SnappCar Blog
boek nu direct je auto bij SnappCar makkelijk en snel volledig verzekerd

Nog makkelijker verhuren met Direct Boeken!

Zoals je misschien al wist kun jouw auto ook via Direct Boeken aanbieden: een simpele manier om jouw auto nog makkelijker te verhuren. We hebben wat extra mogelijkheden toegevoegd om de verhuur-ervaring te verbeteren. Je kunt nu een aantal extra voorwaarden voor de huurder instellen, lees meer over de nieuwe optie:

Wat is Direct Boeken?

Via Direct Boeken wordt een huurverzoek direct geaccepteerd en kan de huurder meteen betalen voor de boeking. Wanneer je Direct Boeken aanzet kun je nu ook een aantal voorwaarden instellen waaraan de huurder moet voldoen om jouw auto Direct te kunnen boeken:

  • Alle geverifieerde huurders
  • Alle huurders die ten minste X keer eerder een auto via SnappCar hebben geboekt (X = door jou in te stellen) en/of alle huurders die een gemiddelde review score van X sterren hebben (X = door jou in te stellen)
  • Alle huurders die ten minste een keer eerder JOUW auto hebben gehuurd.

Op deze manier bepaal je zelf voor welke doelgroep je Direct Boeken beschikbaar stelt.

SnappCar’s Product Owner Wouter over de nieuwe feature:

Met Direct Boeken ben je in staat je impact te vergroten en je auto nog makkelijker te verhuren via SnappCar. De vraag naar controle bij deze boekingen was groot en daarom hebben we deze extra toepassingen geïmplementeerd. Met minimale inzet kun je nu gemakkelijk een nog grotere impact maken!

Hoe stel ik Direct Boeken in?

Wanneer je Direct Boeken aanzet via Mijn Auto’s > Aanpassen krijg je de mogelijkheid om Direct Boeken aan en uit te zetten. Wanneer je de functie wilt aanzetten zie je de volgende mogelijkheden voor je:

Screen Shot 2016-08-16 at 14.19.20.png

Wil je Direct Boeken ook graag uitproberen? Kijk ook eens in ons Helpcenter, hier vind je een uitgebreid artikel over Direct Boeken en hoe je het in kunt stellen.

 

6 reacties

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: