SnappCar Blog

SnappStory: Weekend Maastricht met Lisanne & friends

De deelauto’s op SnappCar gaan de stad uit. De verhuurder bespaart, er zijn minder voertuigen in de stad en een huurder rijdt een prima auto! Elke boeking heeft dan ook een eigen verhaal. Lisanne deelde haar verhaal met ons: een weekend Maastricht met vriendinnen.

“Ik denk dat het zo rond februari was dat we besloten dat de zomervakantie nog te ver weg was, en we allemaal wel toe waren aan een leuk weekendje weg. De keuze viel al snel op Maastricht, daar boekten we twee schattige appartementjes. Samen met mijn vriend en zes vrienden lekker uit eten, terrassen en relaxen: zin in!”

Met SnappCar naar Maastricht

Tot een paar maanden terug had ik een eigen auto, maar die heb ik weg gedaan omdat ik ‘m te duur vond voor het aantal kilometers dat ik reed. Voor dit soort weekendjes weg is een auto huren via SnappCar dan ideaal.

Een Peugeot op 10 minuutjes fietsen

Omdat we een behoorlijk eind zouden gaan rijden, ging ik op zoek naar een betaalbare dieselauto met genoeg ruimte voor vier mensen + weekendtassen. Dat bleek verrassend simpel, ik vond een Peugeot 206 op 10 minuutjes fietsen van mijn huis. Voor een paar tientjes huur je dan een auto voor een heel weekend, heel goed te doen wanneer je dat met een aantal vrienden betaalt.

maastricht trip start booking

‘Prima bakkie hoor!’

Vrijdag na mijn werk haalde ik de auto op bij de verhuurder. Het leuke van huren via SnappCar is trouwens dat je allerlei mensen spreekt. Nadat we kort onze weekendplannen hadden besproken, rondden we samen het inchecken af (gepiept binnen een paar minuten). Toen ik wegreed dacht ik direct ‘prima bakkie hoor’! Snel even vrienden oppikken uit Amsterdam en op naar Maastricht.

De hele weg lekker meegezongen

We vonden uit hoe we onze telefoons via bluetooth met de radio konden verbinden, en hebben de hele weg lekker meegezongen (c.q. geschreeuwd) met de muziek. Vanaf Amsterdam was het immer gerade aus de A2 af richting het zuiden van Limburg. Vooral het laatste stuk konden we zo nu en dan zelfs nog genieten van het mooie uitzicht.

maastricht trip sundown

Speciaalbiertjes, terras en lasergamen

We hebben echt een heerlijk weekend gehad. De zon scheen en we hebben die zaterdag speciaalbiertjes gedronken op het terras. Oh en geen zorgen, we zijn met de bus heen en terug gegaan (don’t drink and drive, kids). Zondag zijn we naar Valkenburg gegaan waar we ons als kinderen hebben vermaakt met een kabelbaan, rodelen en lasergamen in een grot. Helaas was het toen alweer tijd om naar huis te gaan. Ik kreeg de auto met volle tank mee, dus zou ‘m ook weer met volle tank terugzetten. De auto bleek ook nog eens zuinig te rijden, want ik rekende lachend af bij het tankstation.

maastricht trip fuel station

Even klagen: parkeren in Amsterdam

Het enige wat niet helemaal vlekkeloos verliep, was het vinden van een parkeerplekje bij terugkomst in Amsterdam. Vooral op zondagavond is het vinden van een plek echt praktisch onmogelijk. Maar de aanhouder wint, want nadat ik vijf rondjes had gereden, vond ik een parkeerplek. Wat ik ook bijzonder vind is hoe mensen elkaar gewoon vertrouwen. Omdat de verhuurder niet thuis zou zijn op het moment dat ik de auto terug zou brengen, hadden we afgesproken dat ik de sleutel gewoon door de brievenbus zou doen. Alles bij elkaar hebben we echt een heerlijk weekend gehad! Zonder auto had het allemaal veel meer voeten in aarde gehad. Een SnappCar huren is dus zeker een aanrader.

Deel je verhaal met onze community!

Wat een leuk verhaal Lisanne! Dankjewel. En fijn dat je zo hebt genoten van de Peugeot en een leuk weekend in Maastricht hebt gehad. Wij zijn er van overtuigd dat ook jij (of jouw huurder) een uniek verhaal hebt. Daar zijn we benieuwd naar. Deel jouw verhaal met onze community en ontvang korting voor een volgende boeking of een leuk extraatje als verhuurder. We komen graag met je in contact. Stuur een korte mail met foto van je SnappCar op locatie naar support@snappcar.nl t.a.v. “SnappStory”.

1 reactie

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: