SnappCar Blog
blog-new-cars-april-featured-image-1

De nieuwste SnappCars van april

Onze community groeit met de dag! Heb jij de nieuwste auto’s van april al ontdekt? Wij hebben 8 SnappCars in het zonnetje gezet die jij sinds deze maand via SnappCar kunt huren. Wat dacht je van de nieuwe Toyota Auris Touring Sports van Jaap of Bas of de compacte Peugeot 107 van Maarten? Kijk snel of er ook een bij jou in de buurt is toegevoegd!

1. De Volkswagen Golf Variant van Casper

Volkswagen Golf Variant april

Waar: Den Haag
Dagprijs: € 45,- 
Bouwjaar: 2014
Bijzonderheden: Zuinige Diesel

 

Ben jij zuinig op je spullen? Casper wel! Hij behandelt zijn auto met respect en wil hem graag met jou delen, mits je er net zo voorzichtig mee bent als hijzelf. De Volkswagen zit bomvol opties, zoals airco, navigatie, een goede stereo, ergonomisch verantwoorde bestuuderstoel mét massage en een inklapbare trekhaak. De auto kan opgehaald worden in Den Haag, of tijdens kantooruren in Delft, waar Casper werkt.

Huur de Volkswagen Golf Variant van Casper

2. Toyota Auris Touring Sports van Jaap

Toyota Auris Touring Sports april

Waar: Houten
Dagprijs: € 45,- 
Bouwjaar: 2016
Bijzonderheden: Ruime station voor een spotprijsje

 

Jaaps vlotte en zuinige Toyota Auris private lease rijdt als een zonnetje! De ruime auto is ideaal om een dagje eropuit te gaan met het hele gezin of om veel spullen in te vervoeren. Extra handig: hij kan zowel opgehaald worden bij Jaap voor de deur, als bij station Houten.

Huur de Toyota Auris Touring Sports van Jaap

3. De Hyundai I30 van Lotte

Hyundai I30

Waar: Breda 
Dagprijs: € 35,- 
Bouwjaar: 2012
Bijzonderheden: Vraag ook eens naar haar Fiat 500 oldtimer!

 

Lotte gebruikt haar fijne Hyundai I30 voor werkafspraken of vrienden, maar pakt daarnaast ook vaak de trein. Ze zou het top vinden als ook andere mensen gebruik kunnen maken van haar auto om op deze manier elkaar én het milieu een handje te helpen! De compacte auto rijdt zuinig en is voorzien van alles wat je nodig hebt voor een comfortabele rit.

Huur de Hyundai I30 van Lotte

4. De Fiat 500 van Pim

Fiat 500 april

Waar: Haarlem
Dagprijs: € 27,50
Bouwjaar: 2014
Bijzonderheden: Klein, maar fijn!

 

Netjes, betrouwbaar, rijdt heel erg zuinig en prettig… Do we need to say more? De opvallende rode Volkswagen Polo is perfect voor een dag eropuit! SnappCar is voor Wouter de ideale manier om met anderen zijn auto te delen, omdat hij hem zelf maar weinig gebruikt.

Huur de De Fiat 500 van Pim

5. De Fiat Punto Evo van Wendy

Fiat Punto Evo

Waar: Breda
Dagprijs: € 30,- 
Bouwjaar: 2012
Bijzonderheden: Direct te boeken

 

Met een kleine op komst, gebruikt Wendy haar auto een stuk minder. Zodoende leek het haar een leuk idee om andere mensen blij te maken en de Fiat zo nu en dan te verhuren. Het is een super fijne auto in de stad en op de snelweg en dankzij de Dieselmotor ook extra zuinig!

Huur de Fiat Punto Evo van Wendy

6. De Toyota Auris van Suzan

toyota-auris

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 35,- 
Bouwjaar: 2009
Bijzonderheden: Vrolijker kan niet!

 

Wat een vrolijk bakkie! De comfortabele Toyota Auris van Suzan is gecustomized met gekleurde bloemen aan de zijkanten. Zo herken je ‘m meteen op een overvolle parkeerplaats. En niet alleen van buiten straalt hij, ook van binnen beschikt hij over vele opties waar je blij van wordt.

Huur de Toyota Auris van Suzan

7. De Peugeot 107 van Maarten

Peugeot 107 april

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 27,50 
Bouwjaar: 2013
Bijzonderheden: Makkelijk bereikbaar

 

De knalgele Honda Jazz van Maarten staat vaker dan haar lief is in de parkeergarage. Het is een prettige auto om in te rijden, met verrassend veel opbergruimte en eventueel de mogelijkheid om een (eigen) kinderstoeltje makkelijk te bevestigen. Ideaal voor een tripje met het hele gezin!

Huur de Peugeot 107 van Maarten

8. De Toyota Auris Touring Sports van Bas

Toyota-auris-touring-sports

Waar: Apeldoorn
Dagprijs: € 45,- 
Bouwjaar: 2016
Bijzonderheden: Met open dak: kom maar op met de lente!

 

Bas is de kersverse eigenaar van een van onze nieuwste private lease auto’s: de Toyota Auris Touring Sports. Toen hij in Amsterdam woonde, heeft hij kennis gemaakt als huurder bij SnappCar. Nu hij weer in Apeldoorn woont, zag hij zijn kans schoon en least nu deze luxe, ruime en zuinige auto. De Hybrid auto rijdt comfortabel en komt uit 2016: bijna nieuw dus!

Huur de Toyota Auris Touring Sports van Bas

Verhuur jij je auto al?

Ben jij ook in april begonnen met het verhuren van jouw auto? Wij zijn benieuwd! Breng jouw auto onder de aandacht en plaats de link naar jouw vierwieler in en reactie onder dit artikel. Wil je de nieuwste auto’s van maart bekijken? Je vindt ze hier!

Heb jij de auto van je dromen gezien en heb je een kortingscode? Hoe je een kortingscode invult tijdens het proces lees je in dit artikel.

Nog makkelijker een auto huren? Download nu de vernieuwde SnappCar app!

 

1 reactie

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: