SnappCar Blog

De nieuwste SnappCars van maart

Onze community groeit met de dag! Heb jij de nieuwste auto’s van maart al ontdekt? Wij hebben 8 SnappCars in het zonnetje gezet die jij sinds deze maand via SnappCar kunt huren. Wat dacht je van de Mini Cooper van Marga op een zonnige lentedag of de opvallende Honda Jazz van Maarten? Kijk snel of er ook een bij jou in de buurt is toegevoegd!

1. De Opel Astra van Ernest

Opel Astra

Waar: Rotterdam
Dagprijs: € 25,- 
Bouwjaar: 2009
Bijzonderheden: Zuinige Diesel

 

Ernest gebruikt zijn Opel Astra voor woon-werkverkeer, maar als hij hem niet nodig heeft verhuurt hij hem graag aan jou. De auto heeft een flinke kofferbak en biedt meer dan genoeg beenruimte. En zuinig rijden? Dat doe je dankzij de Dieselmotor zeker! Let op: in de auto mag niet gerookt worden.

Huur de Opel Astra van Ernest

2. De Kia Picanto van Roosmarijn

Kia picanto

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 30,- 
Bouwjaar: 2018
Bijzonderheden: Spikspinternieuw!

 

Gloednieuw, compact, en heerlijk stil: de Kia Picanto private lease van Roosmarijn rijdt als een zonnetje! Ondanks dat de auto vaak voor de deur staat, is het toch erg handig om er af en toe mee naar oma te gaan. Daarbuiten verhuurt ze hem sinds maart aan haar buurtbewoners, die blij zijn met zo’n nieuwe, fijne auto om de hoek.

Huur de Kia Picanto van Roosmarijn

3. De Smart Fortwo coupé van Rene

Smart fortwo coupé

Waar: Amsterdam 
Dagprijs: € 50,- 
Bouwjaar: 2013
Bijzonderheden: Automaat

 

 

De heerlijke compacte stadsauto van Rene is een automaat en is hierdoor erg makkelijk te rijden. Ben je wel eens gefrustreerd omdat je geen geschikte parkeerplek kunt vinden? Deze Fortwo parkeer je zelfs op de kleinste plekjes in Amsterdam. En extra handig: je kunt de auto ophalen in Oud-West of Nieuw Sloten en binnen Amsterdam wil Rene hem zelfs brengen! Ze gebruikt de auto zelf niet veel en ze is erg flexibel in de verhuur. Een echte topper, zo te horen!

Huur de Smart Fortwo coupé van Rene

4. De Volkswagen Polo van Wouter

Volkswagen Polo

Waar: Den Bosch
Dagprijs: € 27,50
Bouwjaar: 2013
Bijzonderheden: Ruim & extra voordelig

 

Netjes, betrouwbaar, rijdt heel erg zuinig en prettig… Do we need to say more? De opvallende rode Volkswagen Polo is perfect voor een dag eropuit! SnappCar is voor Wouter de ideale manier om met anderen zijn auto te delen, omdat hij hem zelf maar weinig gebruikt.

Huur de Volkswagen Polo van Wouter

5. De Fiat Punto Evo van Wendy

Fiat Punto Evo

Waar: Breda
Dagprijs: € 30,- 
Bouwjaar: 2012
Bijzonderheden: Direct te boeken

 

Met een kleine op komst, gebruikt Wendy haar auto een stuk minder. Zodoende leek het haar een leuk idee om andere mensen blij te maken en de Fiat zo nu en dan te verhuren. Het is een super fijne auto in de stad en op de snelweg en dankzij de Dieselmotor ook extra zuinig!

Huur de Fiat Punto Evo van Wendy

6. De Citroën Berlingo van Mustafa

Citroen Berlingo

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 45,- 
Bouwjaar: 2013
Extra's: Met een flinke laadruimte

 

Verhuizing of eropuit met veel spullen? De Citroën Berlingo van M. Mustafa is met 11.000km op de teller nog gloednieuw en rijdt dankzij de Dieselmotor lekker zuinig (5,5 liter/100km). Er is plek voor drie personen en de afmetingen van de laadruimte zijn: L 180 x B 125 x H 114 cm. Er zit een bushalte vlakbij zijn woning, dus als je iets verder weg woont is dat geen enkel probleem!

Huur de Citroën Berlingo van M. Mustafa

7. De Mini Cooper van Marga

Mini Cooper

Waar: Utrecht
Dagprijs: € 45,- 
Bouwjaar: 2007
Bijzonderheden: Met open dak: kom maar op met de lente!

 

Altijd al eens voordelig in zo’n leuke Mini Cooper willen rijden? Dit is je kans! Marga komt oorspronkelijk uit Barcelona, maar werkt in Nederland. Nu ze in maart is begonnen aan een nieuwe baan, heeft ze de Mini niet meer zo vaak nodig. Met leren bekleding en een dak dat open kan is het heerlijk vertoeven in deze luxe auto.

Huur de Mini Cooper van Marga

8. De Honda Jazz van Maarten

Honda Jazz maart

Waar: Leiden
Dagprijs: € 25,- 
Bouwjaar: 2008
Bijzonderheden: Valt lekker op

 

De knalgele Honda Jazz van Maarten staat vaker dan haar lief is in de parkeergarage. Het is een prettige auto om in te rijden, met verrassend veel opbergruimte en eventueel de mogelijkheid om een (eigen) kinderstoeltje makkelijk te bevestigen. Ideaal voor een tripje met het hele gezin!

Huur de Honda Jazz van Maarten

Verhuur jij je auto al?

Ben jij ook in maart begonnen met het verhuren van jouw auto? Wij zijn benieuwd! Breng jouw auto onder de aandacht en plaats de link naar jouw vierwieler in en reactie onder dit artikel. Wil je de nieuwste auto’s van februari bekijken? Je vindt ze hier!

Heb jij de auto van je dromen gezien en heb je een kortingscode? Hoe je een kortingscode invult tijdens het proces lees je in dit artikel.

Nog makkelijker een auto huren? Download nu de vernieuwde SnappCar app!

 

1 reactie

Laat je horen :)

%d bloggers liken dit: