SnappCar Blog
Blog_valentijnsdag

Top 5 romantische stedentrips

Wat te doen voor Valentijnsdag? Wij weten het wel! Boek een mooie SnappCar, kies een van de volgende romantische steden uit, reserveer een tafeltje in een chic restaurant en jullie Valentijnsweekend kan beginnen.

 

Bestemming al bekend? Boek een SnappCar met 'Direct Boeken'

 

5. Gent

Op naar de zuiderburen! Gent, ook wel hét walhalla voor stelletjes, is de uitgelezen plek op jullie samenzijn te vieren. De stad kenmerkt zich door zijn eeuwenoude gebouwen, sfeervolle restaurants en pittoreske, smalle straatjes. Wandel ook eens naar de Graslei. Dit is een middeleeuwse haven waar je kunt goed kunt toeven aan de waterkant. Vanaf Amsterdam is het een rit van ongeveer 2,5 uur. Je auto kun je kwijt op diverse parkeerplaatsen of net buiten het centrum.

SnappCar huurtip: Gent ligt niet voor iedereen om de hoek. Bekijk een van deze auto’s waarbij je 200 of meer vrije kilometers hebt.

4. Maastricht

Weekendje Mestreech? We hebben het natuurlijk over Maastricht! Hoe verder je naar het zuiden rijdt, hoe meer je het idee krijgt alsof je je in het buitenland bevindt. Als je naar Maastricht gaat, voelt het als écht even ertussen uit. Deze mooie stad is ideaal voor Valentijn. Van intieme barretjes tot goede hotels en heerlijk eten. Samen een kop warme choco drinken bij het Vrijthof en vervolgens hand in hand slenteren door het historische centrum. Wij zouden het wel weten. Lisanne is je al voorgegaan, zij heeft een SnappCar gehuurd om naar Maastricht te rijden. Lees hier haar verhaal. Nog een pluspuntje: onder het Vrijthof bevindt zich een grote parkeergarage. Wil je liever iets minder parkeergeld betalen? Parkeer je SnappCar dan net buiten het centrum.

SnappCar huurtip: Maastricht is ideaal te bereiken met een elektrische auto en er zijn genoeg oplaadpalen zodat niet alleen jullie, maar ook de auto na een heerlijk weekendje weer helemaal opgeladen zijn!

3. Utrecht

Bekend om de grote Domtoren en de mooie Oude- en Nieuwegracht: Utrecht natuurlijk! Klim samen met je lief de Domtoren op en geniet van een weids uitzicht over Utrecht. Wandel langs de grachten, door het oude stadscentrum en dineer in de lekkerste restaurants. Slapen doen jullie in een van de vele hotels of in een AirBnB, de keuze is reuze! Een stukje buiten het centrum kun je je SnappCar gratis parkeren om vervolgens een bus naar het centrum te pakken. Of neem de loopwagen om Utrecht nog beter te leren kennen!

SnappCar huurtip: Utrecht ligt centraal gelegen in het land en is voor de meeste koppels goed te bereiken met een compacte, zuinige stadsauto. Dat maakt het parkeren ook meteen een stuk gemakkelijker!

2. Brugge

Brugge is de perfecte bestemming voor het romantische weekendje weg. Heerlijke hotels, goede restaurants, en niet te vergeten: de Belgische sfeer geeft net dat beetje extra. Breng zeker een bezoekje aan het Minnewaterpark en strijk neer op een van de bankjes lang het meer. Brugge wordt met zijn vele authentieke pleinen, kerken en grachten ook wel het Venetië van Noord-Europa genoemd. Je kunt de auto net buiten het centrum gratis parkeren. Hebben jullie een dagje over? Pak dan de auto en rijd naar Knokke om heerlijk uit te waaien tijdens een wandeling over het lang uitgestrekte strand.

SnappCar huurtip: Toch nog best een stukje karren, Brugge. Gelukkig vliegt de tijd voorbij als je relaxt kunt rijden in jouw gehuurde Dieselauto.

1. Parijs

Stipt op nummer 1: Parijs, de stad van de liefde. Met zijn knusse restaurantjes, idyllische parkjes en natuurlijk de prachtige, immens grote Eiffeltoren is er genoeg te beleven met z’n tweeën in deze romantische stad. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan de Sacre-Coeur  en de buurt ‘Le Marais’. Geen parkeergelegenheid bij je hotel? Parkeer je SnappCar dan op een parkeerplaats net buiten de stad en pak de tram of de metro naar het centrum. Dit scheelt flink in de parkeerkosten en dat betekent een extra keer in het grote reuzenrad met je lief!

SnappCar huurtip: Besparen op de brandstofkosten? Huur dan een auto die op LPG rijdt.

 

Wil je jouw auto zelf verhuren?

Is jouw auto ook geschikt voor een citytrip naar bovenstaande romantische steden? Deel hem op SnappCar en laat mensen in jouw buurt ervaren hoe het is om in jouw auto te rijden!

Wat verdien ik met mijn auto?

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: