouw auto onder de aandacht en plaats de link naar jouw vierwieler in en reactie onder dit artikel. Wil je de nieuwste auto’s van april bekijken? Je vindt ze hier!

Heb jij de auto van je dromen gezien en heb je een kortingscode? Hoe je een kortingscode invult tijdens het proces lees je in dit artikel.

Nog makkelijker een auto huren? Download nu de vernieuwde SnappCar app!

 

1 reactie

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: