SnappCar Blog

Welkom Herman, Anna, Roosje, Robin en Clint!

De SnappCar community groeit! Elke week komen er honderden auto’s . Met name in de randstad is SnappCar populair. We zetten een paar Amsterdamse autodelers in het herfst-zonnetje. Welkom in de SnappCar community!

De Peugeot 206 van Herman

206_peugeot_herman

De Peugeot van Herman staat voor je klaar in Amsterdam West. Een zuinige motor (1:17 bij rustige rijstijl) en een telefoonhouder. Wat wil je nog meer voor een dagje op pad of een weekendje weg?!

 

De Mercedes CLK Cabrio van Robin

merc_robin

Of je nu gaat kamperen of gaat trouwen: de statige Mercedes CLK Cabrio van Robin is de uitkomst voor elke speciale gelegenheid. Bekijk hem snel en vergeet ook niet een enthousiaste review voor Robin te schrijven.

 

 De VW Westfalia van Roosje

westfalia_roosje

De VW Westfalia straalt vrijheid, ontdekken en gezelligheid uit. Een ware klassieker waar men nooit genoeg van krijgt! Ga op avontuur en stuur een huurverzoek naar Roosje in Bos en Lommer.

 

De Volkswagen Polo van Anna

polo_annaHet bruist in Amsterdam Noord! Ook hier steeds meer deelauto’s. Zo ook de VW Polo van Anna. Er staan nog niet veel foto’s online, maar dat doet niet af aan deze mooie wagen. Ook goed geregeld: de kabeltjes voor Spotify liggen al voor je klaar!

 

 De Opel Astra van Clint

astra_clintSnappCar is fan de heerlijk ruime Opel Astra van Clint (en zijn hond). Let op: er zijn maar 2 zitplaatsen: zeer geschikt voor kleine verhuizingen. Stuur een huurverzoek naar Clint en ontdek eens het Marineterrein in Amsterdam Centrum!

Welkom bij de SnappCar community!

Zoals je ziet zijn er weer een aantal top auto’s toegevoegd aan het SnappCar platform in Amsterdam. Wil jij je auto ook graag terugzien op de SnappCar blog? Stuur dan een mailtje naar community@snappcar.nl en wie weet zie je jouw auto binnenkort terug.

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: