SnappCar Blog
Tulpenroute-meivakantie

SnappFun: Meivakantie vieren doe je zo!

‘Wat te doen tijdens de meivakantie?’, ‘meivakantie 2018’, ‘dagje weg met het gezin’… Parkeer al je zoekopdrachten maar even, vind een fijne vierwieler en zet ‘m in de volgende versnelling: op naar dat leuke uitje!

Heb jij al plannen voor de meivakantie? Met de kids eropuit of samen een romantisch dagje weg? Deze vakantie navigeert SnappCar je naar de leukste uitjes tijdens de meivakantie.

5. De Van Staveren Tulpenroute

Tulpenroute-meivakantie

Wanneer: 21 april 2018 t/m 6 mei 2018
Waar:   Omgeving Emmeloord
Entree:  Gratis
Parkeren: Je kunt langs de kant van de weg parkeren (vergeet niet om een selfie te maken met het tulpenveld 📷) 
Meer info

Zet de bloemetjes, eh… tulpen maar buiten! Nederland staat niet alleen bekend om de kaas en klompen, tulpen mogen natuurlijk ook niet ontbreken in dit lijstje. De tulpenroute is een autoroute van 120 kilometer langs de tulpenvelden in de Noordoostpolder. De route is bewegwijzerd (geen navigatie voor nodig dus!) en je kunt de route op verschillende plaatsen starten. Bekijk hieronder de kaart van de route. Waar start jij?

 

SnappCar huurtip: Met een route van 120 km, is een auto met minimaal 200 vrije kilometers wel zo voordelig.

4. Op zeehondensafari 

zeehondensafari-blog

Wanneer: Altijd
Waar:   Baarland, Zeeland
Entree:  € 17,50 p.p. tot 12 jaar
     € 22,50 p.p. vanaf 12 jaar
Parkeren: In de buurt van Landingsweg 1 is parkeergelegenheid
Meer info

Geniet in de meivakantie van de zon, zee en… zeehonden! Ga eropuit met de kids en boek een zeehondensafari voor het hele gezin. Na de uitleg is het tijd om de zwemvesten aan te trekken en met z’n allen de boot op te gaan. Hoeveel zeehonden tel jij in de komende 40 minuten? Let op: de minimumleeftijd is 8 jaar.

SnappCar huurtip: Met de hele familie een dagje weg? Daar heb je een grote auto voor nodig! In deze ruime stationwagens past het hele gezin.

3. Bevrijdingsfestival

Bevrijdingsfestival-Overijssel-blog

Wanneer: 5 mei 2018
Waar:   14 steden in Nederland
Entree:  Gratis toegang
Parkeren: Bekijk de website voor meer informatie per stad
Meer info

Vier jij de vrijheid mee op een van de Bevrijdingfestivals die plaatsvinden in Nederland op 5 mei? Van Amsterdam tot Den Bosch en Wageningen, in maar liefst 14 steden worden festivals georganiseerd. De festivals zijn gratis toegankelijk en bieden naast muziek een variëteit aan activiteiten. Elk festival heeft haar eigen programma en artiesten. Bekende namen zoals Fedde le Grand, Ronnie Flex en Chef’s Special treden op in meerdere steden; check of ze ook in de stad komen waar jij deze speciale dag gaat vieren.

SnappCar huurtip: Handig, zo’n compact bakkie! Met een van deze auto’s heb jij in mum van tijd een plekje gevonden en kunnen jullie snel gaan feesten. Let op: 100% BOB = 0% op 👍

2. Picknicken op het strand

picnick-blog
Bron: http://www.momentsbeach.nl
Wanneer: T/m 30 september 2018
Waar:   Ter Heijde
Entree:  € 12,50 tot € 17,50 p.p.
Parkeren: Omgeving Ter Heijde
Meer info

Liefde gaat door de maag, zeggen ze toch? Met een picknick op het strand verras jij je geliefde en beleven jullie samen een heerlijk en romantisch dagje weg. Moments Beach is een prachtig strandpaviljoen waar je een picknickmand vol lekkernijen naar keuze kunt ophalen. Het enige wat je nog hoeft te doen is het kleedje uitgooien op het strand, een relaxt achtergrondmuziek opzetten en jullie picknick is geslaagd. Geniet ze!

1. Bezoek Batavialand

batavialand-blog-meivakantie

Waar:   Lelybaan, Lelystad
Entree:  € 14,- volwassen
     € 7,50 kinderen 4 t/m 12 jaar
     Gratis voor kinderen tot 4 jaar
     Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang
Parkeren: VOC-garage aan de Lelybaan
Meer info

Stap de SnappCar uit en waan je in de 17e eeuw! Een bezoek aan Batavialand vergeet je nooit meer. De Batavia is de beroemde reconstructie van het VOC Retourschip en terwijl jij met (of zonder) de kids over de dekken struint, hoor je prachtige verhalen over het zeemansleven van toen. Je vervolgt je reis naar het museum, waar 7000 jaar terug in de tijd gaat. Een dag voor jong en oud, waar educatie en plezier samengaan.

SnappCar huurtip: Wat een verschil tussen vroeger en nu! Wat dacht je van een elektische auto om naar Batavialand te rijden?

 

Verhuur jij je auto in de meivakantie?

Heb je je eigen auto niet nodig tijdens de vakantie? Verhuur hem aan je buren en bezorg ze een dag om nooit te vergeten als ze er met jouw auto op uit kunnen gaan. Verhuren doe je hier. 

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: