SnappCar Blog

Help! Ik kom er niet uit!

Helemaal de weg kwijt, kun je het echt niet vinden of loop je helemaal vast? Heb je vragen over een boeking, betaling of account of is iets onduidelijk, neem dan contact op met ons Community Support Team! Waar kunnen we je mee helpen?

Het SnappCar Community Support team helpt iedere gebruiker graag verder. Er zijn geen domme vragen en iedereen is voor ons belangrijk. Om er voor te zorgen dat we een goede, snelle service kunnen bieden is het belangrijk om op een aantal zaken te letten voordat je belt, mailt of een postduif stuurt.

Algemene vragen

Het gros van de vragen dat we binnenkrijgen is al beantwoord in ons online Helpcenter. Deze hebben we zo ingericht dat er een aparte huurders-sectie is en een verhuurders-sectie zo vind je snel de relevante informatie die je zoekt!

Wanneer je ons mailt en een vraag wordt beantwoord in het Helpcenter kan het ook zijn dat je geen (persoonlijk) bericht terug krijgt.

Accountproblemen

Bij de registratie kan er wat mis zijn gegaan of misschien is je account wel ineens gedeactiveerd. Stuur dan een bericht naar support@snappcar.nl o.v.v. Account en een korte omschrijving van het probleem.

Problemen bij het uploaden van je rijbewijs? Stuur dan ook altijd de kopietjes mee zodat wij deze kunnen zien!

Zie ook:

Tips voor het rijbewijs

Boekingsproblemen

Is er iets onduidelijk of gaat er wat mis bij een boeking? Stuur dan een bericht o.v.v. Boeking + (boekingsnr) zodat wij er snel een blik op kunnen werpen!

Annuleren en/of wijzigen? Kijk dan eerst in het Helpcenter, hier vind je bijna alle informatie daarover.

Zie ook:

Eerste keer huren: hoe werkt het?

Eerste keer verhuren: hoe werkt het?

Pech of ongeval

Sta je met pech langs de weg of is er een noodsituatie ontstaan en kan de auto niet verder rijden? Bel dan het pechnummer en kies 1.

Zie ook: Wat te doen bij pech?

Tips & feedback

Heb je een goed idee of wil je jouw gebruikerservaring met ons delen? Dat mag altijd maar zorg wel voor opbouwende kritiek en benoem ook de apparaten en browsers die je daarbij gebruikt. Zodoende kunnen we jouw tips écht gebruiken en het product verbeteren!

Dus wel: “Ik kan geen boekingen accepteren via mijn iPhone 6 in de Safari browser, via computer en Google Chrome werkt het wel.”

Maar geen: “Het werkt niet op mijn mobiel!

Toffe verhalen!

Natuurlijk horen we het ook graag als je iets leuks hebt meegemaakt tijdens de (ver)huur van je SnappCar! Een mooie bruiloft? Een te gekke vakantie of misschien wel ontzettend leuk contact met de (ver)huurder! Laat het ons weten via community@snappcar.nl!

6 reacties

Laat je horen :)

  • Ik vind dat er mee service voor vragen of problemen echt wel meer aan gedaan kan worden! Had laats ook weer zoiets over het verlengen en dat lukte maar steeds niet want het kan maar 1x op de app! Heel irritant vond ik dit en kon ook niet even in contact met jullie komen om het te regelen. Bedoel van je rijd wel een andermans auto. Daar moet echt een helpdesk voor komen überhaupt dat je iemand te woord kan staan en niet via de mail zo onpersoonlijk de volgende dag wanneer het al is opgelost.

  • Er is een groot verschil in de kosten voor extra kilometers. Voor de meeste auto’s wordt 10 cent gerekend, maar onlangs had ik bijna een auto gereserveerd waar 25 cent per extra kilometer werd gevraagd. Ik zie de extra kilometerprijs pas vlak voor het einde van de reserveringsaanvraag.
    Is het mogelijk om de kilometerprijs in de zoekopdracht op te nemen, bijvoorbeeld als filter? Of misschien een veld toevoegen met het aantal kilometers dat je verwacht te gaan rijden, en dan kan sorteren op de voordeligste auto?

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: