SnappCar Blog

SnappFun: Kerstvakantie vieren doe je zo!

‘Wat te doen tijdens de kerstvakantie?’, ‘winteruitjes 2017’, ‘kerstvakantie met het gezin’, ‘uitjes tijdens Kerst’… Parkeer al je zoekopdrachten maar even, vind een fijne vierwieler en zet de verwarming maar op standje 3 (of trek een extra dikke trui aan en draag nog meer bij aan het milieu 🙂 ).

Heb jij al plannen voor de kerstvakantie? Met de kids eropuit of samen een romantisch dagje weg? Deze vakantie navigeert SnappCar je naar de leukste winteruitjes.

5. Musical Disney’s The Lion King

thelionking-deen-van-meer-1
Bron: Stage Entertainment, Deen van Meer
Wanneer: 30 oktober 2016 t/m februari 2018
Waar:   AFAS Circustheater, Scheveningen
Entree:  Vanaf €33,85 per persoon
Parkeren: Parkeergarage Nieuwe Parklaan
     Parkeergarage Scheveningen Strand
     Parkeergarage Kurhaus
Meer info

Wie kent de ontroerende Disneyfilm niet? Herbeleef de prachtige film met de bekende musical The Lion King! Je wordt meegenomen naar de Savanne, wilde dieren en de toekomstige leeuwenkoning: Simba. De prachtige decors, geweldige kostuums en steengoede spelers maken het tot een waanzinnige show om nooit te vergeten.

Het AFAS Circustheater in Scheveningen is goed te bereiken met de auto en je kunt voor of na de musical heerlijk uitwaaien op het strand of een wandeling maken over de gezellige boulevard. Er is genoeg te doen!

SnappCar huurtip: Wat dacht je van een stoere Jaguar? Geheel in thema!

4. Miracle of Lights

Wanneer: 5 oktober 2017 t/m 7 januari 2018
Waar:   Attractiepark Slagharen
Entree:  €29,- per persoon
     Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang
Parkeren: Parkeerplaats Slagharen
Meer info

Met de kids eropuit in de kerstvakantie? Rij in een deelauto naar attractiepark Slagharen! Het park is omgetoverd tot een magisch en spectaculair lichtjesparadijs waar elk kind (en jij misschien ook nog wel 😉 ) van droomt. Het park is versierd met duizenden lampjes, er rijdt een bonte stoet wagens met danseressen en acrobaten en vergeet vooral het bijzondere avondspektakel niet. Lasers, vuurwerk, fonteinen en betoverende muziek zorgen ervoor dat het lijkt alsof je je in een sprookje bevindt. Adembenemend mooi!

SnappCar huurtip: Met de hele familie een dagje weg? Daar heb je een grote auto voor nodig! In deze ruime stationwagens past het hele gezin.

3. Disneyland Parijs

n027354_2050dec31_world_disney-christmas-parade-2017_16-9
Bron: Disneyland Parijs
Wanneer: 11 november 2017 t/m 7 januari 2018
Waar:   Disneyland Parijs
Entree:  Vanaf €49,- per persoon 
     Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang
Parkeren: Disney Car Park 
Meer info

Vier de feestdagen samen met de Kerstman, Mickey Mouse en al jouw Disney helden. Zowel met het hele gezin als romantisch samen beleef je magische momenten en winterse gezelligheid tussen 11 november 2017 en 7 januari 2018. Het hele park is prachtig versierd met lichtjes en een enorme kerstboom. Er vinden spectaculaire shows plaats die alle Disneyverhalen tot leven brengen. Disneyland Parijs viert dit jaar ook hun 25e verjaardag: extra reden voor een feestje!

SnappCar huurtip: Kun je niet nog langer wachten? Pak een snelle Tesla om zo snel mogelijk met jouw favoriete Disney figuur op de foto te gaan! Iets minder haast? Een elektrische auto brengt jou voordelig naar Disneyland Parijs.

2. Glibberen op de schaatsbaan

Schaatsen

Wanneer: 3 november 2017 t/m 7 januari 2018
Waar:   Hengelo
Entree:  €6,- per persoon
Parkeren: Rondom Hengelo centrum
Meer info

Parkeer de auto maar snel en rol verder met je schaatsen op het ijs. Het centrum van Hengelo wordt in de winter omgetoverd tot een waar winterparadijs: WinterWorld Twente. Er staat een grote ijsbaan voor winterse fun en coole schaats- curling en ijshockeyclinics, maar je kunt ook helemaal losgaan op de kerstmarkt. Sluit de dag af met een grote kop warme chocolademelk met slagroom of – als je niet de Bob bent – een lekker glaasje Glühwijn.

1. Winterpaleis Het Loo

Paleis_Het_Loo,_interior_pic26

Wanneer: 16 december 2017 t/m 7 januari 2018
Waar:   Paleis het Loo, Apeldoorn
Entree:  €14,- online
     €14,50 aan de deur
     €5,00 jongeren 4 t/m 12 jaar
     Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang
Parkeren: Parkeerterrein Paleis het Loo
Meer info

Heb je altijd al eens willen zien hoe de koninklijke familie vroeger Kerst vierden? Met chic opgedekte tafels en het mooiste servies, glas en tafelstukken? Een bezoek aan Paleis Het Loo is dit jaar een buitenkansje: hierna sluit het paleis zijn deuren voor een drie jaar durende renovatie en uitbreiding. Tijdens het uitje naar het Winterpaleis beland je in een adembenemende winterwereld. Compleet met traditioneel versierde kerstbomen, rijtuigen, sleden, demonstraties ‘servetten vouwen’ en een ijsbaan ben je de hele dag zoet. Neem ook vooral een kijkje op de winterse menukaart voordat je je SnappCar weer instapt!

SnappCar huurtip: In een echt chique vierwieler naar Winterpaleis het Loo? Maak de blits met een van de speciale voertuigen die op SnappCar staan.

 

Heb je je eigen auto niet nodig tijdens de vakantie? Verhuur hem aan je buren en bezorg ze een dag om nooit te vergeten als ze er met jouw auto op uit kunnen gaan. Verhuren doe je hier. 

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: