SnappCar Blog
Mazda 6

De nieuwste SnappCars van januari

Onze community groeit met de dag! Heb jij de nieuwste auto’s van januari al ontdekt? Wij hebben 7 SnappCars in het zonnetje gezet die jij sinds deze maand via SnappCar kunt huren. Wat dacht je van de ruime gezinsauto van Jian? Kijk snel of er ook een bij jou in de buurt is toegevoegd!

1. De Peugeot 207 van Tjerk

Peugeot 207

Waar: Amsterdam 
Dagprijs: € 25,- 
Bouwjaar: 2010
Bijzonderheden: Net buiten hartje Amsterdam: ideaal!

Tjerk zijn Peugeot 207 is het liefst elke dag op pad! Omdat Tjerk er zelf niet elke dag in rijdt, heeft hij hier dus wel jouw hulp bij nodig. Zijn auto rijdt als een zonnetje en brengt je overal waar je heen moet. De rode auto valt lekker op en zijn huurders zijn erg tevreden. Lees de reviews maar eens!

Huur de Peugeot 207 van Tjerk

2. De Opel Corsa van Savio

Opel Corsa

Waar: Hilversum 
Dagprijs: € 25,- 
Bouwjaar: 2007
Bijzonderheden: Panarama schuifdak

Kijk eens aan! Savio is zowel huurder, als verhuurder op SnappCar. Na zijn goede ervaringen met het huren van een deelauto besloot hij om ook zijn eigen auto op het platform te zetten. Zijn zuinige Opel Corsa is een betrouwbare vierwieler, rijdt erg zuinig en dankzij de cruisecontrol ook nog eens extra relaxt!

Huur de Opel Corsa van Savio

3. De Mercedes-Benz Sprinter van Edwin

Mercedes-Benz Sprinter

Waar: Enschede 
Dagprijs: € 55,- 
Bouwjaar: 2008
Extra's: Maar liefst 11,2m³! (3,30lx1,75bx1,95h)

Begin jij 2018 in een nieuw stekkie? De grote Mercedes is ideaal voor verhuizingen en het vervoeren van grote spullen. Het steekwagentje is een handig extraatje om grootmoeders boekenkast mee van de voordeur tot in de bus te krijgen!

Huur de Mercedes-Benz Sprinter van Edwin

4. De Daf 46 van Jan-Johann

Daf 46

Waar: Veghel
Dagprijs: € 165,- 
Bouwjaar: 1976
Bijzonderheden: Dankzij de 2-cilinder boxer motor ben je al van ver te horen

Stappen jij en je geliefde binnenkort in het huwelijksbootje? Maak jullie dag extra speciaal met de unieke Daf 46 van Jan-Johann! Hoe schattig de auto er ook uitziet, dankzij de 2-cilinder boxer motor maakt deze kleine auto veel lawaai. Hiermee maken jullie zeker de blits!

Huur de Daf 46 van Jan-Johann

5. De Mazda 6 van Jian

Mazda 6

Waar: Den Haag
Dagprijs: € 35,- 
Bouwjaar: 2008
Bijzonderheden: Automaat

Jian verhuurt zijn nette gezinsauto graag met jou. Het grote voordeel? Het is een automaat! De auto zoeft soepeltjes over het wegdek, biedt ruimte aan 5 personen en je krijgt 200 vrije kilometers per dag. En heb je de ruime achterbak al gezien?

Huur de Mazda 6 van Jian

6. De Daewoo Kalos van Maaike

Daewoo Kalos

Waar: Tilburg
Dagprijs: € 20,- 
Bouwjaar: 2003
Bijzonderheden: Direct te boeken!

Maaike gaat vaak op haar fiets naar het werk, waardoor de compacte stadsauto vaak stil staat voor de deur. Zonde! Daarom verhuurt ze haar Daewoo Kalos graag aan de buurt op de momenten dat ze haar auto zelf niet gebruikt.

Huur de Daewoo Kalos van Maaike

7. De Mazda Demio van Dorith

Mazda Demio

Waar: Amsterdam
Dagprijs: € 25,- 
Bouwjaar: 1999
Bijzonderheden: Handige dakdragers

Dorith heeft haar Mazda Demio lang niet elke dag nodig en deelt hem daarom met plezier. Een stilstaande auto kost haar immers minder! De trouwe vierwieler schakelt soepel en heeft een hogere zit, wat in- en uitstappen extra makkelijk maakt. Past er iets niet meer in de ruime auto? Dan kan het altijd op ’t dak dankzij de dakdragers!

Huur de Mazda Demio van Dorith

Heb jij de auto van je dromen gezien en heb je een kortingscode? Hoe je een kortingscode invult tijdens het proces lees je in dit artikel.

Ben jij ook deze maand begonnen met het verhuren van jouw auto? Wij zijn benieuwd! Breng jouw auto onder de aandacht en plaats de link naar jouw vierwieler in een reactie onder dit artikel.

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: