SnappCar Blog

Summer Soundtracks: #2 Beach Party

In de kick-ass kick-off blog van de SnappCar Summer Soundtracks (niet over je tong struikelen) kon je lezen hoe je deze hele zomer kans maakt. Kans op een privé-concert t.w.v. € 750 in je eigen achtertuin… Of op het strand! Want deze week staat in het teken van: BEACH PARTY

Tijd om die winterbanden in te ruilen voor zwembanden. Zonnebril op, motor aan, en op naar de kust met vrienden en familie! Ohja, voor we het vergeten. Draai de volumeknop maar open want dit ritje gaat uiteraard gepaard met muziek samengesteld door onze eigen Zweedse Snappie DJ Petter:

 

We gaan naar het strand en we nemen mee

In het Collins English Dictionary staat achter de term ‘beach party’: a party held at the beach. We hebben dus twee dingen nodig. Een strand. Én alles wat bij een feestje komt kijken. Dus waar maak je nou iedereen blij mee als je besluit met je vrienden de voetjes in het zand te doen?

Een rondje langs de kust en de betere strandshops heeft tot een kleine maar essentiële checklist geleid. Heb je zelf nog een briljante tip die ieders strandfeest een wow-moment bezorgt? Deel ze dan vooral in de comments hieronder.

redactionel_shutterstock_328113203_small

 

Koelbox

Iedereen die zich uitstapjes van vroeger kan herinneren heeft ‘m vast wel eens getild of leeggehaald. Of op z’n minst een keer die losse coolpacks aan de binnenkant uit de weg moeten ruimen, op zoek naar wat lekkers onderin. De koelbox. Groot, rood of blauw met een wit deksel van lichtgewicht plastic. De trouwe vriend van iedere strandganger. Wist je dat de koelbox al sinds 1953 bestaat? Tegenwoordig zijn ze zo modern dat je je feestje er zelfs omheen kunt bouwen, bijvoorbeeld met de Kickstarter ster, de Coolest Cooler.

 

Muziek

Drankjes en snacks zijn dus al geregeld. En heb jij, net als de meesten, ook geen geld voor zo’n uitgedoste koelbox waar zelfs de muziek uit komt? Neem dan een kleine draagbare speaker mee. Want een beach party zonder muziek, is gewoon beach. Wil je geen zand, water of andere drankjes over je speaker? Stop je speaker dan in een waterdichte zak, nauwelijks verlies aan geluid en je beschermt je gadget.

Maar de allerbeste oplossing: een snappcar huren of verhuren en kans maken op een privé-concert!

 

Batjes & ballen

Een zee aan zandkorrels, zacht, warm en uitgestrekt. Het strand is de ultieme speelplaats. Het nodigt uit om weer heel even kind te zijn. Dus voor de Roger Federer’s van het strand, de discuswerper in spé, of de Ronaldinho van de Lage Landen: vergeet niet je strandbatjes, frisbee of voetbal mee te nemen. Sport verbroedert, en een feestje met vrienden en vriendinnen zeker, waarom zou je die dan niet combineren?

beach-chair-1587066_1920

Strandmeubilair

Sporten, dansen, koelboxen sjouwen… Denk ook aan ontspannen, achterover hangen en heerlijk de golven op de kust zien slaan en gaan. Lekker in het zand zitten of je eigen meubilair meenemen.

Één blik op de Nederlandse stranden geeft de gemiddelde huisarchitect meubelinspiratie voor een heel seizoen.

Mensen nemen de gekste dingen mee om op te zitten. Of het nu om hele tuinsets gaat, ouderwetse strandkorven, scheppen om tegenaan te leunen, of de niet meer weg te denken: kuilen met handdoeken erin. Het liefste neem je iets mee wat licht en makkelijk op te bergen is. Wij vonden daarbij de Lamzac® (van Nederlandse makelij) het meest briljante strandmeubilair voor je Beach Party.

 

Is dat alles?

We gaan ervan uit dat iedereen die weleens op het strand is geweest sna(p)pt dat een goede zonnebril, zonnebrandcrème, voldoende water, parasols, slippers en handdoeken tot de essentie van het strandleven behoren. En op de vraag: mag je een kampvuur maken op het strand? Is het antwoord helaas nee, niet in Nederland. Er zijn wel campings en strandpaviljoens die dit kunnen faciliteren maar die ervaring is toch vaak net iets minder magisch.

 

pexels-photo-386025 (1)

 

Preken voor eigen parochie

Staat achter alles op je checklist een groen vinkje? Dat zijn dan best wel wat spullen. Ga je die zelf vanaf de bushalte of het treinstation naar de strandopgang dragen? Het is een beetje preken voor eigen parochie maar het beste vervoersmiddel voor een Beach Party met al je vrienden is toch echt een auto. De vrijheid om zelf te bepalen welk strand je kiest, genoeg ruimte voor alle spullen én je gezelschap, en heerlijk de muziek vol aan op weg naar de kust. Onze voorkeur voor een zomers voertuig? Deze om te bouwen Beach Party Volkswagen T2!

Wat wordt deze zomer jouw favoriete Beach Party snappcar?

 

 

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: