SnappCar Blog

De 3 beste reismaatjes voor onderweg

De belangrijke apps voor onderweg. Voorkom onnodige boetes, wees alert op buien en vind het juiste tankstation.

Dagtripjes, een weekendje weg of een grote verhuizing. Er is een wagenpark aan apps om jouw rit soepel en slim te laten verlopen. Wie wil er bijvoorbeeld nou een onnodige boete rijden? Of onverwacht in wegwerkzaamheden terecht komen? Check onze beste apps voor onderweg.

Flitsmeister

fm_printscreen_logoBemind door kilometervreters door heel Nederland. Met Flitsmeister krijg je notificaties wanneer er een flitser is. Houd je niet van financiële verrassingen? Download dan de Flitsmeister app. Flitsmeister waarschuwt je voor mobiele flitsers, flitspalen, trajectcontroles en nog veel meer. Zo weet je precies op welke plek een flitser staat.  

Download Flitsmeister hier voor je iPhone of voor je Android

 

ANWB Onderweg App

anwb_onderweg_appPech onderweg is goed geregeld via SnappCar i.s.m. Allianz Global Assistance.  En ook de ANWB staat met de gele busjes voor je klaar. Maar ze hebben ook een hele goede app! Met de ANWB Onderweg app heb je zicht op files en brandstofprijzen bij tankstations. Wel zo handig als je de auto gaat inleveren en het dichtstbijzijnde tankstation zoekt.

Download ANWB Onderweg hier voor je iPhone of voor je Android toestel

Buienradar

Je kent het wel, die mooie maar soms o zo dreigende luchten boven het Nederlands landschap. Donkere wolken boven uitgestrekte weiden werden bemind door menig Hollandsche schilder in Noord Holland bijvoorbeeld. En die kunnen plotseling losbarsten in stevige buien. Autorijders trappen op de rem met files of ongelukken tot gevolg.

Anticipeer op weersveranderingen en download Buienradar hier voor je iPhone of voor je Android toestel

buienradar_img

 

De belangrijkste app ben je zelf

Slimme apps zijn geweldig. De belangrijkste app ben je echter zelf. Houd als bestuurder je handen aan het stuur en je ogen op de weg. Onderweg ben jij als bestuurder namelijk offline. Alleen op parkeerplaatsen of tankstations mag je zelf je mobiele telefoon erbij pakken. Veiligheid boven alles, Happy Snapping!

onderweg_offline.png

Laat je horen :)

%d bloggers liken dit: