SnappCar Blog

De 10 stoerste auto’s onder de € 50

Ken je dat gevoel? Mensen die nog even in hun spiegels kijken als ze jou voorbij zien rijden in die flitsende bak met een flink vermogen? De een vindt een elektrische auto het einde, de ander gaat voor een opvallende wagen met open dak. Maar je hebt echt geen diepe buidel nodig voor het rijden in een gave auto! Dus zonder verdere vertraging: de 10 stoerste SnappCars onder € 50!

1. Mazda MX-5

Mazda MX-5

De Mazda is een flitsende, sportieve auto. Jeroen deelt zijn mooie auto graag, omdat het leuk is om in verschillende auto’s te rijden, het praktisch kan zijn maar toch zeker ook omdat het spectaculair is om eens in deze Mazda te rijden!

2. Alfa Romeo Spider

Alfa Romeo Spider

Deze felgele Alfa is de Romeo voor velen. Het rijden in deze auto is een unieke ervaring die Jan graag deelt. Wil jij graag een keer opvallen op de weg? Wij zouden het wel weten!

3. Mini Mini

Mini mini

Klein maar fijn, uh… Stoer! De wit met zwarte Mini van Noor wordt weinig gebruikt: meer kans voor jou om in deze volledig gepimpte Mini (met verlaagde bumper!) rond te rijden. Vergeet dan vooral niet om het zonnedak even uit te proberen.

4. Volvo V70

Volvo V70

De grote Volvo van Catharina heeft een gigantische laadruimte en rijdt deels op LPG en deels op benzine: voordelig cruisen dus! Dankzij de rode kleur valt hij lekker op en kijkt iedereen een keer extra in zijn spiegels als jij voorbij komt crossen!

5. Volkswagen E-Golf

Volkswagen E-Golf

Rijden in een elektrische auto? Dán ben je pas stoer. De Volkswagen van Joost rijdt 100% elektrisch en hierdoor zit de brandstof bij de huurprijs inbegrepen. Lekker voordelig en milieubewust! 

6. Audi A6 Avant

Screen-Shot-2017-11-23-at-10.41.31.png

Met de zuinige auto van Cris rijdt je met een volle tank maar liefst 1050 km! Dat betekent dat je er naar Milaan, Praag of Berlijn kunt rijden. De gave Audi heeft veel laadruimte, waardoor je er gemakkelijk grote spullen (of al je koffers!) mee kunt vervoeren.

7. Renault Clio

Renault Clio

De onbevreesde Renault van Marjolein valt met zijn gele accenten extra op! Zo heeft de gave auto een geel dak, spiegels en strepen op de voor- en zijkanten. Weer eens wat anders dan normaal!

8. Opel Zafira

Opel Zafira

Hou jij wel van een potje racen? En dan bedoelen we niet op de weg, maar op de fiets! De Opel van Andries heeft namelijk een drager voor twee racefietsen, waardoor de auto perfect geschikt is voor een avontuurlijke dag naar de bossen. Haal die fietsen en helm maar tevoorschijn!

9. Peugeot 206 CC

Peugeot 206 CC

Cabrio rijden voor een klein prijsje! Met de Peugeot van Maurice is het mogelijk. De sportieve auto is heerlijk voor in de zomermaanden, maar ook in de winter is het een echte eye-catcher!

10. Lada 2100-serie

Lada 2100-serie

Met de nostalgische Sovjet-klassieker van Loek rijd jij in een echte blikvanger! Als je in deze Lada zit, lijkt het net alsof je terug in de tijd rijdt. Let op: deze snelheidsduivel rijdt niet harder dan 100 km per uur, maar dit maakt hem er niet minder gaaf om!

Heb jij de auto van je dromen gezien en heb je een kortingscode? Hoe je een kortingscode invult tijdens het proces lees je in dit artikel.

Vind jij dat jouw auto nóg stoerder is dan bovenstaande wagens? Deel hem op SnappCar en laat mensen in jouw buurt ervaren hoe het is om in jouw auto te rijden!

Screen Shot 2017-11-17 at 11.26.00

 

2 reacties

Laat je horen :)

%d bloggers liken dit: