SnappCar Blog
Blog_verhuisbusjes

Top 8 handige (verhuis)busjes

Staat er een verhuizing of een dagje woonboulevard op de planning? Al dat sjouwen, de boel afbreken en nieuwe meubels in- en uitladen is een flinke klus. Maar met de juiste verhuisbus schuif jij alles er makkelijk in, hoef je niks uit elkaar te halen en haal je het er op de bestemming zo weer uit! Met een van onderstaande busjes hoef jij niet nog drie keer heen en weer te rijden omdat je laadruimte tekort komt.

Bekijk het complete aanbod busjes

1. Volkswagen Caddy Maxi

Waar: Arnhem 
Dagprijs: € 55,-  
Bouwjaar: 2014
Extra's: Direct te boeken!

De jonge ondernemer Ömer Sevki heeft zijn ruime Caddy niet elke dag nodig en verhuurt hem daarom met plezier aan anderen. Het busje is ideaal geschikt voor een verhuizing, heeft twee zitplaatsen en het maximale laadvermogen is 550 kg. Daar past de hele inboedel wel in!

Huur de Volkswagen Caddy Maxi hier

2. Peugeot Partner

peugeot_partner

Waar: Amersfoort 
Dagprijs: € 32,50  
Bouwjaar: 2011
Extra's: Direct te boeken en rijdt op Diesel

Als Charlotte geen evenementen organiseert met haar bedrijf Paintbar Nederland, dan staat dit busje stil. ‘Wat is er dan handiger dan hem aan mensen te verhuren die hem op die dag wel nodig hebben?’ aldus Charlotte. De Peugeot Partner is perfect voor de wat kleinere verhuizingen of om een keer mee te nemen naar de woonboulevard. Losgaan in de Ikea lukt met dit busje sowieso ;-).

Huur de Peugeot Partner hier

3. Volkswagen Transporter

volkswagen_transporter

Waar: Utrecht
Dagprijs: € 50,-  
Bouwjaar: 2010
Extra's: Inclusief een bakje koffie tijdens de sleuteloverdracht!

De Volkswagen Transporter van Abdel heeft een ruime laadruimte van L 3,2 x B 1,7 x H 1,65 meter en rijdt op zuinige Diesel. Zijn handige bus staat vaak stil, omdat hij nog een andere auto heeft. Super dat hij hem beschikbaar stelt! De koffie staat zelfs al klaar tijdens de sleuteloverdracht: dat is pas een goede start.

Huur de Volkswagen Transporter hier

4. Fiat Doblò Cargo

fiat_doblo

Waar: Delft
Dagprijs: € 40,-  
Bouwjaar: 2008
Extra's: Inclusief een paar spanbanden

Flink wat spullen te vervoeren? Dan is de Fiat Doblò Cargo van Daan de perfecte bus om te huren. De Doblò is verlengd, waardoor je een laadruimte van maar liefst 2 meter hebt. En past het niet meer allemaal in de bus? Dan kan de rest van de spullen gewoon het dak op! Met de spanbanden die je erbij krijgt van Daan kun je alles goed vastzetten.

Huur de Fiat Doblò Cargo hier

5. Renault Kangoo

renault_kangoo2

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 30,-  
Bouwjaar: 2000
Extra's: Direct te boeken!

Niks geen gepruts en gedoe om die nieuwe bank of kast in delen in de auto te krijgen. Met de Renault Kangoo van André schuif jij je nieuwe inboedel in de bus en rijd je er zo mee weg. Ideaal! De Kangoo beschikt over 5 zitplaasen, maar als je de achterbank neerklapt, komt er extra laadruimte vrij. Smalle spullen, zoals bijvoorbeeld een trap tot 2 meter, passen er op deze manier makkelijk in!

Huur de Renault Kangoo hier

6. Citroën Jumpy

citroen_jumpy

Waar: Den Haag
Dagprijs: € 50,-  
Bouwjaar: 2008
Extra's: Handig: zowel een zijdeur als een dubbele achterklep

Joke vindt het super leuk dat anderen ook gebruik kunnen maken van haar ruime Citroën Jumpy. De fijne bus heeft een laadruimte van ongeveer 170 cm lang en 140 cm hoog. En met 200 vrije km per dag is het helemaal niet erg als je iets bent vergeten bij de Ikea, je rijdt gewoon weer even terug ;-).

Huur de Citroën Jumpy hier

7. Opel Zafira

opel_zafira

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 45,-  
Bouwjaar: 2003
Extra's: Stoelen zijn geheel in te klappen

Heb je een verhuizing of een dagje woonboulevard op de planning staan, maar geen enorme bus nodig of vind je het prettiger om in een normale auto te rijden? Dan is de Opel Zafira van Willem de perfecte oplossing! Als je de achterbank van de Opel inklapt, komt er genoeg ruimte vrij om BILLY boekenkastjes te vervoeren.

Huur de Opel Zafira hier

8. Renault Kangoo

Renault_Kangoo

Waar: Utrecht
Dagprijs: € 35,-  
Bouwjaar: 2003
Extra's: Met een zeer flexibele verhuurder

Of je hem gebruikt als ruime gezinsauto of als verhuisbusje: de Renault Kangoo van Malika is van alle auto’s – uh, markten – thuis! De laadruimte is 125 cm diep, 110 cm breed en 120 cm hoog en goed te gebruiken voor kleinere verhuizingen, zoals bijvoorbeeld een studentenkamer. Of heb je een feestje gepland op een andere locatie? Dan is de Kangoo ook de ideale auto om statafels, versieringen en lekkernijen mee te vervoeren.

Huur de Renault Kangoo hier

Wil je jouw busje zelf verhuren?

Vind je dat jouw bus nóg beter geschikt is voor een verhuizing dan bovenstaande handige bakbeesten? Deel hem op SnappCar en laat mensen in jouw buurt ervaren hoe het is om in jouw bus te rijden!

Heb jij de bus van je dromen gezien en heb je een kortingscode? Hoe je een kortingscode invult tijdens het proces lees je in dit artikel.

Wat verdien ik met mijn busje?

 

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: