Groot nieuws: het Franse Europcar Group investeert, samen met bestaande aandeelhouders AutoBinck Group en het Deense Founders, 10 miljoen euro in SnappCar. Geweldig nieuws, want deze investering is een nieuwe belangrijke stap op weg naar onze missie: 5 miljoen minder auto’s in 2022 in stedelijke gebieden in Europa. Met meer leefruimte en minder CO2 uitstoot tot gevolg.


Nieuw reisgezelschap
Wow wat zijn we al ver. Meer dan 250.000 leden in de community die met elkaar ruim 30.000 auto’s delen. Maar we hebben nog een lange weg te gaan op weg naar 2022. En precies daarom verwelkomen we Europcar Group als nieuwe reisgezel. Naast kapitaal, brengen zij veel waardevolle kennis en expertise.

Met elkaar kunnen we ook in andere Europese landen actief worden en tegelijkertijd ons platform verder verbeteren en innoveren voor jou als gebruiker. Zo kunnen we mooie innovaties als ‘keyless technologie’ nu verder ontwikkelen. Alles om autodelen zo goed en leuk mogelijk te maken. On y va!

Wat gaat er nu (niet) veranderen
In feite verandert er niet zoveel. Europcar krijgt een minderheidsbelang in SnappCar. En SnappCar blijft gewoon SnappCar. Elke toekomstige ontwikkeling blijft in het teken staan van onze community en het bereiken van ons doel: minder verspilling, meer leefruimte en minder CO2 uitstoot in stedelijke gebieden in Europa. En met Europcar aan onze zijde kunnen we die ambities nog beter waarmaken.  


Hoog tijd nu om hard aan de slag te gaan. Dankzij jou zijn we op weg naar een betere toekomst. Een toekomst waarin we vermenigvuldigen door te delen.

 

Join the conversation! 2 Comments

  1. Zou dit ook mogelijk zijn met auto’s cq bussen voor gehandicapten? Dan heb ik het in mijn geval een eigen rij situatie. Elektronische rolstoel mee, transfer naar rolstoel achter het stuur en dan met handgas en handrem? Zo’n bus is nogal een investering die voor velen niet betaalbaar is maar op deze manier toch iis achter de geraniums weg kunnen. Is hier WT over bekent? Loopt dat al of is het t overwegen waard? Zijn natuurlijk nog veel meer aangepaste situaties mogelijk, ik praat in dit geval over mezelf en WT ik nodig zou hebben.

    Beantwoorden
  2. Hi Annet, goed idee! Er zijn verschillende aangepaste voortuigen te vinden op SnappCar.nl. Lees dit verhaal eens: https://blog.snappcar.nl/2016/01/25/samen-spelen-samen-delen/ Al gegeken? Stuur gerust een mailtje naar support@snappcar.nl als je meer ideeen hebt. Fijne dag!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorie

Community, Nieuws, SnappCar Nieuws

Tags

, , , , ,