SnappCar Blog
Blog_autos_februari

De nieuwste SnappCars van februari

Onze community groeit met de dag! Heb jij de nieuwste auto’s van februari al ontdekt? Wij hebben 8 SnappCars in het zonnetje gezet die jij sinds deze maand via SnappCar kunt huren. Wat dacht je van de gloednieuwe Kia Picanto van Rolf of de supergave Mazda MX-5 van Christian? Kijk snel of er ook een bij jou in de buurt is toegevoegd!

1. De Suzuki Swift van Johan

suzuki-swift

Waar: Delft 
Dagprijs: € 25,- 
Bouwjaar: 2006
Bijzonderheden: Met gratis veilige fietsenstalling ;-)

 

Johan is ondernemer en gebruikt hierdoor zijn Suzuki erg weinig. Kleine moeite dus om hem met jullie te delen! De compacte Swift heeft winterbanden, airco, carkit en USB-aansluiting voor je telefoon. Oftewel, alles wat je nodig hebt voor een relaxt ritje. Extra pluspunt: als je de auto met de fiets op komt halen, dan kan je jouw tweewieler droog en veilig in zijn schuur parkeren.

Huur de Suzuki Swift van Johan

2. De Kia Picanto van Rolf

Kia-picanto

Waar: Rotterdam
Dagprijs: € 30,- 
Bouwjaar: 2017
Bijzonderheden: Gloednieuw!

 

 

Rolf heeft als een van de eerste onze gloednieuwe private lease Kia Picanto mogen ontvangen! Hij gelooft in de missie van SnappCar en in smart mobility in het algemeen: top! Omdat hij bij voorkeur met de trein reist, maar een auto af en toe toch handig is, kan hij zijn auto vaak verhuren.

Huur de Kia Picanto van Rolf

3. De Opel Zafira van Willem

Opel Zafira

Waar: Amsterdam 
Dagprijs: € 47,50 
Bouwjaar: 2004
Bijzonderheden: Optioneel skibox te huur voor € 50,- p.w.

 

 

Ben jij een echte wintersportliefhebber? Willem verhuurt zijn ruime Opel Zafira graag aan jou. De auto is ideaal om mee naar de sneeuw te rijden en is voorzien van winterbanden. De auto is geschikt voor 7 personen, maar als je met minder man bent dan zijn de achterste stoelen eenvoudig in te klappen. De hele ski-uitrusting kan dus zonder problemen mee!

Huur de Opel Zafira van Willem

4. De Peugeot 206 van Beatrix

peugeot-206

Waar: Den Haag
Dagprijs: € 27,50 
Bouwjaar: 2001
Extra's: Fijne automaat auto

 

 

Na huurder geweest te zijn op SnappCar, heeft Beatrix in februari zelf een auto aan de haak geslagen. Haar Peugeot rijdt zuinig en dankzij de automaat zijn files geen enkel probleem. Je trekt makkelijk op en door de stad rijden is nog nooit zo makkelijk geweest met deze comfortabele auto!

Huur de Peugeot 206 van Beatrix

5. De Fiat 500 C van Liesbeth

Fiat 500 C

Waar: Den Haag
Dagprijs: € 37,50
Bouwjaar: 2014
Bijzonderheden: Met een heerlijk open dak voor de zonnige dagen

 

Wat een leuke auto! De Fiat 500 C van Liesbeth gaat zuinig met benzine om en er zit een slimme ecostand op. Komen de eerste zonnestralen van dit jaar tevoorschijn? Dan kan het dak open! En ben je een muziekliefhebber? Binnenin de auto zitten maar liefst 6 speakers, zodat de vrolijke deuntjes je om de oren vliegen. Last but not least: rij je graag met navigatie? Dankzij de carkit klik je je telefoon erin en schakel je Google Maps in. Fijne rit!

Huur de Fiat 500 C van Liesbeth

6. De Renault Kangoo van Carry

Renault-kangoo

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 37,50 
Bouwjaar: 2006
Bijzonderheden: Geschikt voor rolstoelvervoer

 

De ruime, fijne Renault Kangoo met automaat is voorzien van alle gemakken. De achterbank kan neergeklapt worden, zodat je grote spullen zoals een fiets mee kunt nemen. Maar dankzij het elektrische systeem waarbij de achterzijde van de auto zakt, kan zelfs de rolstoel mee! Dat is nog eens gemakkelijk.

Huur de Renault Kangoo van Carry

7. De Kia Picanto van Toni

Kia-picanto-2

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 30,- 
Bouwjaar: 2018
Bijzonderheden: Gloednieuw!

 

 

Toni’s gloednieuwe private lease Kia Picanto rijdt als een zonnetje! De auto heeft 5 deuren, waardoor je heel gemakkelijk meer mensen kunt meenemen. En je verwacht het misschien niet… Maar ook bij een lichaamslengte tot 2 meter, pas je prima in dit bakkie! Toni is erg flexibele verhuurder, grote kans dat je zijn auto vaak kunt huren!

Huur de Kia Picanto van Toni

8. De Mazda MX-5 van Christian

Mazda Mx-5

Waar: Deventer
Dagprijs: € 75,- 
Bouwjaar: 1997
Bijzonderheden: Kijk die koplampen eens!

 

Als je eenmaal hebt ervaren hoe het is om in de Mazda MX-5 van Christian te rijden, is terug naar een ‘normale’ auto een flinke teleurstelling! Hij laat je graag meegenieten van dit fantastisch rijdende snelheidsmonster. Een echte opvaller op de weg en ideaal voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft.

Huur de Mazda MX-5 van Christian

Verhuur jij je auto al?

Ben jij ook in februari begonnen met het verhuren van jouw auto? Wij zijn benieuwd! Breng jouw auto onder de aandacht en plaats de link naar jouw vierwieler in een reactie onder dit artikel.

Heb jij de auto van je dromen gezien en heb je een kortingscode? Hoe je een kortingscode invult tijdens het proces lees je in dit artikel.

Nog makkelijker een auto huren? Download nu de vernieuwde iPhone app!Download_on_the_App_Store_Badge_NL_blk_100317-copy copy

1 reactie

Laat je horen :)

%d bloggers liken dit: