SnappCar Blog

SnappTips: In 6 stappen naar het perfecte plaatje!

Een foto zegt meer dan duizend woorden en dat geldt zeker voor de auto’s die je op SnappCar vindt. Door goede autofoto’s te plaatsen krijgt een huurder snel de juiste indruk van jouw auto. Auto’s met meerdere foto’s worden ook aanzienlijk vaker verhuurd! Daarom hebben we 6 tips op een rijtje gezet die je zeker op weg helpen.

Meer weten over succesvol verhuren via SnappCar? 5x Slim Starten Met Verhuren

Tip 1: Was de auto

Het begint natuurlijk met een schone auto. Haal ‘m even door de wasstraat om alle stofjes en vlekjes eraf te halen. Van binnen even stofzuigen en opruimen geeft ook een mooier resultaat!

Lees ook eens onze schoonmaaktips: SnappTips: Lenteschoonmaak voor je auto

Tip 2: De juiste belichting

De auto komt natuurlijk veel beter uit de verf als de foto’s op een mooie dag zijn genomen in het juiste licht. Houd de weersverwachting in de gaten en kies de beste dag om jouw auto op de gevoelige plaat vast te leggen.

IMG_1366.JPG

Staat de auto in een overdekte garage? Zorg dan dat er voldoende licht is om duidelijke foto’s te kunnen maken.

Mooi hè die SnappCar Fiat 500? Je huurt hem van Floris in Utrecht, boek hem nu!

Tip 3: De juiste hoek

Laat je auto van alle kanten zien! Zo weet de huurder precies hoe jouw auto er uitziet en of deze geschikt is. Je hoeft echt geen 360 graden view te geven maar probeer de auto vanuit de volgende hoeken zien:

De voorkant

tesla_voor_direct

De zijkant

tesla_voor_edit copy

De achterkant

tesla_achter_direct

De binnenkant

tesla_binnen_edit

Ook de binnenkant is uiteraard van belang. Zo kan de huurder zien hoeveel ruimte er in de auto is en hoeveel zitplaatsen er zijn. Zeker bij busjes kan dit handig zijn.

Tip 4: Extra’s & bijzonderheden

Heeft jouw auto extra opties of hele bijzondere onderdelen? Maak daar ook een foto van en laat het zien.

Bij een oldtimer of andere klassieke auto is het leuk om te laten zien waar deze zoal voor gebruikt is. Misschien was de auto wel onderdeel van een romantische bruiloft of ging deze mee om iemand mee te verrassen.

Lees ook: SnappCar als huwelijksbootje?

--car (2)

Busje? Maak ook een foto van de laadruimte en geef er eventueel de afmetingen bij zodat jouw potentiële huurder precies weet of het busje geschikt is om de klus mee te klaren.

Tip 5: Uploaden maar!

Wanneer je alle foto’s hebt gemaakt is het tijd om ze te uploaden. Dit doe je vanaf het autoprofiel via Mijn auto’s > kies Voorkeuren aanpassen. Wanneer je de foto’s gaat uploaden zorg dan dat ze van voldoende kwaliteit zijn maar niet groter dan 4 MB.

Tip 6: Bonuspunten

Bonuspunten verdien je uiteraard als je een kekke SnappCar-sticker op de auto plakt. Zo weten je directe buurtgenoten dat jouw auto beschikbaar is. Wil jij een setje SnappCar-stickers ontvangen? Stuur dan een mailtje met je naam en adres naar support@snappcar.nl met als onderwerp “Ja, ik wil SnappCar stickers!”. Wij sturen ze dan zo snel mogelijk op!

WP_20160702_15_26_20_Pro

 

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: