SnappCar Blog

Update: Testrijders Den Haag

De Testrijders zijn al een tijdje in het bezit van hun geweldige e-Golf, een pittig bakkie dat de brandstofmotor ver achter zich laat. Te gek om te zien dat iedereen zijn/haar VW e-Golf heeft ontvangen. Een geweldige, volledig elektrische Golf die de Testrijders een jaar lang gaan delen. Ook via SnappCar!

Tijdens de Kick-Off op 29 juni waren alle Testrijders bij elkaar om een praatje te maken en ervaringen te delen. Politicus en schrijver Jan Terlouw was er ook bij om een inspirerende speech te geven over de klimaatproblematiek en hoe we dit stevig moeten aanpakken. Een elektrische auto is daarbij een stap in de goede richting, een elektrische auto délen een nog veel grotere!

SnappCar is naast een sociaal autodeel-platform ook een groot voorstander van milieubewuster leven. We steunen dit soort initiatieven daarom ook graag.

Zo ook de organisatie Pluk, die zich inzet om mensen bewuster te laten leven! In september starten ze met een aantal uitdagingen onder de noemer een Weekje minder… vanaf 19 september loopt de challenge een Weekje minder brandstof. Daar horen onze Testrijders uit Den Haag natuurlijk ook bij!

Testrijder Juriaan

testrijder2

Juriaan is dankzij zijn voorliefde voor IT en technologie onderdeel van de Testrijders. Altijd op zoek naar innovatie en geïnteresseerd in verduurzaming koos hij voor de e-Golf om te testen en te delen!

Testrijder Jeroen

testrijder1

Jeroen en zijn vrouw Laura zijn autodelers in hart en nieren! Ooit ‘begonnen’ als huurders en nu via het Testrijders-project ook verhuurders. Wil je ook eens de e-Golf uitproberen en elektrisch rijden ervaren? Huur eens de auto van Jeroen!

 

Testrijder Emilie

testrijder3

De e-Golf van Emilie is onderdeel van de duurzame wijk De Groene Regentes. Hier hebben ze delen, duurzaam rijden en leven hoog in het vaandel staan! Woon je in de buurt? Huur dan eens de strakke, grijze e-Golf van Emilie en probeer het zelf!

 

Lees op de Plukblog ook het verhaal van Testrijder Raymond over zijn blauwe e-Golf. Binnenkort meer over de ervaringen van onze Testrijders.

Wat doe jij om duurzamer te reizen? Pak je liever de fiets of trein of ga je zelf ook graag op pad met een elektrische auto? Laat het ons weten in de comments of deel je ervaring via community@snappcar.nl.

 

 

2 reacties

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: