SnappCar Blog

Weekendje weg met een camper

Charlotte huurde samen met haar vriend Otto een weekendje de VW Camper van verhuurder Richard uit Amsterdam. Via via vernamen we over hun camper-avontuur. Na het inleveren van haar scriptie belden we om te ontdekken hoe avontuurlijk Charlotte is ingesteld. 

En? Ben je avontuurlijk ingesteld?

Ja, ik denk het wel. Heb ooit een maand lang door Indonesië gereisd. Island hopping, met treinen en busjes gewoon heel veel zien en meemaken. De kleine bootjes tussen de kleine eilandjes waren soms best spannend. Rondreis-vakanties vind ik altijd te gék!

Rondreis vakanties vind ik altijd te gék!

De foto ziet er vrolijk uit. Wat was de aanleiding voor het weekendje weg?

Mijn stiefzus wilde iets leuks met de hele familie iets doen. Zij produceert zelf festivals en nam het initiatief. Omdat ze veel ervaring heeft met het organiseren van dit soort activiteiten was alles snel geregeld. Ze ook wilde ‘de oudjes’ niet te veel belasten met de organisatie. Ze regelde een weekend op een camping in Vuren (dichtbij Utrecht) met een aantal staanplaatsen. Er waren twee campers en twee tentjes.

camping_5

 

Hoe was de verdeling?

Mijn vriend en ik sliepen in de SnappCar camper. Mijn stiefzus en haar vriend sliepen in hun eigen camper. Onze broertjes en zusjes sliepen in de tentjes.  Mijn ouders sliepen in een bed & bedbreakfast een stukje verderop. De sfeer was meteen top!

Onze broertjes en zusjes sliepen in de tentjes!

Wat hebben jullie nog meer gedaan? 

Haha! Vrij weinig om eerlijk te zijn. Op vrijdag avond hebben we lekker de BBQ aangestoken en lekker bijgepraat. Omdat we met dit gezelschap ongeveer 3x per jaar bij elkaar komen hadden we allemaal veel te vertellen over werk en studie. De sfeer was erg gezellig! Mijn stiefzus en haar vriend hingen lampjes op en rolden het vloerkleed uit. Iedereen voelde zich al snel thuis op de camping.

Hoe kwam je bij deze SnappCar camper terecht?

Dat is aan Otto – mijn vriend- te danken. Toen het weekend gepland stond informeerde ik Otto. Die is eigenlijk meer van luxe-vakanties. Samen met een vriend van Otto – Dylan, die zelf bij SnappCar werkt – gingen we op zoek naar een camper. Hij heeft veel reviews gelezen en uiteindelijke deze camper gekozen.

Vanuit het bed kon je heel makkelijk bij het ijskastje.

Hoe reed de camper en hoe was het interieur?

In het begin is het een beetje wennen. Een camper rijdt toch echt anders dan een een normale auto. Achter de chauffeursstoel en de bijrijdersstoel stond een koelkastje en een bed wat je uit kon klappen. Vanuit het bed kon je heel makkelijk bij het ijskastje. Voor een slaapmutsje.

Een echte gastheer eigenlijk!

Hoe denk je over de deeleconomie?

Superleuk! Super handig dat je gemakkelijk en snel een auto van een stadgenoot kan delen. De verhuurder was heel aardig en deelde heel veel tips & tricks. Daardoor ben je snel helemaal op de hoogte en voelde het heel comfortabel. Een echte gastheer eigenlijk! Wij hoorden van de verhuurder dat de camper eens voor 2 weken is gebruikt. Daarnaast is het natuurlijk gemakkelijk dat je in dezelfde stad – Utrecht – zo terecht kan.

Welke auto wil je zelf nog eens een keer rijden?

Haha! Ik weet het niet. Auto’s boeien mij niet zo veel. Ik ben hier echt een vrouw in.

Jouw avontuur?

Ga jij binnenkort ook op avontuur? Maak wat foto’s, deel je verhaal met de community en krijg korting! Volg ook onze avonturen op social media: Twitter, Facebook en Instagram!

3 reacties

Laat je horen :)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

%d bloggers liken dit: