SnappCar Blog

Wil jij meer SnappCar in de buurt?

In elke straat in Nederland staan auto’s stil. Zonde en onnodig vinden wij. Ben je enthousiast over autodelen zoals Winand, Wicher, Jan en tientallen anderen? Wil jij ook minder stilstaande auto’s in jouw straat? Enthousiasmeer je buren. Wij sturen met liefde een setje flyers op. Samen maken we autodelen zo groter. 

Met enige regelmaat krijgen we verzoeken van verhuurders of huurders om flyers op te sturen om uit te delen. Wil jij ook jouw buren enthousiasmeren? Stuur een mailtje naar support@snappcar.nl o.v.v. “Flyers: Ja graag!” 

Op straatfeesten, buurtborrels, verjaardagen met vrienden of bijeekomsten praten en delen onze leden hun enthousiasme. Wij stuurden Winand, Jan en Wicher afgelopen maanden flyers op. Zij zijn razend enthousiast over autodelen. Wil jij ook flyers ontvangen?

Winand

Winand woont in Amsterdam Noord. Hij wilt graag meer ruimte op straat en vindt autodelen té gek. Winand vroeg of we flyers konden opsturen zodat hij zijn buren enthousiast kon maken. Een dikke stevig enveloppe deden we op de post om bewoners in Amsterdam Noord te informeren over autodelen.

Jan

Jan is lid van Cooperatie Windenergie Waterland. Tijdens een ‘Open Dag’ konden bezoekers leren over verschillende opties van (energie)besparen. Ook de deeleconomie vindt Jan fantastisch en tijdens een informatie markt deelde hij zijn ervaringen. De aanwezigen op de informatie markt ontvingen van Jan een SnappCar informatie flyer en konden zo thuis zich aanmelden.

Wicher

In de straat van Wicher (verhuurder in Rotterdam) werd voor de zomer een buurtborrel gehouden. Tijdens de borrel sprak Wicher enthousiast met buurtgenoten over autodelen en deelde ballonnen en flyers uit. Zo beweegt autodelen van iets nieuws naar iets normaals.

Ben jij enthousiast over autodelen?

Bespaar op je vaste autokosten, zorg voor meer contact in de buurt, minder stilstaande auto’s en meer ruimte voor andere actviteiten. Wil jij jouw buren of vrienden overtuigen? Vraag een stapel flyers aan en deel ze uit in jouw straat. Stuur een mailtje naar support@snappcar.nl o.v.v. “Flyers: Ja graag!” en meld daarin je naam en postcode. 

2 reacties

Laat je horen :)

  • Hi ! This is Raheel Wasti would like to know that last time my Acc was diactivated because of short payments, I want to know right now it has been activated or not ? Please guide me further

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: