SnappCar Blog

Tesla Model S: de ultieme rijervaring

Een Tesla: voor velen dé auto van de toekomst. Tesla zet de wereld in de 6e versnelling op weg naar duurzame mobiliteit, want hoe eerder dit gebeurt, hoe beter! De Tesla Model S is op SnappCar al veel verhuurd. Hoe komt dit? Wat waren de reacties? En wat was de gedachte achter het huren van een Tesla? Je leest het hier!

Rock ’n Rollin’

De Tesla Model S is ontworpen om zowel de veiligste als meest sexy auto op de weg te zijn. Dankzij de Autopilot rijd je met een relaxt gevoel van A naar B en accelereer je in slechts enkele seconden van 0 tot 100 km/u. In een onverwachte situatie ben je ook extra blij dat je veilig in je Tesla zit, want dankzij het automatische remsysteem worden ongelukken vaker voorkomen. Indrukwekkend! 

Screen Shot 2017-11-22 at 13.51.01

‘De machine die je als huurder ter beschikking krijgt, maakt het een absolute topper! Een geheel nieuwe ervaring voor wie nog niet in een elektrische auto heeft gereden. Daarom zeker ook aan te raden om eens een dag te huren puur voor de ervaring! 0-100 in no-time, autopilot, geïntegreerde bediening… Prachtig!’ – Philip

Grote impact

Niet alleen op het milieu heeft een Tesla een grote impact, als je er mee over de weg rijdt, kijkt menig medeweggebruiker zeker even om. De meeste elektrische auto’s moeten het niet hebben van hun looks, maar bij een Tesla is het design maar al te belangrijk. Zowel van binnen als van buiten heeft de flitsende auto alles wat een autofanaat nodig heeft. Van een 17 inch touchscreen waar je praktisch alles mee kunt bedienen tot een achteruitrijcamera en verlichte deurgrepen.

‘Wat een bazenauto!’ – Joep

Screen Shot 2017-11-22 at 13.53.47

Een unieke belevenis

Wiens droom is het niet om eens in een Tesla te rijden? Bij al heel wat SnappCar gebruikers is deze droom in vervulling gegaan en hebben zij de dag van hun leven gehad. Of zij er nu hun kleine neefje of verloofde mee hebben verrast of hem gebruikt hebben als trouwauto: het rijden in een Tesla is een unieke belevenis.

‘We gebruikten de Tesla als onze trouwauto en dat heeft onze bruiloft een extra mooi randje gegeven. Wat een gave bak. De kleur paste ook helemaal bij onze outfit en de blikken van de gasten gingen natuurlijk als eerste naar de bruid maar zeker onder de mannen, maar ook bij menige vrouw, was de auto nr. 2 gespreksonderwerp.’ – Willo

Wij hebben de ervaringen van onze eigen huurders op een rijtje gezet. Hoe hebben zij hun rit in de Tesla Model S beleefd? Vonden zij het te gek dat het optrekken zo snel ging? Voelden zij zich de ‘superman’ op de weg? Of speelde de duurzame gedachte achter het rijden van een elektrische auto vooral een belangrijke rol? Je leest het allemaal hier! Ben jij al overtuigd?

‘Wat een super auto! Je voelt je meteen in de toekomst verzet. Als je Tesla wilt proeven en van genieten: DOEN!!’ – Kaspar

Screen Shot 2017-11-22 at 13.51.31

‘De auto is ook op langere ritten slim genoeg om te voorkomen dat je met lege batterij komt te zitten. De navigatie geeft zelf wel aan op welke punten je even moet stoppen om te laden en hoe lang dat dan duurt.’ – Hans

‘Ik ben redelijk wat high-class auto’s gewend, maar de lineaire aandrijving/single gear is ongelofelijk… Bedankt voor het bieden van deze optie!’ – Laurens

Screen Shot 2017-11-22 at 13.51.58

‘Geweldige rijervaring! Het optrekken en wegligging is fenomenaal, om maar niet te spreken over de technische snufjes en het grote dashboard beeldscherm.’ – Cos

Ben je benieuwd van wie jij een Tesla kunt huren? Is er eentje bij jou in de buurt beschikbaar? Rutger, Elwin, Michiel en nog vele anderen delen hun Tesla graag aan jou via SnappCar. Oh, en ken je onze eigen enige echte SnappTesla al?

Screen Shot 2017-11-23 at 09.21.30

 

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: