SnappCar Blog

SnappFun: Herfstvakantie vieren doe je zo!

‘Wat te doen tijdens de herfst?’, ‘herfstuitjes 2017’, ‘herfstvakantie met kinderen’, ‘leuke activiteiten in oktober’, ‘Last minute herfstvakantie’… Parkeer al je zoekopdrachten maar even, vind een kekke SnappCar en neem plaats in de bijrijdersstoel.

De keuzestress verdwijnt in het herfstbos, want weer of geen weer, deze vakantie navigeert SnappCar je naar de leukste herfstuitjes!

 

5. Wildlife Film Festival

WildlifeFilmFestival

Wanneer: 26 t/m 29 oktober
Waar:   Cinerama Filmtheater, Rotterdam
Entree:  €8 enkele film / €60 passe-partout
Parkeren: Parkeergarage Westblaak
Meer info

Wild, puur, inspirerend en ontroerend: het Wildlife Film Festival Rotterdam is niet voor de poes! Met meer dan 70 vertoningen van topfilms, jeugdprogramma’s en lezingen, maken de vrijwilligers achter de Stichting WFFR er weer een fantastische beestenboel van. Wil je ook Moeder Natuur op haar best zien? Zit het herfstweer tegen? Kruip je net als de kat hierboven het liefst onder een dekentje? Dan mag je het Wildlife Film Festival Rotterdam niet missen. Vooruit met de geit en bezoek een voorstelling! Of doe eens gek voor de natuur en koop een passe-partout. We beloven je, je zult geen kat in de zak kopen.

SnappCar huurtip: Verschijn geheel in stijl bij de rode loper en huur deze zwarte panter… uhm Jaguar!

4. Cool Japan

Fuji-Autumn

Wanneer: t/m 29 oktober
Waar:   Museum Volkenkunde, Leiden
Entree:  Kinderen €6 / Volwassene €14
Parkeren: Parkeergarage Morsport
Meer info

Het serene Japan met haar kersenbloesems, zentuinen en mystieke Fuji-berg, maken plaats voor de Kawaii-cultuur, Hello Kitty, Hatsune Miku en de onuitputtelijke creativiteit van Studio Ghibli. Welkom in Cool Japan, waar robots en samurai samenkomen in één kleurrijke expositie die al je zintuigen op scherp zet. De tentoonstelling in het Museum Volkenkunde zou tot 17 september lopen maar is wegens groot succes verlengd tot 29 oktober. Leer Manga’s tekenen of volg een workshop Aikido (de verdedigingssport die bekendheid verwierf door de 90’s cultheld Steven Seagal). Duik in deze wonderlijke wereld en je komt er geheid uit met een glimlach zo breed als die van een Anime figuur.

SnappCar huurtip: Dat ze in Japan vooruitstrevend zijn, komt ook terug in de auto’s die ze produceren. Huur deze schattige Nissan Leaf en beweeg je geruisloos richting Leiden.

3. Dutch Design Week

DutchDesignWeek

Wanneer: 21 t/m 29 oktober
Waar:   Strijp, Eindhoven
Entree:  Gratis - €19 per volwassene
Parkeren: Rondom Strijp
Meer info

Het grootste designevenement van Noord-Europa gaat weer van start. De Dutch Design Week in Eindhoven duurt 9 dagen maar we betwijfelen of dat genoeg is om al het werk van de ruim 2500 ontwerpers te bezichtigen. Eigenlijk is ‘bezichtigen’ ook wat kort door de bocht. Want met optredens, lezingen, workshops, interactieve exposities, designroutes en stijlvolle eetgelegenheden, is de Dutch Design Week zoveel meer dan muisstil door een minimalistische galerij schuifelen.

Het is dé plek om inspiratie op te doen, en een frisse blik op de toekomst te werpen. Extra aandacht gaat uit naar het werk en de ontwikkeling van jong talent, dus ook de kleintjes kijken hier hun ogen uit. De DDW 2017 vindt plaats in het creatieve en culturele hart van Eindhoven: Strijp-S. Kom je met het openbaar vervoer dan kun je gebruik maken van de gratis Volvo Design Rides taxi. Deze zijn te herkennen aan de designobjecten op het dak en staan verspreid door de binnenstad.

SnappCar huurtip: Design en toekomst samen in één auto? Maak er met hele gezin een bijzondere dag van in de Tesla Model X van Lia.

2. Met de Nachtwachter door het Dwingelderveld

Dwingelderveld

Wanneer: 27 oktober 19:00-21:00
Waar:   Nationaal Park Dwingelderveld
Entree:  €8 p.p. (beperkte beschikbaarheid)
Parkeren: Witteveen 4, Ruinen
Meer info

Bekijk de herfst eens in een ander licht. Ga op pad met de ‘Nachtwachter’. Nee dit is geen personage uit een doek van Rembrandt, maar een boswachter die zich senang voelt in het donker. Tijdens deze tocht van 3km laat de nachtwachter je kennis maken met het Nationaal Park Dwingelderveld. Misschien hoor je wel reeën ritselen, sluipende slangen of zie je het silhouette van een Schotse Hooglander voor je opdoemen. Spanning gegarandeerd!

SnappCar huurtip: Plak er een paar dagen kamperen aan vast met deze fantastische Toyota Hilux!

1. Star Wars™  Identities

Sith costumes

Wanneer: t/m 11 maart 2018
Waar:   CineMec, Utrecht
Entree:  € 67,50 familieticket voor 4 personen
Parkeren: Parkeerterrein CineMec 
Meer info

Hele generaties groeiden er mee op; de gele verhaallijn door de ruimte, de muziek van John Williams, en dé quote der quotes: “I am your father”. De meest iconische filmreeks aller tijden heeft de fantasie van jong en oud een nieuwe dimensie gegeven. En nu kun je zélf deel uitmaken van het Star Wars universum… en nog gaver: je kunt achter je eigen Star Wars identity komen! Wie zou jij zijn? Een Jedi Master, een Sith Lord, of een knuffelbare Ewok? Ga op avontuur tussen de sterren en laat je deze herfstvakantie meevoeren naar een Galaxy, Far Far Away (alhoewel, zó ver is Utrecht Leidsche Rijn toch niet?)

SnappCar huurtip: Heb jij misschien nog een Millennium Falcon in je opslag staan?

Of verhuur je eigen auto via SnappCar

Bonus: LEGO® World & SnappCar

LegoSnappCar

Wanneer: 18-24 oktober
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Entree: €19,50
Parkeren: Jaarbeurs P2/P4
Meer info

Tegenover het SnappCar kantoor wordt er volop gebouwd. Niet alleen door de Gemeente Utrecht, maar ook ín de Jaarbeurs. Lego® World is tot 24 oktober in het land, dus ben je stapelgek op de bonte steentjes, dan wil je dit niet missen. Oh ja en als je er dan toch bent kom dan even langs voor een kopje koffie.

Happy Snapping!

 

 

1 reactie

Laat je horen :)

 • Op zoek naar een mooie locatie om even bij te komen, bijvoorbeeld voor de herfstvakantie? Hoe klinken de prachtige natuur van de Veluwe, de kastelen, het erfgoed, de musea, en gezellige steden als Apeldoorn en Harderwijk?

  Op ons kleinschalige vakantiepark De Eikensingel https://www.de-eikensingel.nl in het plaatsje Uddel midden op de Veluwe staan tien bungalows, die elk geschikt zijn voor maximaal vier personen. Het park is door ons zelf ontworpen en dus precies zo gebouwd als we voor ogen hadden. Wij bieden dat wat we zelf zoeken, als we op vakantie gaan: ruimte voor een goede adempauze. En daar hoort een gevoel van luxe en comfort bij.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: