SnappCar Blog

SnappCar nu ook op Instagram

Via onze social mediakanalen houden we de community op de hoogte van allerlei dingen die er bij SnappCar gebeuren. Je kon ons al vinden op Facebook en Twitter maar we hebben nu ook Instagram omarmt om daar toffe SnappCar content op te delen!

Meekijken en delen

Op onze SnappCar Instagram doen we ons best om leuke foto’s en video’s te plaatsen. Het vlaggetje onder elke foto laat zien uit welk land de post komt: Nederland, Denemarken of Zweden. Zo krijg je ook inzicht in hoe autodelen bij onze Noorderburen gaat (ziet er erg gezellig uit!). Om te zorgen dat onze Instagram voor iedereen interessant is hebben we besloten alles in het Engels te posten.

 

DK BBQ

 

In Kopenhagen was er recent een buurt-BBQ georganiseerd door SnappCar om mensen samen te brengen en te praten over deelinitiatieven.

Naast dat we autodelen mogelijk maken zijn we ook betrokken bij verschillende projecten die bijdragen aan onze doelen, zoals de Testrijders in Den Haag. Een initiatief van de Gemeente Den Haag, Volkswagen en SnappCar om elektrisch rijden en autodelen te promoten in de stad! Als je ons tagt in een foto die je op Instagram hebt gezet (zoals @snappcaregolf hieronder) is de kans groot dat wij hem regrammen. Dat wil zeggen dat we (met jouw toestemming natuurlijk) dezelfde foto op ons kanaal plaatsen.

Testrijders

Een kijkje in de keuken

We geven zo nu en dan ook een kijkje achter de schermen. Hier zie je Victor, één van de oprichters van SnappCar, die tijdens onze laatste teamdag een motiverende en inspirerende presentatie gaf. Tijdens teamdagen steken we onze koppen bij elkaar om de plannen voor volgende kwartaal vast te leggen en natuurlijk om de banden tussen teams te versterken! Inspirerend maar bovenal heel gezellig!

Victoire

Maar meestal plaatsen we gewoon foto’s van alle fantastische auto’s die onze community rijk is. Met 20.000 auto’s zitten er ontzettend veel speciale voertuigen tussen. Oldtimers, sportwagens, cabrio’s, Tesla’s, zelfgebouwde kitcars, dunebuggies, limousines, bestelbusjes, je kunt het zo gek niet verzinnen of er is wel iemand die er een heeft en deze graag deelt met anderen!Collage

Op typische grijze Hollandse dagen zijn we vaak aan het dagdromen over zonnige bestemmingen, leuke vakanties en vette roadtrips die je met de SnappCars kunt maken. Dit vertalen we dan naar een stukje inspiratie voor een aankomende vakantie.

VW camper

Jouw auto ook op Instagram?

Het is natuurlijk een uitgelezen kans om als verhuurder jouw auto even in het zonnetje te zetten. Dit kan zijn in de vorm van een leuk verhaal dat je met een huurder hebt meegemaakt, de profielfoto van je wagen of de leuke foto’s van toen je auto met een huurder mee was op roadtrip, bruiloft of andere leuke aangelegenheid.

Wil je graag jouw auto terugzien op ons Instagram-kanaal? Post een foto op Instagram met #snappcar en tag @snappcar er in. Heb je geen Instagram-account maar wil je wel je auto wat extra aandacht geven om nieuwe huurders aan te trekken? Mail dan een verzoek inclusief een paar mooie foto’s naar support@snappcar.nl o.v.v. Instagram.

De kans dat we jouw auto delen op Instagram is wat groter als je een spannende auto hebt maar bij SnappCar houden we van alle auto’s dus schroom niet om het te vragen en dan komen we er vast wel uit. Last but not least, volg ons!

Laat je horen :)

%d bloggers liken dit: