SnappCar Blog

Zomerhitte, drukke dagen!

Zinderende zomerdrukte bij SnappCar! Helaas is het ontzettend druk bij ons Support Team met name rondom de launch van het digitale SnappForm. Hierdoor zijn we telefonisch minder goed bereikbaar dan dat je van ons gewend bent en kan het langer duren voordat je vraag beantwoord is.

Om er voor te zorgen dat we je zo snel mogelijk van een goed antwoord kunnen voorzien hierbij een handjevol tips!

Tip 1: Heb je een pechgeval, is er een ongeluk gebeurd of echt noodgeval?  Bel ons dan, mocht je een voicemail inspreken, vertel ons dan kort hoe we je kunnen helpen en (indien van toepassing) het boekingsnummer.

Tip 2: Heb je een niet-urgente vraag bijvoorbeeld over een boeking, betaling, je account, verloop van je schadeproces en/of feedback over het product? Mail dan naar support@snappcar.nl en vermeld het boekingsnummer en/of stuur vast je rijbewijskopie mee als het hier over gaat. Hiermee help je ons om de telefoon vrij te houden voor noodgevallen en kunnen we veel je sneller van dienst zijn.

Tip 3: Kijk op ons Helpcenter of je je vraag ook terug kan vinden.  Wij houden het Helpcenter up to date met de meest recente informatie!

Tip 4: Wij zijn ons bewust van een aantal technische bugs die op dit moment spelen.  Wij zijn hard bezig om deze op te lossen!  Voordat je ons mailt over een nieuwe bug, check het onderstaande lijstje of die al bij ons bekend is:

Bekende bugs:

– Review schrijven lukt niet

– Check-out button blijft staan na uitchecken. Je bent hoogstwaarschijnlijk wél uitgecheckt. Controleer dit zelf door nogmaals op de check-out button te klikken en de status te controleren.

– Overzicht is niet beschikbaar

Hopelijk helpt dit jullie om je vragen juist door te geven en creëert het wat rust voor ons Support Team, ze doen hun best jullie zo snel mogelijk verder te helpen! Alvast bedankt voor het begrip en geduld we doen ons best weer up to speed te komen!

 

 

 

1 reactie

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: