SnappNews: Europcar Group investeert in SnappCar • SnappCar Blog
SnappCar Blog

SnappNews: Europcar Group investeert in SnappCar

Groot nieuws: het Franse Europcar Group investeert, samen met bestaande aandeelhouders AutoBinck Group en het Deense Founders, 10 miljoen euro in SnappCar. Geweldig nieuws, want deze investering is een nieuwe belangrijke stap op weg naar onze missie: 5 miljoen minder auto’s in 2022 in stedelijke gebieden in Europa. Met meer leefruimte en minder CO2 uitstoot tot gevolg.


Nieuw reisgezelschap
Wow wat zijn we al ver. Meer dan 250.000 leden in de community die met elkaar ruim 30.000 auto’s delen. Maar we hebben nog een lange weg te gaan op weg naar 2022. En precies daarom verwelkomen we Europcar Group als nieuwe reisgezel. Naast kapitaal, brengen zij veel waardevolle kennis en expertise.

Met elkaar kunnen we ook in andere Europese landen actief worden en tegelijkertijd ons platform verder verbeteren en innoveren voor jou als gebruiker. Zo kunnen we mooie innovaties als ‘keyless technologie’ nu verder ontwikkelen. Alles om autodelen zo goed en leuk mogelijk te maken. On y va!

Wat gaat er nu (niet) veranderen
In feite verandert er niet zoveel. Europcar krijgt een minderheidsbelang in SnappCar. En SnappCar blijft gewoon SnappCar. Elke toekomstige ontwikkeling blijft in het teken staan van onze community en het bereiken van ons doel: minder verspilling, meer leefruimte en minder CO2 uitstoot in stedelijke gebieden in Europa. En met Europcar aan onze zijde kunnen we die ambities nog beter waarmaken.  


Hoog tijd nu om hard aan de slag te gaan. Dankzij jou zijn we op weg naar een betere toekomst. Een toekomst waarin we vermenigvuldigen door te delen.

 

4 reacties

Laat je horen :)

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

%d bloggers liken dit: