SnappCar Blog

Herfstactie: Tag #SnappHerfst voor korting

De ‘Indian Summer’ is misschien wel de mooiste tijd van het jaar. Tag je kleurrijkste herfstfoto met #SnappHerfst op Instagram of Facebook en maak kans!

De ‘Indian Summer’ is misschien wel de mooiste tijd van het jaar. Uit de nazomer ontpopt zich een kleurenpalet dat doet denken aan warme schilderijen van Leonid Afremov. De herfst doet zijn intrede en dat betekent: herfstvakanties, pompoensoep, paddestoelen en… roadtrips door bossen die barsten van de kleuren!

Om de herfst te vieren hebben we iets leuks in petto. Huur een SnappCar of ga met je eigen auto op pad, zet je auto vervolgens op de foto en tag ons op Facebook of Instagram met #SnappHerfst.

Uit alle inzendingen kiezen we het mooiste herfsttafereel. De gelukkige winnaar krijgt € 20,- korting op haar of zijn eerstvolgende (ver)huur. Wil je weten hoe je een kortingscode invult tijdens het proces? Bekijk dit artikel voor alle informatie.

Inspiratie opdoen voor jouw fotoshoot tussen de bonte bladeren? Kijk eens naar deze prachtige plaatjes:

Doe mee en maak kans:

1. Huur via SnappCar of ga met je eigen auto op pad

2. Schiet het mooiste herfstkiekje wat je maar kunt maken

3. Tag ons op Facebook of Instagram met #SnappHerfst

4. Geniet van de herfst en wie weet win je!

Wil je ook besparen op je autokosten?

Deel dan je auto op SnappCar! Hiermee verdien je bovendien niet alleen de kosten voor je auto terug, maar draag je ook nog eens bij aan een betere samenleving. Uiteraard ben je als communitylid van SnappCar altijd en overal in Europa goed verzekerd en krijg je ook gratis extra support en tips. Bekijk hier eens hoe autodelen via SnappCar precies werkt.

Laat je horen :)

%d bloggers liken dit: