SnappCar Blog

SnappCar Summer Soundtracks!

SnappCar deelt deze zomer flink uit! Iedere maand kans op een privé-concert en ook nog eens zes zinderende zomerse muzieklijsten. Wij hebben al een plekje voor je gereserveerd, je moet alleen nog instappen. Lees hier wat de SnappCar Summer Soundtracks voor jou betekent.

music-625590_1920

Wow, gratis concerten! Hoe dan?

Heel simpel. Een auto huren of verhuren via SnappCar.nl, dat is alles. Wij zorgen voor de rest. Geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras, geen gekke voorwaarden. Jij huurt of verhuurt je snappcar, en wij gooien aan het einde van de maand iedere transactie in een grote tombola. Daar rolt dan een gelukkige winnaar uit en die geluksvogel krijgt van ons € 750 te besteden op Plugify.nl! En dat kunstje herhalen we gewoon 3x!

3x kans op € 750 tegoed voor een privé-concert!

light-bulbs-yellow-lights-332306

Beeld je eens in. Een tuin vol vrienden en familie. Jullie hangen achterover, draaien de worstjes op de BBQ nog eens om, en horen de jackplug kraken. Test 1,2,3 klinkt het door de microfoon. Het plectrum streelt de snaren van een Gibson Les Paul en we zijn los! Tijd voor deuntjes. Een hele avond genieten van je favoriete muziek, speciaal, live en helemaal voor jou. Jij bepaalt de artiest, dus of je nu helemaal uit je bol gaat met een metalband, een strijkkwartet huurt, of voor een zwoele Douwe Bob look-a-like kiest… It’s up to you!

Metalband, strijkkwartet of Douwe Bob look-a-like? Jij bepaalt.

Kans maken doe je hier

Pexel-guitar-text

Hoe zit het dan met de niet-winnaars?

Iedereen die SnappCar een warm hart toedraagt, krijgt voedsel voor de ziel: muziek. Heel veel muziek. Want in de auto zitten zonder iets om mee te zingen kan toch niet? Daarom hebben we met het hele team, onder leiding van onze in-house DJ en muziekkeurmeester Petter, al onze favoriete smartlappen, symfonieën en dance hits gebundeld.

Met trots presenteren we je: SnappCar’s Summer Soundtracks! Zes zomerse afspeellijsten, gemakkelijk en geheel gratis te beluisteren via Spotify. Omdat iedere rit een ander gevoel geeft, hebben we de hitjes verdeeld over zes verschillende categorieën:

Nieuwsgierig naar de muziek? Klik en luister.

Wanneer gaat dit zomerfestijn beginnen?

We gaan vanaf vandaag van start! Iedere voltooide transactie op SnappCar.nl tussen juni en 31 augustus 2017 maakt kans op € 750 tegoed voor een privé-concert via Plugify.nl. Drie maanden lang kans dus! Aan het einde van de maand juni, juli, en augustus maken we de winnaar bekend op onze Facebook pagina. (Niet vergeten te volgen). De actievoorwaarden kun je lezen in het Helpcenter. En in de tussentijd kun je vanuit je snappcar, of ongestoord thuis op de bank, luisteren naar je favoriete playlist uit de SnappCar Summer Soundtracks.

pexels-photo-386009.jpeg

Hey, mijn auto is ideaal voor zo’n roadtrip!

Zit je nu thuis en denk je: “weet je, mijn auto heb ik deze zomer toch niet nodig en ik wil wel kans maken op een live band in de achtertuin (of in mijn woonkamer)”. Deel dan je auto op SnappCar.nl. Verdien geld, draag bij aan de deeleconomie, én maak ook nog eens kans op een privé-concert!

Genoeg gesproken. Maestro, muziek!

Laat je horen :)

%d bloggers liken dit: